ΕΑΠ: Έναρξη δήλωσης Νέων Θεματικών Ενοτήτων (Επανεγγραφές) Εαρινού Εξαμήνου 2020-2021

ΕΑΠ: Έναρξη δήλωσης Νέων Θεματικών Ενοτήτων (Επανεγγραφές) Εαρινού Εξαμήνου 2020-2021

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Έναρξη δήλωσης Νέων Θεματικών Ενοτήτων (Επανεγγραφές) για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021 για τα Προγράμματα Σπουδών με εξαμηνιαία διάρθρωση.

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η διαδικασία δήλωσης νέων Θεματικών Ενοτήτων για τα Προγράμματα Σπουδών με εξαμηνιαία διάρθρωση έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 13:00.


Για να προχωρήσετε στη δήλωση πατήστε εδώ κάνοντας χρήση των προσωπικών σας κωδικών, επιλέγοντας την καρτέλα «Δήλωση Θεματικών Ενοτήτων».

Επισήμανση: Η/οι Θ.Ε. που έχετε επιλέξει κατά το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021 δεν θα είναι διαθέσιμες προς δήλωση και ως εκ τούτου θα πρέπει να επιλέξετε τη/τις επόμενες Θ.Ε. που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε κατά το εαρινό εξάμηνο 2020-2021.

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος ή απώλειας κωδικών πρόσβασης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το ΕΑΠ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr