Η απάντηση του Δ/ντή του ΜΠΣ "Διαχείριση Τεχνικών Έργων" ΕΑΠ στην καταγγελία της φοιτήτριας

Η απάντηση του Δ/ντή του ΜΠΣ "Διαχείριση Τεχνικών Έργων" ΕΑΠ στην καταγγελία της φοιτήτριας

"Η ανώνυμη επιστολή μεταπτ. φοιτήτριας που εμφανίζεται στα «Φοιτητικά Νέα» με τίτλο «Φοιτήτρια ΕΑΠ: Διαμαρτυρία για την λειτουργία της Θ.Ε. ΔΧΤ50 μεταπτυχιακού προγράμματος» αναφέρεται στη Θεματική Ενότητα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διαχείριση Τεχνικών Έργων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ΔΧΤ50 και ως Δ/ντής του εν λόγω ΜΠΣ έχω την υποχρέωση να ενημερώσω σχετικά τους αναγνώστες σας.

Για να σχηματιστεί μια πλήρης και αντικειμενική εικόνα θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι η κα Ε.Κ., η οποία συνέταξε την εν λόγω επιστολή, έχει αναρτήσει κατ’ επανάληψη παρόμοιο κείμενο διαμαρτυρίας στο forum της ηλεκτρονικής εκπαιδευτικής πλατφόρμας της Θεματικής Ενότητας στο οποίο κάθε φορά λαμβάνει απαντήσεις σχετικά.


Το ίδιο σχεδόν κείμενο η κα Ε.Κ. έχει αποστείλει κατ’ επανάληψη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εμένα καθώς και στην Διοίκηση του ΕΑΠ στην οποία πάλι έχω προσωπικά απαντήσει σε ένα προς ένα στα ερωτήματα που θέτει. Η κατ’ επανάληψη προαναφερθείσα διαδικασία ‘καταγγελίας’ – απάντησης – ‘καταγγελίας’ - απάντησης κλπ μοιάζει ατέρμονη και χωρίς νόημα ειδικά όταν κάθε φορά επαναλαμβάνονται τα ίδια πράγματα.

Οι ενδεικτικές λύσεις των Γραπτών Εργασιών που αναρτώνται έχουν σε κάθε περίπτωση εξεταστεί ενδελεχώς από τους διδάσκοντες στη Θ.Ε. ΔΧΤ50 και σε περίπτωση που υπήρξε κάποιο τυπογραφικό σφάλμα αμέσως διορθώθηκε. Προφανώς δεν έχει νόημα να αναφερθώ σε επιστημονικά ζητήματα που αφορούν στις λύσεις και που πιθανόν η κα Ε.Κ. να μην έχει εις βάθος κατανοήσει. Να είστε βέβαιοι πως προφανώς σε μια ΘΕ Μεταπτυχιακού Επιπέδου δεν ασχολείται κάποιος με το να αποδείξει πως 1+1≠3."

Γεώργιος Χατζηγεωργίου
Καθηγητής ΕΑΠ & Δ/ντής ΜΠΣ ‘Διαχείριση Τεχνικών Έργων’

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr