ΕΑΠ Θεσ/κη: Εικόνες από τις ορκωμοσίες των φοιτητών των Σχολών Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

ΕΑΠ: Εικόνες από τις ορκωμοσίες των φοιτητών των Σχολών Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών στη Θεσσαλονίκη

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Τελετές Ορκωμοσίας και Απονομής Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών των Σχολών Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, σήμερα 25 Ιανουαρίου 2020 στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Με τις πολυπληθείς Ορκωμοσίες των Προγραμμάτων Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό, Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός, ξεκίνησε η πρώτη μέρα των Ορκωμοσιών και Τελετών Απονομής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.


Δείτε Εικόνες

Και μετά τις Ορκωμοσίες των Προπτυχιακών Προγραμμάτων της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, ακολούθησαν οι Απονομές των Μεταπτυχιακών της Τίτλων Ειδίκευσης. Ο Κοσμήτορας της Σχολής, Καθηγητής Αντώνης Λιοναράκης, ανέγνωσε το Τυπικό Ανακήρυξης.

Με την Ορκωμοσία του Προπτυχιακού Προγράμματος της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών συνεχίστηκαν οι Τελετές της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η συγκεκριμένη Ορκωμοσία, ξεχώρισε για ακόμα μια φορά για το μεγάλο πλήθος των απόφοιτων της.

Οι απόφοιτοι των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων, Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων και Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, παραλαμβάνουν τους Τίτλους Ειδίκευσής τους, από τον Κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή Αθανάσιο Μιχιώτη.

Με τις Τελετές Απονομής επτά ακόμα Μεταπτυχιακών Τίτλων Ειδίκευσης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ, έκλεισε η σημερινή ημέρα. Η συνέχεια αύριο με τις Τελετές της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας και της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών, που θα πραγματοποιηθούν στο Παράρτημα του ΕΑΠ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους απόφοιτους!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr