ΕΑΠ: Εικόνες από την ορκωμοσία των φοιτητών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών

ΕΑΠ: Εικόνες από την ορκωμοσία των φοιτητών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών

Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Τελετές Ορκωμοσίας και Απονομής Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, σήμερα 18 Ιανουαρίου 2020 στην πόλη της Πάτρας.

Μετά την ανάγνωση του Όρκου, οι απόφοιτοι του Προγράμματος Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό παρέλαβαν τα Πτυχία τους και κάπως έτσι ξεκίνησε η σημερινή μέρα Ορκωμοσιών και Τελετών Απονομής του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.


Δείτε Εικόνες

Οι Ορκωμοσίες συνεχίστηκαν, με το δεύτερο τμήμα των απόφοιτων του Προγράμματος Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό, αλλά και του Προγράμματος Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός.

Σε μία από τις πιο πολυάριθμες Τελετές των τελευταίων ετών, οι απόφοιτοι πλέον του Προγράμματος Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό, Ορκίστηκαν και παρέλαβαν τα Πτυχία τους από τον Κοσμήτορα της Σχολής, Καθηγητή Αντώνη Λιοναράκη.

Με τις Τελετές Απονομής των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων

  • Γλωσσική Εκπαίδευση για Πρόσφυγες και Μετανάστες
  • Διδακτική της Αγγλικής ως Ξένης/Διεθνούς Γλώσσας
  • Διδακτική της Γαλλικής ως Ξένης Γλώσσας
  • Διδακτική της Γερμανικής ως Ξένης Γλώσσας
  • Δημόσια Ιστορία
  • Σύγχρονες Τάσεις στη Γλωσσολογία για Εκπαιδευτικούς
  • Ορθόδοξη Χριστιανική Θεολογία και Θρησκευτικός Πλουραλισμός

έκλεισε το πρώτο μέρος των σημερινών Ορκωμοσιών και Τελετών Απονομής του ΕΑΠ.

Οι Τελετές δύο ιδιαίτερα δημοφιλών Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων, άνοιξαν το απογευματινό Πρόγραμμα των σημερινών Απονομών Μεταπτυχιακών Τίτλων του ΕΑΠ. Της Εκπαίδευσης Ενηλίκων και της Δημιουργικής Γραφής.

Τους απόφοιτους συνεχάρη ο Αντιπρόεδρος Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητής Ευστάθιος Ευσταθόπουλoς.

Με τις Τελετές Απονομής των Μεταπτυχιακών Τίτλων της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού λόγου και των Επιστημών της Αγωγής, έφτασε στο τέλος της η σημερινή μέρα. Η συνέχεια αύριο στις 09.00 το πρωί, με τις Τελετές της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών.

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους απόφοιτους!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr