Φοιτητές στο ΕΜΠ έδωσαν εξετάσεις με φακούς / ΕΙΚΟΝΕΣ

Φοιτητές έδωσαν εξετάσεις με φακούς / ΕΙΚΟΝΕΣ

"Κρυφό Σχολειό" το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Απίστευτες εικόνες και καταστάσεις κατήγγειλαν φοιτητές της ΠΚΣ, στο πλαίσιο της Εξεταστικής Περιόδου, στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Τι αναφέρουν φοιτητές σε καταγγελία τους στα «Φοιτητικά Νέα».

Πρωτόγνωρες εικόνες έρχονται από το Τμήμα Μηχανολόγων - Μηχανικών του ΕΜΠ, οι οποίοι κλήθηκαν να δώσουν τις εξετάσεις εξαμήνου υπό το φως των φακών των κινητών τους τηλεφώνων καθώς το κτήριο δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα. Η διακοπή ρεύματος έγινε στο αμφιθέατρο, μετά από εισροή νερών από την σημερινή έντονη βροχή.


Σύμφωνα με καταγγελία των φοιτητών της Πανσπουδαστικής ΚΣ στα Δ.Σ των Φοιτητικών Συλλόγων της Αθήνας «στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ήταν σήμερα αδύνατο ακόμα και το να μπεις ή να βγεις από το Ίδρυμα εκτός αν είχες φουσκωτό. Στους Μηχανολόγους του ΕΜΠ οι φοιτητές έδωσαν μάθημα με φακούς από τα κινητά τους επειδή κόπηκε το ρεύμα».

ΝΕΟ: Πρύτανης ΕΜΠ: Επτά λεπτά διήρκεσε η διακοπή ρεύματος εν ώρα εξεταστικής

«Τι πιο σύνηθες να συμβεί θα πει κανείς, αφού όλες οι κυβερνήσεις δεν έχουν κουνήσει το δάχτυλο τους για την ενίσχυση των υποδομών, για τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα» αναφέρουν οι φοιτητές, τονίζοντας ότι με τις «πρώτες βροχές οι δρόμοι της Αθήνας και οι σχολές μας έγιναν για μία ακόμη φορά λίμνες και ποτάμια». 

«Κάθε χρόνο τα ίδια! Φτάνει πια! Εν μέσω εξεταστικής χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες δεν κατάφεραν να φτάσουν στη σχολή τους, επειδή απλά... έβρεξε» αναφέρουν και ζητούν:  

α) Να ορισθεί νέα ημερομηνία εξέτασης για όσους φοιτητές δεν κατάφεραν να προσέλθουν σήμερα στα μαθήματα τους λόγω των καιρικών συνθηκών και

β) αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για τις σπουδές ενίσχυση των υποδομών και αντιπλημμυρικά έργα μέσα και γύρω απ’τα Ιδρύματα.

Δείτε τις φωτογραφίες που απέστειλαν στα «Φοιτητικά Νέα» οι φοιτητές:


Γεωπονικό Πανεπιστήμιο


Γεωπονικό Πανεπιστήμιο


Γεωπονικό Πανεπιστήμιο


Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Πανεπιστήμια: Υποχρεωτική ή όχι η ανάρτηση των παραδόσεων και σημειώσεων κάθε μαθήματος;

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr