ΕΜΠ: Ενημέρωση και προγραμματισμός εμβολιασμού στην Πολυτεχνειούπολη

ΕΜΠ: Ενημέρωση και προγραμματισμός εμβολιασμού στην Πολυτεχνειούπολη

Η Πρυτανεία του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ενημερώνει την ακαδημαϊκή κοινότητα ότι στις 12/01/2022, 09:00-13:00, έχει προγραμματιστεί εμβολιασμός στο ΕΜΠ από κινητή μονάδα, στον χώρο του Ιατρείου στις εγκαταστάσεις της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί με το εμβόλιο της εταιρίας PFIZER.


Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την Δευτέρα (10/01/2022) μέσα από την παρακάτω φόρμα:

https://forms.gle/PSbyZB4nieoe61pn8 (αν χρειαστεί, να κάνετε copy/paste τον σύνδεσμο στον browser). 

Επιπλέον η Πρυτανεία αναφέρει πως υπάρχει δυνατότητα εμβολιασμού μόνο για πρώτες δόσεις, δεύτερες μετά από εμβόλιο Johnson, και τρίτη μετά από εμβόλιο Pfizer, Astra Zeneka και Moderna με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι έχει παρέλθει δίμηνο από την πρώτη δόση Johnson, και τρίμηνο από τη δεύτερη δόση Pfizer, Astra Zeneka και Moderna και δεν έχουν κλειστεί ήδη ραντεβού σε άλλο εμβολιαστικό κέντρο! 

Δεν θα ενημερωθείτε για συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης, μπορείτε να προσέρχεστε στο χώρο του εμβολιασμού από τις 09:00 -13:00.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν το πρόγραμμα και να συμμετάσχουν στη διαδικασία με υπομονή και διάθεση συνεργασίας. Η όλη διαδικασία θα υποστηριχτεί διοικητικά και από προσωπικό του ΕΜΠ, αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ιδρύματος.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr