Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Δε θα γίνει η πορεία για το Πολυτεχνείο

Δε θα γίνει η πορεία για το Πολυτεχνείο σύμφωνα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε πως λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό δεν θα πραγματοποιηθούν στις 17 Νοεμβρίου η πορεία και οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε δηλώσεις του μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την εφαρμογή των μέτρων και τους σχετικούς ελέγχους την περίοδο του πανεθνικού lockdown, τόνισε αναφερόμενος στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο:


«Το 2020 δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, δεν γιορτάσαμε μαζί το Πάσχα, δεν γιορτάσαμε τίποτα από αυτά που μας ενώνουν. Άρα, λοιπόν, το ίδιο θα συμβεί και με το Πολυτεχνείο. Νομίζω είναι μια ευκαιρία να γίνει μια πλατιά συζήτηση, με σεβασμό και κατάνυξη στη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, να του αποδώσουμε το νόημα που πρέπει και όταν πια θα ανοίξει η χώρα, όταν θα κλείσει αυτή η περιπέτεια, είμαστε εδώ και πάλι, όλοι μαζί, να γιορτάσουμε όλες αυτές τις μεγάλες γιορτές που μας ενώνουν».

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι από τη στιγμή που υπάρχει lockdown δεν νοείται να γίνει καμία πορεία, συμπεριλαμβανομένης και της πορείας για το Πολυτεχνείο στις 17 Νοεμβρίου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr