Το ΔΙΠΑΕ έγινε μέλος του προγράμματος SAP University Alliance

Το ΔΙΠΑΕ έγινε μέλος του προγράμματος SAP University Alliance

Με την υπ΄αριθμ. 30/9-6-2022 απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του εγκρίθηκε η συμμετοχή Τμημάτων του ΔΙ.ΠΑ.Ε. στο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα SAP University Alliance, το οποίο πραγματοποιείται μέσω του Πανεπιστημίου του Μονάχου (TU München).

Οι φοιτητές του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος θα έχουν εφεξής τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με τα Πληροφοριακά Συστήματα και τις εφαρμογές Συστημάτων Επιχειρησιακών Πόρων (Συστήματα ERP) της SAP, παγκόσμιας ηγέτιδας στο χώρο του λογισμικού για επιχειρήσεις.


Περισσότερες από 420.000 επιχειρήσεις όλων των κλάδων σε περισσότερες από 180 χώρες κάνουν χρήση του συγκεκριμένου λογισμικού για να υποστηρίξουν ολόκληρο το φάσμα των επιχειρησιακών τους διαδικασιών, τόσο όσον αφορά στο σκέλος της διοίκησης της εφοδιαστικής αλυσίδας και της παραγωγής, όσο και στο λογιστικό και χρηματοοικονομικό σκέλος.

Στο Πρόγραμμα SAP University Alliance συμμετέχουν πάνω από 3.500 Πανεπιστήμια και εκπαιδευτικοί φορείς ανά τον κόσμο. Οι Σχολές και τα Τμήματα του ΔΙ.ΠΑ.Ε. που θα επιλέξουν να κάνουν χρήση του Προγράμματος, θα δώσουν στους φοιτητές τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στα πλέον σύγχρονα Πληροφοριακά Συστήματα που χρησιμοποιούνται από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις διεθνώς καθώς και να αναπτύξουν δεξιότητες που είναι ιδιαίτερα περιζήτητες στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Η συμμετοχή του ΔΙ.ΠΑ.Ε. στο Πρόγραμμα SAP University Alliance, η οποία πραγματοποιείται μέσω του Πανεπιστημίου του Μονάχου (TU München), το οποίο παρέχει τις απαιτούμενες τεχνολογικές υποδομές, αναδεικνύει την προσήλωσή του ΔΙ.ΠΑ.Ε. στην παροχή υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικών υπηρεσιών, τον προσανατολισμό του στις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες της αγοράς εργασίας, κι έρχεται ως επιστέγασμα μιας κοινής πρωτοβουλίας των Τμημάτων Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (Σίνδος), Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής (Καβάλα) και Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Κατερίνη).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χρήστο Μπιάλα, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr