ΔΙΠΑΕ: Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων

ΔΙΠΑΕ: Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης

Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων του ΔΙΠΑΕ στην Αλεξάνδρεια Πανεπιστημιούπολη Σίνδου Θεσσαλονίκης.

Το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης και το Γραφείο ΕΣΠΑ της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος διοργανώνει την Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας του Χειμερινού Εξαμήνου 2022, μια εκδήλωση, στην οποία θα γίνουν Παρουσιάσεις Εταιριών, Θέσεων Εργασίας και Θέσεων Πρακτικής Άσκησης. Οι παρευρισκόμενοι, θα ενημερωθούν για τους τομείς με τους οποίους απασχολούνται οι επιχειρήσεις του κλάδου και θα έχετε τη δυνατότητα μιας πρώτης προσωπικής επικοινωνίας με τους εκπροσώπους των φορέων.


Η Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας θα διεξαχθεί διά ζώσης το Σάββατο 17/09/2022, στις 12:00, στους χώρους του τμήματος (αμφιθέατρο Ηλεκτρονικής), όπου εκπρόσωποι των εταιρειών που θα συμμετάσχουν, θα παρουσιάσουν ένα πολύ σύντομο προφίλ των εταιρειών τους και μία πολύ σύντομη περιγραφή των Θέσεων Εργασίας και Θέσεων Πρακτικής Άσκησης.

"Μετά την παρουσίαση των εταιριών θα υπάρχει μια πρώτη ζωντανή προσέγγιση των επιχειρήσεων με τους ενδιαφερόμενους, και όσοι φοιτητές /απόφοιτοι μας το επιθυμούν, θα επισυνάψουν βιογραφικό τους", αναφέρει ο Πρόεδρος του Τμήματος Δημήτριος Κ. Παπακώστας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr