Περίοδος αιτήσεων για το Executive MBA στο Διεθνές Πανεπιστήμιο

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν την αίτησή τους για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Executive MBA (Διοίκηση Επιχειρήσεων για στελέχη). Ο επόμενος κύκλος του Executive MBA ξεκινάει στις 23 Ιανουαρίου 2015 και αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων. 

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος είναι το μόνο ελληνικό δημόσιο αγγλόφωνο  πανεπιστήμιο, έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. 

Το Executive MBA είναι ένα υψηλής ποιότητας μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο οποίο διδάσκουν διακεκριμένοι καθηγητές από κορυφαίες Business Schools και πανεπιστήμια του εξωτερικού και της Ελλάδας. Οι συμμετέχοντες φοιτητές είναι στελέχη επιχειρήσεων, τραπεζών και οργανισμών, ελεύθεροι επαγγελματίες, μηχανικοί και δικηγόροι από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. 


Η διάρκεια των σπουδών είναι διετής και τα μαθήματα διεξάγονται μία φορά το μήνα, Παρασκευή έως Κυριακή, σε ένα σαφώς προσχεδιασμένο πρόγραμμα. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η κατ’ ελάχιστον τριετής προϋπηρεσία, η κατοχή πτυχίου ανώτατης τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. 

Περισσότερες πληροφορίες και ορισμός προσωπικής ενημερωτικής συνάντησης στην ιστοσελίδα http://www.econ.ihu.edu.gr/index.php/courses/executive-mba.html ή στο τηλέφωνο 2310807528 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr