Φοιτητικό Τουρνουά, καλαθοσφαίριση,  Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ΔΠΘ Φοιτητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Φοιτητικό Τουρνουά καλαθοσφαίρισης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (ΔΠΘ)

1. Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλοι οι φοιτητές και οι φοιτήτριες όλων των κύκλων σπουδών (προπτυχιακός, μεταπτυχιακός & διδακτορικός) του Δ.Π.Θ., με την προϋπόθεση ότι η ηλικία τους δεν υπερβαίνει τα 28 έτη. Εξαιρούνται, οι τριτοετείς & τεταρτοετείς φοιτητές/-τριες του Τ.Ε.Φ.Α.Α., με ειδικότητα καλαθοσφαίριση, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν μόνο στην οργάνωση και υποστήριξη των αγώνων.


  • Στους αγώνες θα συμμετέχουν ομάδες ανδρών, γυναικών και μεικτές.
  • Κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον οκτώ (8) παίκτες. Επίσης, στην περίπτωση μεικτών ομάδων η αναλογία των δύο φύλων θα πρέπει να είναι 4/4 όσον αφορά στη σύνθεση και 3/2 όσον αφορά στον αγώνα. • Κάθε ομάδα συμμετεχόντων μπορεί να αποτελείται από φοιτητές ενός ή περισσοτέρων Τμημάτων, μιας ή περισσοτέρων Σχολών.
  • Προπονητές/-τριες ή συνοδοί των ομάδων μπορεί να είναι φοιτητές/τριες ή μέλη του διδακτικού προσωπικού των Σχολών & Τμημάτων του ΔΠΘ

Φοιτητές του ΔΠΘ μεταμορφώνουν τους τοίχους της Σχολής τους (ΕΙΚΟΝΕΣ)

2. Υποβολή Δηλώσεων:

  • Ο/Η εκπρόσωπος της κάθε ομάδας θα πρέπει να στείλει τη δήλωση συμμετοχής και την ονομαστική κατάσταση (επισυνάπτεται) με τον αναγνωριστικό τίτλο της ομάδας και το ονοματεπώνυμο, αριθμό μητρώου, κύκλο σπουδών (προπτυχιακό/μεταπτυχιακό/διδακτορικό) και Τμήμα των φοιτητών/τριών που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά από τη Δευτέρα 09 Μαΐου 2016 ως την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, στην οργανωτική υπεύθυνη των αγώνων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
  • Στο κείμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος θα πρέπει να αναφέρονται επιπλέον τα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) του/της εκπροσώπου της κάθε ομάδας. Επίσης, θα πρέπει να αναφέρονται τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) του/της συνοδού/προπονητή/-τριας της ομάδας σε περίπτωση που είναι διαφορετικό πρόσωπο από τον/την εκπρόσωπο της ομάδας.
  • Ως παράλληλη δράση προγραμματίζεται να λάβει χώρα διαγωνισμός σουτ τριών πόντων, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όσοι επιθυμούν από τα μέλη των συμμετεχόντων ομάδων. Η επιθυμία τους θα πρέπει επίσης να δηλωθεί στην ονομαστική κατάσταση στη στήλη «Διαγωνισμός».

3. Οργανωτικά θέματα:

  • Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο/η εκπρόσωπος ή συνοδός/προπονητής/- τρια κάθε ομάδας θα πρέπει να παραδώσει στους διοργανωτές φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας όλων των συμμετεχόντων φοιτητών/-τριών της ομάδας καθώς και του/της ιδίου/-ας. Σε περίπτωση που ο/η συνοδός/προπονητής/- τρια είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού του Δ.Π.Θ. θα προσκομίσει αντίγραφο της πανεπιστημιακής ή αστυνομικής του ταυτότητας.
  • Η μετακίνηση όλων των συμμετεχόντων από τις τέσσερις πόλεις του Ιδρύματος προς το χώρο των αγώνων θα διασφαλιστεί με ευθύνη του Πανεπιστημίου.

4. Υπεύθυνοι διοργάνωσης:

  • Πρόεδρος Διοργάνωσης: Πολυχρονίδης Αλέξανδρος, Καθηγητής Ιατρικής
  • Ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι: α) Καρυπίδης Αλέξανδρος, Επ. Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. β) Χατζηνικολάου Αθανάσιος, Επ. Καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α.
  • Υπεύθυνη οργάνωσης: Τσίτσκαρη Ευστρατία, Επ. Καθηγήτρια Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
  • Υπεύθυνος αγώνων: Μπάρμπας Ιωάννης, μέλος Ε.Ε.Π. Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Είσαι Φοιτητής στο ΔΠΘ; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση Φοιτητών ΔΠΘ» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr