ΔΠΘ: Αποτελέσματα στέγασης στις φοιτητικές εστίες (2022-2023) / Οι δικαιούχοι

ΔΠΘ: Αποτελέσματα στέγασης στις φοιτητικές εστίες (2022-2023) / Οι δικαιούχοι

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Το Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης εξέδωσε τα αποτελέσματα στέγασης για τις φοιτητικές εστίες στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης.

1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2022-2023


Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΦΕΚ 5110/τ. β΄/31-12-2019) και μετά από εξέταση των υποβληθεισών αιτήσεων στέγασης προπτυχιακών φοιτητών Α΄ ετών, από Β’ έτος σπουδών έως πτυχίο (ν+2) και ειδικών κατηγοριών για την στέγασή τους στις φοιτητικές εστίες του Δ.Π.Θ. στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, ανακοινώνονται τα αποτελέσματα σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες*.

Η παραλαβή των δωματίων θα μπορεί να γίνει τις εργάσιμες ώρες:

α) στις 26 Οκτωβρίου 2022

και

β) από 31 Οκτωβρίου έως και 10 Νοεμβρίου,

ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία.

Διαδικασία Παραλαβής  Δωματίου

  1. Πληρώνουν στην Τράπεζα (σε όποια Τράπεζα επιθυμούν) το ποσό των 200€ για λογαριασμό του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (αυτό το αναφέρουν οπωσδήποτε στην Τράπεζα) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων απευθείας (με κάρτα).
  2. Συμπληρώνουν ένα έντυπο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σε οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ. της χώρας και καταθέτουν σε αυτό την επιταγή της Τράπεζας (ή πληρώνουν απευθείας με κάρτα) και παραλαμβάνουν την εγγυητική επιστολή από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
  3. Με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας, καταθέτουν την εγγυητική επιστολή  στο Γραφείο Φοιτητικών Εστιών Κομοτηνής για την παραλαβή του δωματίου. 
  4. Υπογράφουν Συμφωνητικό Διαμονής (σύμφωνα με τον κανονισμό Φοιτητικών Εστιών, στο οποίο αναφέρεται ρητά ότι πρέπει να τηρούν τον Κανονισμό Φοιτητικών Εστιών του Δ.Π.Θ. και Υπεύθυνη Δήλωση –Πρωτόκολλο παραλαβής του Δωματίου (αριθ. δωματίου) στην αντίστοιχη εστία με τον εξοπλισμό του.  

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές δεν επιθυμούν να παραλάβουν το δωμάτιο, αν και είναι δικαιούχοι, να το γνωστοποιούν στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα από το ιδρυματικό τους email.

Τηλ. Επικοινωνίας: Γραφείο Φοιτητικών Εστιών (τηλ. 25310 52010-12) 

*Επισημαίνεται ότι η ανάρτηση των αποτελεσμάτων γίνεται με τον αριθμό μητρώου του φοιτητή/τριας σύμφωνα με τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων.

Αποτελέσματα:

2. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΥ (Α΄) ΕΤΟΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021-2022 ΣΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΦΕΚ 5110/τ. β΄/31-12-2019) και μετά από εξέταση των υποβληθέντων  αιτήσεων στέγασης  προπτυχιακών φοιτητών πρώτου (Α’ ) έτος σπουδών  οι παρακάτω φοιτητές (ακολουθεί συνημμένος πίνακας) είναι δικαιούχοι στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 στις φοιτητικές εστίες του Δ.Π.Θ.  στην Ορεστιάδα.

Οι δικαιούχοι  φοιτητές με την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας  θα απευθύνονται στο Γραφείο Ε7 που βρίσκεται μέσα στο χώρο των Φοιτητικών Εστιών  στην Ορεστιάδα για την παραλαβή του δωματίου, ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΦΕΚ 5110/τ. β΄/31-12-2019, άρθρο 22, παρ. 2).

Διαδικασία Παραλαβής  Δωματίου

Για την  παραλαβή του δωματίου, ο κάθε νέος δικαιούχος φοιτητής ακολουθεί την παρακάτω διαδικασία που είναι η εξής:

1ο βήμα:   Πληρώνει στην Τράπεζα (σε όποια Τράπεζα επιθυμεί) το ποσό των 200€ για λογαριασμό του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων (αυτό το αναφέρει οπωσδήποτε στην Τράπεζα).

2ο βήμα:  Συμπληρώνει ένα έντυπο στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων σε οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ. της χώρας και καταθέτει σε αυτό την επιταγή της Τράπεζας και παραλαμβάνει την εγγυητική επιστολή από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

3ο βήμα: Την εγγυητική επιστολή  την καταθέτει στο Τμήμα Φοιτητικών Εστιών (κος Στέλιος Κουρετσίδης  τηλ. 25520-41106 ), εφόσον είναι δικαιούχος δωματίου στις φοιτητικές εστίες Ορεστιάδας για την παραλαβή του δωματίου του.

4ο βήμα: Τέλος, σύμφωνα με τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας φοιτητικών εστιών του Δ.Π.Θ. (ΦΕΚ 5110/τ. Β΄/31-12-2019) άρθρ. 3 ο φοιτητής, αφού καταθέσει την εγγυητική επιστολή των διακοσίων (200) ευρώ, υπογράφει Συμφωνητικό Διαμονής (Παράρτημα 2 στο ΦΕΚ), στο οποίο αναφέρεται ρητά ότι πρέπει να τηρεί τον Κανονισμό Φοιτητικών Εστιών του Δ.Π.Θ. και Υπεύθυνη Δήλωση –Πρωτόκολλο παραλαβής του Δωματίου (αριθ. δωματίου) στην αντίστοιχη εστία με τον εξοπλισμό του.  

*Επισημαίνεται ότι η ανάρτηση των δικαιούχων γίνεται με τον αριθμό μητρώου σύμφωνα με τις διατάξεις περί προσωπικών δεδομένων.

Αποτελέσματα:

3. Αποτελέσματα στέγασης Α' έτους για την πόλη της Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και μετά από εξέταση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα  για στέγαση προπτυχιακών φοιτητών Α΄ Έτους όλων των Τμημάτων στην πόλη της Αλεξ/πολης, η σειρά κατάταξης των δικαιούχων  φοιτητών είναι σύμφωνα με τον συνημμένο πίνακα.

Οι δικαιούχοι φοιτητές πρέπει μέχρι την Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2022 να έρθουν να παραλάβουν το δωμάτιο, αφού  ακολουθήσουν τις οδηγίες που επισυνάπτονται.

Αποτελέσματα:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr