Εξάμηνη λύση στη δωρεάν μετακίνηση των φοιτητών από και προς την Πανεπιστημιούπολη Ξάνθης

Λύση στο θέμα της δωρεάν μετακίνησης των φοιτητών από και προς την Πανεπιστημιούπολη Ξάνθης

Δημοκρίτειο Παν. Θράκης: Λύση, στο αδιέξοδο με τις δωρεάν μετακινήσεις των φοιτητών της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης για έξι μήνες, δόθηκε με την επέκταση του μέτρου για τουλάχιστον έξι μήνες ακόμη, μετά τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις των φοιτητών της Ξάνθης.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΔΠΘ μπορείτε να την δείτε εδώ.


Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φοιτητών της Πολυτεχνικής Σχολής σημειώνει:

Οι φοιτητές τα καταφέραμε! Με τον πολύμορφο αγώνα μας μέσα από τους φοιτητικούς μας συλλόγους καταφέραμε για ακόμα ένα ακόμα εξάμηνο (μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη) να κατακτήσουμε τη δωρεάν μετακίνηση για τις σχολές μας και τις εστίες!

Πριν καν ανοίξουν οι σχολές μας και ξεκινήσει οι εξεταστική, οι φοιτητές μέσα από τους συλλόγους μας βγήκαμε μπροστά με κάθε μέσο ώστε να μην αμφισβητηθεί ούτε κατά διάνοια το δικαίωμά μας στη δωρεάν μετακίνηση. Μέσα από ανακοινώσεις, παρεμβάσεις στην Πρυτανεία και στις στάσεις των λεωφορείων, κινητοποιήσεις, προσπαθήσαμε να συσπειρωθούμε στους συλλόγους μας συζητώντας με τους συμφοιτητές μας, αφού δεν πιστέψαμε ούτε για μια στιγμή ότι δεν θα τα καταφέρουμε!

Δεν εφησυχάζουμε! Συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, για όλα τα οξυμένα προβλήματα που απασχολούν τους φοιτητές (σίτιση- στέγαση-μεταφορές)! Μέσα από τον συλλογικά οργανωμένο αγώνα υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας για δημόσια και δωρεάν φοιτητική μέριμνα με σύγχρονες υποδομές!

Η ανακοίνωση του ΔΠΘ

Ανακοίνωση σχετικά με την έναρξη δωρεάν μεταφοράς φοιτητών στην πόλη της Ξάνθης.
Σας ενημερώνουμε ότι στις 28/9/2022 ξεκινά η δωρεάν μεταφορά για τους φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ. από και προς τους χώρους της Πανεπιστημιούπολης Ξάνθης.

Σχετικό άρθρο: Αναστέλλεται η δωρεάν μεταφορά των φοιτητών του ΔΠΘ σε Κομοτηνή και Ξάνθη

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr