ΕΘΑΑΕ: Δύο Τμήματα της ΣΚΑΣ του ΔΠΘ πιστοποιήθηκαν με την υψηλότερη βαθμολογία

ΕΘΑΑΕ: Δύο Τμήματα της Σχολής Κ.Α.Σ. του ΔΠΘ πιστοποιήθηκαν με την υψηλότερη βαθμολογία

Η Κοσμητόρισσα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ., Καθηγήτρια Πηνελόπη Καμπάκη-Βουγιουκλή, συγχαίρει τα Τμήματα Ιστορίας και Εθνολογίας και Ελληνικής Φιλολογίας, της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ. για την επιτυχή πιστοποίησή τους από την ΕΘΑΑΕ (π. ΑΔΙΠ) με την υψηλότερη βαθμολογία:

"Fully Compliant" και εύχεται στο Τμήμα Γλώσσας Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών, το οποίο έχει υποβάλει φάκελο πιστοποίησης, καλή επιτυχία.


Το υψηλό επίπεδο σπουδών και προσωπικού καθώς και οι διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας που έχουν υιοθετηθεί από τα Τμήματα της ΣΚΑΣ κατά την εικοσαετή και πλέον λειτουργία τους αναδεικνύουν τη σημαντική θέση της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών μεταξύ των Σχολών του Δ.Π.Θ. και αποτελούν εχέγγυα για άριστες σπουδές στον χώρο των Ανθρωπιστικών Σπουδών.

"Καλείται ο φοιτητικός πληθυσμός της περιοχής να επιλέξει τα Τμήματα της ΣΚΑΣ για ποιοτικές σπουδές με αντίκρισμα, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή του."

Τέλος, η Κοσμητόρισσα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ εκφράζει τις βαθιές της ευχαριστίες στη Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας του Δ.Π.Θ. και την Πρόεδρό της, Καθηγήτρια Ζωή Γαβριηλίδου, για την αποτελεσματική καθοδήγηση των Τμημάτων και τη βοήθεια σε αυτά κατά την υποβολή των προτάσεων πιστοποίησης και την επιτόπια επίσκεψη των αξιολογητών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr