ΔΠΘ: Υποστήριξη φοιτητών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στη σύγχρονη ή ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

ΔΠΘ: Υποστήριξη φοιτητών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στη σύγχρονη ή ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Δημοκρίτειο Παν. Θράκης: Υπηρεσίες Προσβασιμότητας για όσους φοιτητές αντιμετωπίζουν δυσκολίες που εμποδίζουν την πρόσβασή τους στη σύγχρονη ή ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Το Τμήμα Προσβασιμότητας της Δομής Συμβουλευτικής και Προσβασιμότητας (ΔοΣυΠ) ενθαρρύνει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες όρασης, ακοής ή άλλες δυσκολίες που εμποδίζουν την πρόσβασή τους στη σύγχρονη ή ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, να επικοινωνήσουν με τη ΔΟΣΥΠ προκειμένου να αναζητήσουν υποστήριξη.


Το Τμήμα Προσβασιμότητας έχει ως στόχο την ισότιμη πρόσβαση στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες, φοιτητών με ιδιαιτερότητες και αναπηρίες, μέσα από την προσαρμογή του περιβάλλοντος εκπαίδευσης, την αξιοποίηση υποστηρικτικών τεχνολογιών πληροφορικής και την παροχή υπηρεσιών διευκόλυνσης της πρόσβασης στους χώρους και στη γνώση.

Αρμόδιο πρόσωπο: Νίκη Κουρή

Τηλέφωνα: 2531039167, 2531039160 - Εσωτερικό : 74167, 74160 - Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr