Νεαρή φοιτήτρια του ΔΠΘ έβαλε τέλος στη ζωή της!

Νεαρή φοιτήτρια έβαλε τέλος στη ζωή της στην Αλεξανδρούπολη

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως νεαρή φοιτήτρια 20 ετών έδωσε τέλος στη ζωή της με τραγικό τρόπο σε διαμέρισμα που διέμενε στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα η φοιτήτρια σύμφωνα με την εφημερίδα "Χρόνος" διέμενε επί της οδού Καραισκάκη, απέναντι από την Αστυνομία. Ο εντοπισμός της σορού της άτυχης κοπέλας έγινε χθες λίγο μετά τις 7 το απόγευμα από κλειδαρά, τον οποίο "έστειλαν" οι γονείς της ανησυχώντας για την τύχη της αφού είχαν πολλές ώρες να επικοινωνήσουν μαζι της. 


Η κοπέλα βρέθηκε απαγχονισμένη και σύμφωνα με την αυτοψία που έκανε ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης ο θάνατος της είχε επέλθει πριν από 24-48 ώρες. Ο κος Παυλίδης έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ η κοπέλα ήταν και φοιτήτρια του, αφού ο ίδιος διδάσκει στην Ιατρική Σχολή του ΔΠΘ. 

Σήμερα, Τετάρτη, θα διενεργήσει νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 20χρονης η οποία κατάγεται μάλλον από την Αθήνα, ενώ ο πρώτος συγγενής της που έφτασε στην Αλεξανδρούπολη ειναι ο αδερφός της που ζούσε στην Ξάνθη. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο χώρο βρέθηκε και σημείωμα στο οποίο η νεαρή δήλωνε απογοητευμένη απο τη ζωή της.

Κατάταξη Πανεπιστημίων US News: Χαμηλά, στην 1.111 θέση το ΔΠΘ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr