ΔΠΘ: Δικαιούχοι στέγασης 2017-2018 (Δ' ΚΑΤΑΝΟΜΗ) στις φοιτητικές εστίες

Δικαιούχοι στέγασης 2017-2018 (Δ' ΚΑΤΑΝΟΜΗ) στις φοιτητικές εστίες 

Η Προϊσταμένη του Τμήματος Προπτυχιακών Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του ΔΠΘ ενημερώνει τους φοιτητές του Ιδρύματος ότι:

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Φοιτητικών Εστιών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και μετά από εξέταση των υποβληθέντων εμπρόθεσμα αιτήσεων στέγασης προπτυχιακών φοιτητών Α' έτους σπουδών, οι παρακάτω φοιτητές (ακολουθεί συνημμένος πίνακας) είναι δικαιούχοι στέγασης (Δ'ΚΑΤΑΝΟΜΗ) για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 στις φοιτητικές εστίες του Δ.Π.Θ. στην Κομοτηνή.


Οι δικαιούχοι πρωτοετείς φοιτητές για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα μπορούν να παραλάβουν τα δωμάτιά τους από 15-1-2018 έως και 19-1-2018 είτε οι ίδιοι είτε νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ως εξής:

Οι παραπάνω φοιτητές θα στεγασθούν στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής και θα παραλάβουν την κλίνη που τους αντιστοιχεί από το Γραφείο των φοιτητικών Εστιών το οποίο βρίσκεται παραπλεύρως του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής ( 2531052010, 52012 ), μετά από κλήρωση.

Για την παραλαβή ο δικαιούχος φοιτητής θα καταβάλλει στο Λογιστήριο του Γραφείου Φοιτητικών Εστιών 90 ευρώ (εγγύηση).

*Ο ι παραπάνω ενέργειες θα πραγματοποιούνται από τους φοιτητές ιιε την επίδειξη της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας ή της βεβαίωσης σπουδών τους.

ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ (Δ’ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Όλα τα τελευταία νέα για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr