Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: Προς κατάργηση το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο: Προς κατάργηση το Τμήμα Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης

Την αντίθεσή του με την κατάργηση του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης εκφράζει ο σύλλογος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθήνας «Κωνσταντίνος Κατσίμπας». 

Μετά από συνεδρίαση που πραγματοποίησε, ο σύλλογος ΕΔΙΠ & ΕΕΠ του ΓΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αποφάσισε να εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του απέναντι στο αίτημα του υπουργείου Παιδείας για κατάργηση του τμήματος και την έντονη διαμαρτυρία του σε μία τέτοια εξέλιξη. 


«Ο Σύλλογος ΕΔΙΠ του ΓΠΑ στηρίζει απόλυτα την απόφαση της Συγκλήτου 590/28-1-2022, σχετικά με το στρατηγικό σχεδιασμό του Ιδρύματος, όπου η συνέχιση της λειτουργίας των εν ενεργεία τμημάτων του ΓΠΑ κρίνεται ως αδιαμφισβήτητη. Ο Σύλλογός μας καλεί όλα τα συλλογικά και θεσμικά όργανα του ΓΠΑ να λάβουν ανάλογες θέσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Όπως ενημερώθηκε ο Σύλλογός μας μέσω των εκπροσώπων του στη Σύγκλητο του Ιδρύματος, έχει ζητηθεί από το υπουργείο Παιδείας η κατάργηση του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας συνήλθε σε ανοικτή συνεδρίαση στις 4/4/2022 και μετά από διεξοδική συζήτηση, αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την αντίθεση και την έντονη διαμαρτυρία του σε μία τέτοια εξέλιξη.

Ο Σύλλογος ΕΔΙΠ του ΓΠΑ στηρίζει απόλυτα την απόφαση της Συγκλήτου 590/28-1-2022, σχετικά με το στρατηγικό σχεδιασμό του Ιδρύματος, όπου η συνέχιση της λειτουργίας των εν ενεργεία τμημάτων του ΓΠΑ κρίνεται ως αδιαμφισβήτητη.

Ο Σύλλογός μας καλεί όλα τα συλλογικά και θεσμικά όργανα του ΓΠΑ να λάβουν ανάλογες θέσεις.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΜΠΑΣ»

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Νικόλαος Παπανδρέου
Ο Γεν. Γραμματέας Αριστείδης Ματσούκης

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr