Υπαίθριο γυμναστήριο απέκτησε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΦΩΤΟ)

Εγκαίνια του υπαίθριου Γυμναστηρίου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο χώρο των εγκαταστάσεων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών τα εγκαίνια του υπαίθριου Γυμναστηρίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν Χαιρετισμό ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Σπυρίδων Κίντζιος, ο Αντιπρύτανης Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Ιορδάνης Χατζηπαυλίδης, ο Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας κ. Νικόλαος Δέρκας, ο υπεύθυνος του Γυμναστηρίου κ. Δημήτριος Δανίτσας και ο διεθνής καλαθοσφαιριστής και προπονητής της εθνικής ομάδας κ. Παναγιώτης Γιαννάκης. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, Συντήρησης Σχολικών και Δημοτικών Κτιρίων και Πολιτικής Προστασίας, κ. Κωνσταντίνα Χρονοπούλου και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας κ. Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης. Επίσης στην  εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ. Νίκος Πολιάς, Βαλκανιονίκης και Πανελληνιονίκης μαραθωνοδρόμος, η κ. Κατερίνα Ασημακοπούλου, μαραθωνοδρόμος με ευρωπαϊκές και ελληνικές διακρίσεις, ο κ. Βαγγέλης Ιωάννου, Καθηγητής φυσικής Αγωγής και δημοσιογράφος.


Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε δεξίωση για όλους τους προσκεκλημένους στον προαύλιο χώρο του υπαίθριου Γυμναστηρίου.

Δείτε εικόνες

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr