Εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της επετειακής έκθεσης του Γεωργικού Μουσείου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της επετειακής έκθεσης του Γεωργικού Μουσείου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Γεωργικού Μουσείου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, επίσημη παρουσίαση της επετειακής έκθεσης για τα 100 χρόνια λειτουργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η έκθεση με τίτλο:  «1920-2020 Κρίσεις –ΑντιΚρίσεις- ΣυγΚρίσεις. Μια διαδρομή 100 χρόνων με εναλλαγές ανάπτυξης και κρίσης. Το παράδειγμα της γεωργίας»,  αποτυπώνει με τον ιδανικότερο τρόπο τη σημαντική συμβολή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην υπηρεσία της ελληνικής κοινωνίας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Επίσης, παρευρέθηκαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπυρίδων-Παναγιώτης Λιβανός, ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και ο κ. David Burger, Επιτετραμμένος της Πρεσβείας Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. 


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν Χαιρετισμό ο Πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής Σπυρίδων Κίντζιος , η Α.Ε. η Προέδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης και Διευθυντής του Γεωργικού Μουσείου Καθηγητής Σταύρος Ζωγραφάκης. Οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν στο χώρο του Γεωργικού Μουσείου και ήρθαν σε επαφή με σπάνια  εκθέματα και υλικό που περιέχει μνήμες από την ιστορία της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας και υπαίθρου. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε δεξίωση για όλους τους προσκεκλημένους στον προαύλιο χώρο του Γεωργικού Μουσείου. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr