Μεγαλώνει η λίστα του ΑΠΘ! Νεκρή η φοιτήτρια Ελπίδα Χούπα

Μεγαλώνει η λίστα του ΑΠΘ / Νεκρή η φοιτήτρια Ελπίδα Χούπα!

Φοιτητικές Ειδήσεις: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών φοιτητών που σπούδαζαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης! Θλίψη στη φοιτητική κοινότητα!

Άλλη μια αγνοούμενη από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για την 28χρονη Ελπίδα Χούπα, η οποία ήταν φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής στο ΑΠΘ.


Την ταυτοποίηση της οποίας ανακοίνωσε ο αδερφός της κατόπιν επικοινωνίας που είχαν μαζί του αρμόδιοι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ.

«Είναι νεκρή, με πήρε η αστυνομία» είπε στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της άτυχης 28χρονης. Σύμφωνα με τον ίδιο στην οικογένεια δόθηκε «ρητή εντολή να μην ανοιχθεί το τρένο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση».

«Όποιος και αν αναλάβει την ευθύνη ό,τι αποζημίωση και να πάρω η Ελπίδα δεν θα επιστρέψει» ξέσπασε ο αδερφός της αδικοχαμένης 28χρονης.   

Η 28χρονη Ελπίδα Χούπα επέστρεφε από την Αταλάντη, όπου είχε πάει για το τριήμερο της Αποκριάς, στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει τις σπουδές της στο ΑΠΘ, όπου έκανε το δεύτερο πτυχίο της στην Αρχιτεκτονική. Η 28χρονη Ελπίδα είχε τελειώσει Πολιτικός Μηχανικός στην Πάτρα και με κατατακτήριες εξετάσεις είχε περάσει στην Αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη.

Θρήνος: Νεκρή και η φοιτήτρια του ΑΠΘ, Αναστασία Αδαμίδου!

Θρήνος: Ταυτοποιήθηκε η σορός του φοιτητή του ΑΠΘ, Κυπριανού Παπαϊωάννου!

Αγνοούμενος φοιτητής του ΑΠΘ, γιος Καθηγητή του ΑΠΘ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr