Θεσσαλονίκη: Οι φοιτητικοί σύλλογοι Τμημάτων που συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία

Θεσσαλονίκη: Οι φοιτητικοί σύλλογοι Τμημάτων που συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία

Κινητοποιήσεις Φοιτητών: Οι φοιτητές καλούν στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 9/11.

Στην πανελλαδική απεργία και την απεργιακή συγκέντρωση στις 10:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου, θα συμμετέχουν οι φοιτητές Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους με τίτλο: "Απεργιακός Ξεσηκωμός και στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης".


Αναλυτικότερα, την ανακοίνωση υπογράφουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μαθηματικού, Φυσικού, Χημικού, Βιολογικού, Γεωλογικού, Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Χωροταξίας, Χημικών Μηχανικών, Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Παιδαγωγικού, Δασολογίας, Εικαστικού του ΑΠΘ, Οι Σχολές Μηχανικών και οι Σχολές Επιστημών Υγείας ΔΙΠΑΕ και ο ΣΟΦΕΘ.

«Δεν συμβιβαζόμαστε με την υπάρχουσα κατάσταση. Δεν αποδεχόμαστε την υποβάθμιση των σπουδών και της ζωής μας. Αγωνιζόμαστε για όσα έχουμε ανάγκη για να ζήσουμε όπως μας αξίζει τον 21ο αιώνα. Ενώνουμε τη φωνή μας, με τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους, σε ένα μεγάλο ορμητικό ποτάμι διεκδίκησης», όπως υπογραμμίζουν.

Συμπληρώνουν ακόμη πως «μαζί με τους αγωνιζόμενους εργάτες της Μαλαματίνα, της Alumil, των ντελιβεράδων της e-food, τους εργαζόμενους γονείς μας που ματώνουν για να σπουδάσουμε. Αύριο στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και αγωνιστικής ανάτασης».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr