Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε φοιτητής Ιατρικής του ΑΠΘ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο φοιτητής Ιατρικής του ΑΠΘ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Ο Πέτρος Γκαϊδατζής, φοιτητής του ΑΠΘ, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.

Με το βλέμμα στραμμένο στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 στο Παρίσι, ο Πρωταθλητής Ευρώπης στην Κωπηλασία, Πέτρος Γκαϊδατζής, επισκέφτηκε τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη και συζήτησαν για τους στόχους του, την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αλλά και την Ιατρική, όπου είναι τριτοετής φοιτητής.


Ο 22χρονος αθλητής βρίσκεται όλο το χρόνο σε κοινόβια προετοιμασίας με την εθνική ομάδα στο Σχοινιά, στην Αθήνα. «Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και για το λόγο αυτό προσωρινά πάγωσα τα μαθήματα στην Ιατρική Σχολή, προκειμένου να ανταποκριθώ στο απαιτητικό πρόγραμμα που έχει η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς» εξήγησε στον Δήμαρχο.

Το ΑΠΘ για την επιτυχία του

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο συγχαίρει τον πρωταθλητή Ευρώπης στην Κωπηλασία, φοιτητή του Τμήματος Ιατρικής Πέτρο Γκαϊδατζή.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης στην κατηγορία κάτω των 23 στο αγώνισμα Σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών, Πέτρο Γκαϊδατζή, για τη σπουδαία διάκρισή του.

Η συμμετοχή του φοιτητή του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 στο Χαζεβίνγκελ του Βελγίου και το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε αποτελούν τιμή για το Αριστοτέλειο και γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια όλη την οικογένεια του ΑΠΘ.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ζωή του και πολλά ακόμη μετάλλια στην πορεία του!

Οι Πρυτανικές Αρχές

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr