Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου φοιτητή Άλκη!

EKTAKTO: Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου φοιτητή Άλκη!

Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπάνου στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

"Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της", έγραψε σε tweet.


Πρόκειται για έναν από τους τρεις προσαχθέντες που οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης αργά το βράδυ της Τρίτης.  

Ποιος είναι ο 23χρονος δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας 23χρονος Αλβανικής καταγωγής γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, με άδεια διαμονής στη χώρα. Τον έχει αναγνωρίσει φίλος του Άλκη και εντοπίζεται σε κάμερες μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο οι δράστες παράτησαν τρομαγμένοι, χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο.

Όπως αναφέρει το thetoc πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος είναι σκληρός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, σεσημασμενος το 2019 για οπαδικη βία και εκκρεμεί δίκη για αυτή την υπόθεση.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο άτομο -το οποίο φέρεται να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις σχετικά με τα υπόλοιπους ομοϊδεάτες του οι οποίοι συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον της παρέας του Αλκη - να έχει δώσει ονόματα και άλλων δραστών.

Όμως, προκειμένου να έχουν απτά στοιχεία και πειστήρια οι αστυνομικοί αναμένουν, πιθανόν και εντός της ημέρας, τα πρώτα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για το δρεπάνι και άλλα ευρήματα, στον τόπο της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή του ΑΠΘ.

Όσον αφορά, στους άλλους δύο προσαχθέντες - οι οποίοι ανήκουν και αυτοί στο χώρο των οργανωμένων οπαδών - προς το παρόν δεν έχουν προκύψει εις βάρος τους ενοχοποιητικά στοιχεία, αν και παραμένουν στο κτίριο της ΓΑΔΘ.

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Νωρίτερα, σήμερα, ειδική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησε έφοδο σε διαμέρισμα επί της Παλαιών Πατρών Γερμανού στο κέντρο της πόλης, που στεγάζεται ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Θύρα 4.

Την ώρα εκείνη ο σύνδεσμος, που λειτουργεί σε ημιώροφο πολυκατοικίας, ήταν άδειος, ενώ φεύγοντας οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους ρόπαλα, αρκετά μικρά φτυάρια, ένα laptop και διάφορα άλλα αντικείμενα μέσα σε κούτες, αναφέρει το GRTimes.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr