Πρύτανης ΑΠΘ: Η αστυνομία ενημερώνεται για τα πάρτι στο campus αλλά δεν εμφανίζεται

Πρύτανης ΑΠΘ: Η αστυνομία ενημερώνεται για τα πάρτι στο campus αλλά δεν εμφανίζεται

Η αστυνομία ενημερώνεται για τα πάρτι στο ΑΠΘ αλλα δεν εμφανίζεται, τόνισε μεταξύ άλλων ο πρύτανης του Πανεπστημίου Νίκος Παπαϊωάννου μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως ο ίδιος ανέφερε κάθε φορά, τις τελευταίες εβδομάδες που γίνονται τα πάρτι η αστυνομία ενημερώνεται αρκετές ώρες πριν ξεκινήσει το πάρτι, καθώς η ιδιωτική εταιρία φύλαξης παρατηρεί κινητικότητα στους χώρους από τις 18.00 και μετά. Εξήγησε ότι αρχικά είναι λίγα άτομα αλλά μετά τις 23.00 το βράδυ συρρέουν εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την πόλη.


Συμφωνά με τον κ Παπαϊωάννου η αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει έρθει στο χώρο και δήλωσε πως το μόνο που μπορούν να κάνουν οι πρυτανικές αρχές είναι να βάλουν εμπόδια σε όσα σημεία μπορούν, για να μην περνούν τα αυτοκίνητα.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι σε κάποιες περιπτώσεις νεαροί σπάνε τα εμπόδια και μπαίνουν με τα αυτοκίνητα στο χώρο. Μάλιστα ανέφερε ότι σε κάποιες περιπτώσεις έχουν δοθεί στην αστυνομία τα στοιχεία των αυτοκίνητων. Σε μια περίπτωση οπού μάλιστα επρόκειτο για φορτηγό γεμάτο ποτά, οι υπεύθυνοι εντοπίστηκαν.

Βίντεο από το τελευταίο πάρτυ

Πάνω από 3000 άτομα στο νέο πάρτι στο campus του ΑΠΘ (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr