Φοιτητές ΑΠΘ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για παρακολούθηση μαθημάτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου EPICUR

Φοιτητές ΑΠΘ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για παρακολούθηση μαθημάτων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου EPICUR

Ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας, Καθηγητής Δημήτριος Κωβαίος και Επιστημονικά Υπεύθυνος ενημερώνει την φοιτητική κοινότητα ότι στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΑΠΘ στη Συμμαχία για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο EPICUR, το Ίδρυμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη πιλοτικών μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο 2020-2021, που απευθύνονται στους φοιτητές των οκτώ πανεπιστημίων της Συμμαχίας EPICUR.

Οι φοιτητές του ΑΠΘ έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μαθήματα που προσφέρονται από τα υπόλοιπα Πανεπιστήμια της Συμμαχίας.


Tα προσφερόμενα μαθήματα αφορούν στις θεματικές ενότητες:

  1. Language and Culture και
  2. Liberal Arts and Sciences

οι οποίες αποτελούν και τους βασικούς πυλώνες δραστηριοποίησης του EPICUR.

Επισημαίνεται ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων γίνεται μέσα από το καινοτόμο πληροφοριακό σύστημα, το οποίο αναπτύχθηκε από το ΑΠΘ σε συνεργασία με το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καρλσρούης (KIT), στο πλαίσιο του EPICUR.

Η διαδικασία είναι απλή και γίνεται με χρήση του ιδρυματικού σας λογαριασμού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας EPICUR Virtual Campus Learning Platform. Αιτήσεις υποβάλλονται από τις 12 ως τις 19 Φεβρουαρίου 2021.

Αναλυτικά, οι κατάλογοι των προσφερόμενων μαθημάτων βρίσκονται αναρτημένοι στην ίδια ηλεκτρονική πλατφόρμα ενώ οι οδηγίες υποβολής αίτησης επισυνάπτονται:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr