“HOW TO SURVIVE” για τους πρωτοετείς Πολιτικών και Αρχιτεκτόνων μηχανικών του ΑΠΘ

“HOW TO SURVIVE” για τους πρωτοετείς Πολιτικών και Αρχιτεκτόνων μηχανικών του ΑΠΘ

Πραγματοποιείται αυτή την ώρα η online εκδήλωση “HOW TO SURVIVE” που απευθύνεται στους πρωτοετείς φοιτητές Πολιτικών και Αρχιτεκτόνων μηχανικών του ΑΠΘ.

Ζεις τις πρώτες σου στιγμές στο Πανεπιστήμιο και την φοιτητική ζωή; Προσπαθείς - πιθανότατα- να προσαρμοστείς για πρώτη φορά σε μια άγνωστη πόλη;


Αν ναι, τότε όλα αυτά τα γεγονότα σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα της τρέχουσας ακαδημαϊκής χρονιάς ίσως σου έχουν δημιουργήσει ένα ερώτημα:

“HOW TO SURVIVE”.

Στην εκδήλωσή οι πρωτοετείς έχουν την ευκαιρία να ακούσουν απόψεις και συμβουλές φοιτητών μεγαλύτερων ετών καθώς και να τους ρωτήσουν ό,τι απορίες έχουν για το άμεσο ή μακρινό μέλλον της φοιτητικής ζωής.

Θα λύσουν απορίες σχετικά με τα νέα λογισμικά που θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν κατά την διάρκεια των εξ αποστάσεως διαλέξεων.

Πότε: Σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2020 (16:00-20:30)

Σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις την εκδήλωση;

Για να συνδεθείς τώρα στην πλατφόρμα του Google Meet, πάτησε εδώ: https://meet.google.com/mrr-hcou-roi

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την “IACES LC Thessaloniki”, παράρτημα μιας παγκόσμιας οργάνωσης φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών.

Είναι μια μη πολιτική, μη κερδοσκοπική ομάδα που σκοπό έχει την διασύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας καθώς και την συμπληρωματική εκπαίδευσή τους με γνώσεις που ξεφεύγουν από τα στενά όρια των μαθημάτων της σχολής.

Αυτή η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία της “IACES LC Thessaloniki” για να καλωσορίσουν τους πρωτοετείς φοιτητές των Πολιτικών και των Αρχιτεκτόνων μηχανικών.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr