Ενημέρωση από το ΑΠΘ για την κατάσταση στη φοιτητική κατασκήνωση στο Ποσείδι

Ενημέρωση από το ΑΠΘ για την φοιτητική κατασκήνωση στο Ποσείδι

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, μόνο μικρές υλικές ζημιές σε πρόσκηνα από τον ισχυρό άνεμο.

Ανακοίνωση σχετικά με την κακοκαιρία στη Χαλκιδική και το κατά πόσον υπήρξαν ζημιές στην κατασκήνωσή του στο Ποσείδι, εξέδωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το οποίο ενημερώνει ότι λόγω της διακοπής στην ηλεκτροδότηση δεν λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο της κατασκήνωσης. Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του το ΑΠΘ αναφέρει:


Η Επιτροπή της Κατασκήνωσης του ΑΠΘ στο Ποσείδι πληροφορεί όλους τους ενδιαφερομένους ότι στην Κατασκήνωση δεν συνέβη κανένας τραυματισμός, δεν έπεσε κανένα δένδρο και όλα βρίσκονται στη θέση τους. Σημειώθηκαν μόνο μικρές υλικές ζημιές σε πρόσκηνα από τον ισχυρό άνεμο.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε τη Χαλκιδική, διακόπηκε η ηλεκτροδότηση από χθες το βράδυ και δεν λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο. Η ΔΕΗ εκτιμά ότι η επανασύνδεση θα γίνει αύριο, οπότε τα κινητά έχουν αποφορτιστεί και δεν υπάρχει δυνατότητα επαναφόρτισής τους.

Παρακαλούνται οι γονείς να μην ανησυχούν για την αδυναμία επικοινωνίας με τα παιδιά τους.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr