Το ΥπΑΑΤ μελετά τροπολογία για τα επαγγελματικά δικαιώματα των νέων Γεωπονικών Τμημάτων

Το ΥπΑΑΤ μελετά τροπολογία για τα επαγγελματικά δικαιώματα των νέων Γεωπονικών Τμημάτων

Ανοικτό το ενδεχόμενο να καταθέσει, προς ψήφιση στη Βουλή, τροπολογία που θα αφορά τα επαγγελματικά δικαιώματα των νέων Γεωπονικών Τμημάτων και αυτών που προήλθαν από τις συγχωνεύσεις των ΤΕΙ με τα Πανεπιστήμια, άφησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γ. Γεωργαντάς, κατά τη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για τον ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ, στην αρμόδια Επιτροπής της Βουλής.

«Πρόκειται για ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει και απασχολεί κι εμάς. Υπάρχει ένα ζήτημα στο οποίο πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να λυθεί», ανέφερε ο κ. Γεωργαντάς.


Και πρόσθεσε τα εξής: «Δεν είναι ώριμη ακόμα η όποια διαβούλευση έχει γίνει, ούτως ώστε να μπορέσει να ανακοινωθεί. Ίσως τις επόμενες ημέρες να έχουμε κάτι ανακοινώσιμο. Θα ενημερώσω βεβαίως πρώτα τους Εισηγητές των κομμάτων για αυτό, έτσι ώστε να δούμε αν μπορούμε να έχουμε μια συμφωνία, διότι κάποιες ρυθμίσεις ακόμα θα ανακοινωθούν σύντομα. Θα φροντίσω να είστε ενήμεροι νωρίτερα, πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για το ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στην Ολομέλεια. Είμαστε πραγματικά δεκτικοί σε οποιαδήποτε προσθήκη ή πρόταση που ενδεχομένως έχει διαφύγει της δικής μας επιμέλειας, η οποία υπηρετεί τους σκοπούς τους οποίους προανέφερα».

Κοσμήτορας Σχολής Γεωπονίας: Η φιλελεύθερη ιδεολογία δεν είναι συμβατή με την ομηρία των αποφοίτων των νέων Γεωπονικών Τμημάτων

Υπό κατάληψη το Τμήμα Γεωπονίας του ΕΛΜΕΠΑ

Φοιτητές Γεωπονίας: Μας αναγκάζουν να απομακρυνθούμε από τα φοιτητικά μας καθήκοντα για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα

Στα "κάγκελα" οι φοιτητές και απόφοιτοι Γεωπονικών Σχολών

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr