Κλειστά Πανεπιστήμια την Τετάρτη (08/02) / ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Κλειστά Πανεπιστήμια την Τετάρτη (08/02) / ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Κλειστά Πανεπιστήμια: Την αναστολή και τροποποίηση της Εκπαιδευτικής τους λειτουργίας ανακοινώνουν Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Τα «Φοιτητικά Νέα» παρουσιάζουν μέσα από το παρόν άρθρο (με συνεχής ενημέρωση) τα Πανεπιστήμια (Σχολές/Τμήματα) που αποφάσισαν να αναβάλουν ή να τροποποιήσουν την πραγματοποίηση εξετάσεων για την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023. Η λειτουργία των Σχολών καθορίζεται ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και την κατάσταση που διαμορφώνεται.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο στα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνεται με κάθε νεότερη ενημέρωση από τα Ιδρύματα της χώρας και εξέλιξη ανάλογα με την πορεία της κακοκαιρίας! Παραμείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για να ενημερωθείτε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 07 Φεβρουαρίου 2023 - 22:46

Αναλυτικά τα Πανεπιστήμια έχουν ως εξής:

1. ΕΚΠΑ

Ενημέρωση για τη λειτουργία του ΕΚΠΑ την Τετάρτη (08/02)

Η ανακοίνωση του ΕΚΠΑ: 

«Λόγω της δυσκολίας που υπάρχει στις μετακινήσεις, ως συνέπεια των καιρικών συνθηκών, για αύριο Τετάρτη 8/2 αναβάλλονται οι εξετάσεις των φοιτητών και φοιτητριών σε όλα τα Τμήματα και τις Σχολές του ΕΚΠΑ.

Η λειτουργία του Πανεπιστημίου για τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση, αν αυτό χρειαστεί, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και την κατάσταση που θα διαμορφωθεί».

Θάνος Δημόπουλος
Πρύτανης ΕΚΠΑ» ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

2. ΕΜΠ

Ενημέρωση για τη λειτουργία του ΕΜΠ την Τετάρτη (08/02)

Η ανακοίνωση του ΕΜΠ:

«Ανακοίνωση για τη συνέχεια των εξετάσεων

Συνεχίζεται, αύριο Τετάρτη (8/2), η διεξαγωγή των εξετάσεων των φοιτητών στο ΕΜΠ. Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι διδάσκοντες να ενημερώνονται συχνά, από σήμερα και στο εξής, από τις ανακοινώσεις των Σχολών για τις όποιες τροποποιήσεις του προγράμματος ενδεχομένως προκύψουν λόγω καιρικών συνθηκών και συνακόλουθων οδηγιών από τις αρμόδιες αρχές.

Ανδρέας Μπουντουβής
Πρύτανης ΕΜΠ» ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

3. Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ενημέρωση για τη λειτουργία του ΓΠΑ την Τετάρτη (08/02)

«Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 08/02/2023, για την ασφάλεια των φοιτητών όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου (Αθήνα – Άμφισσα – Θήβα – Καρπενήσι), δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εξετάσεις, με σκοπό τον περιορισμό των μετακινήσεων των φοιτητών και του διδακτικού προσωπικού.

Για την αναπλήρωση των εξετάσεων θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Εκ της Πρυτανείας» ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

4. Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ενημέρωση για τη λειτουργία του ΟΠΑ την Τετάρτη (08/02)

«Λόγω των νέων δεδομένων αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν τις πρωινές ώρες της αυριανής ημέρας, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθούν μόνο οι εξετάσεις των Προπτυχιακών Προγραμμάτων που είναι προγραμματισμένες από τις 11:00 π.μ. και μετά.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη μετάθεση των προπτυχιακών μαθημάτων των οποίων οι εξετάσεις ήταν προγραμματισμένες από τις 8:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ.

Κατ’ αναλογία, η προγραμματισμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών θα εκκινήσει από τις 11:00 π.μ.

Παρακαλούνται οι διδάσκοντες/διδάσκουσες και οι φοιτητές/τριες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου τις επόμενες ώρες για ενδεχόμενη μεταβολή στον προγραμματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Το παρόν άρθρο στα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνεται με κάθε νεότερη ενημέρωση από τα Ιδρύματα της χώρας και εξέλιξη ανάλογα με την πορεία της κακοκαιρίας! Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο!

 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr