Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Οι Επιλαχόντες ΟΠΠΙ στέλνουν επιστολή στον Πρωθυπουργό για την «σιγή ασυρμάτου»

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ: Βρισκόμαστε εν αναμονή της πολιτείας για την αξιοποίησή μας

Πανεπιστημιακή Αστυνομία: Οι επιλαχόντες ΟΠΠΙ όπως ενημερώνουν τα «Φοιτητικά Νέα» έχουν αποστείλει επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με την οποία δηλώνουν έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του σώματος στα πανεπιστήμια ή σε οποιαδήποτε άλλη νευραλγική θέση απαιτείται.

Επιλαχόντες ΟΠΠΙ εκφράζουν μέσω του «Φοιτητικά Νέα» την αγωνία για την τύχη τους καθώς δηλώνουν πως βρίσκονται στο σκοτάδι καθώς έχουν παραμείνει χωρίς καμία ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι.


Η επιστολή τους:

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ με αυτή μας την επιστολή θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την δική σας προσωπική αλλά και κυβερνητική δέσμευση για την επιστροφή της νομιμότητας στα πανεπιστημιακά ιδρύματα. Η αρχή έγινε και από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου τετρακόσια άτομα (400) θα εκπαιδευτούν και στη συνέχεια θα στελεχώσουν την ομάδα προστασίας πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Εμείς αποτελούμε τα υπόλοιπα εξακόσια (600) άτομα της εν λόγω προκήρυξης τα οποία έχουμε μείνει στον πάγο με την ταμπέλα των επιλαχόντων. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ των 1033 θέσεων ανήκουμε στην κατηγορία των ειδικών φρουρών έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του σώματος στα πανεπιστήμια ή σε οποιαδήποτε άλλη νευραλγική θέση απαιτείται. Θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εάν βρισκόμαστε στο πλάνο αξιοποίησης βάσει κάποιου χρονοδιαγράμματος ώστε εμείς και οι οικογένειές μας να γνωρίζουμε το τι μέλλει γενέσθαι.

Μετά τιμής
Επιλαχόντες Ο. Π. Π. Ι.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr