Θέσεις εργασίας ανακοίνωσαν έξι Πανεπιστήμια της χώρας

Θέσεις εργασίας ανακοίνωσαν έξι Πανεπιστήμια της χώρας

Την προκήρυξη νέων θέσεων εργασίας ανακοίνωσαν το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Πανεπιστήμιο Κρήτης καθώς και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι θέσεις εργασίας ανά Πανεπιστημιακό ίδρυμα


1. ανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκηρύσσει θέσεις για Νέους Επιστήμονες κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος για την παροχή ιδιωτικού έργου διδασκαλίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

2. Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο προκηρύσσει 3 συμβάσεις μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή υπηρεσιών. Οι προσλήψεις αφορούν στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Αξιολόγηση εξ αποστάσεως και σε πραγματικό χρόνο της λειτουργικότητας πολυμερικών μονωτήρων υπαίθριων εγκαταστάσεων υψηλής τάσης».

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

3. Πάντειο Πανεπιστήμιο

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο προκηρύσσει την πλήρωση δύο (2) θέσεων για Νέους Επιστήμονες, κατόχους Διδακτορικού́ Διπλώματος για την παροχή διδακτικού έργου κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, στα επιστημονικά πεδία που έχουν οριστεί από τα Τμήματα Δημόσιας Διοίκησης και Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

4. Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας προκηρύσσει θέσεις για Νέους Επιστήμονες, κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος Ειδίκευσης, για την παροχή διδακτικού έργου στο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, για τα μαθήματα που ορίζονται ανά Επιστημονικό Πεδίο του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

5. Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης προκηρύσσει τη σύναψη σύμβασης ανάθεσης έργου Πανεπιστημιακού Υποτρόφου για τη διεξαγωγή διδακτικού έργου στο εργαστήριο Ιατρικής Απεικόνισης της Ιατρικής Σχολής.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

6. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αποφάσισε την πρόσληψη εκπαιδευτικού προσωπικού (4 άτομα) με το Π.Δ. 407/80 για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr