Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της εξοχικής του κατοικίας

Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της εξοχικής του κατοικίας

Νεκρός να επιπλέει στην πισίνα της εξοχικής του κατοικίας εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής ο 51χρονος Γιώργος Νησιώτης Καθηγητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου σύμφωνα με τα Κυπριακά μέσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες βράδυ γύρω στις εννέα και τριάνατα, ο άτυχος καθηγητής εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητος στην πισίνα της εξοχικής του κατοικίας στον Πρωταρά.


Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, όπου τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Ο άτυχος καθηγητής, που αντιμετώπιζε καρδιακά  προβλήματα, καταλείπει σύζυγό και τα τρία νεαρά παιδιά του.

Ο Γιώργος Νησιώτης διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου.

«Αγνός υπέροχος άνθρωπος…»

Ο Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών του ΠΚ, Μάριος Ζαχαριάδης, έγραψε στο Twitter «Έφυγε σήμερα πρόωρα ο Γιώργος Νησιώτης, ένας αγνός υπέροχος άνθρωπος, σοβαρός επιστήμονας, ο καλύτερος συνάδελφος, ο πιο αγαπημένος φίλος, αφήνοντας πίσω την σύζυγο και τρία νεαρά παιδιά. Θα είσαι πάντα στην σκέψη μας Γιώργο».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr