Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα 1000 Καλύτερα Πανεπιστήμια του Κόσμου

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στα 1000 Καλύτερα Πανεπιστήμια του Κόσμου

Σύμφωνα με το Times Higher Education World University Rankings 2021. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συγκαταλέγεται στα πρώτα 1000 πανεπιστήμια μαζί με 8 πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Στα 801-1000 καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως κατετάγη το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στην κατάταξη του Times Higher Education (THE) World University Rankings 2021. Σημειώνεται ότι η εν λόγω κατάταξη αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη και πιο πολυεπίπεδη κατάταξη πανεπιστημίων στον κόσμο. Η έκδοση του 2021 περιλαμβάνει περισσότερα από 1,500 πανεπιστήμια με αυξημένη ερευνητική δραστηριότητα, από σύνολο 25,000 που λειτουργούν παγκοσμίως, τα οποία πληρούν τα απαιτητικά κριτήρια της κατάταξης και έλαβαν μέρος στη διαδικασία της αξιολόγησης.


Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας βρίσκεται μαζί με μόλις 8 άλλα πανεπιστήμια της Ελλάδας στον πίνακα των 1000 καλύτερων πανεπιστημίων του Times Higher Education World University Rankings για το 2021. Τα 8 ελληνικά πανεπιστήμια στην κατάταξη είναι το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr