Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Ογδόντα νέες θέσεις για εισδοχή στο Πτυχίο Νομικής (μαθήματα ελληνικού δικαίου)

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για αιτήσεις εγγραφών στο Πτυχίο Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Ογδόντα (80) νέες θέσεις για εισδοχή στο Πτυχίο Νομικής (μαθήματα ελληνικού δικαίου) για το Χειμερινό εξάμηνο 2020.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανακοινώνει ογδόντα (80) νέες θέσεις για εισδοχή στο Πτυχίο Νομικής (μαθήματα ελληνικού δικαίου) για το Χειμερινό εξάμηνο 2020.


Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ώστε να συμβάλει στην απόκτηση θεωρητικής και πρακτικής γνώσης, ερευνητικών και αναλυτικών δεξιοτήτων και κατανόησης των απαιτούμενων διαδικασιών έτσι ώστε οι φοιτητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους να αποκτήσουν μια ευρεία κατανόηση του κλάδου απαραίτητη για να ακολουθηθεί μια σταδιοδρομία στο πεδίο του των νομικών επαγγελμάτων. Το πρόγραμμα διασφαλίζει ότι οι απόφοιτοί του εφοδιάζονται με τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες ώστε να ανταποκριθούν στις συναρπαστικές ευκαιρίες, πολύπλοκες προκλήσεις και στη ραγδαία ανάπτυξη νέων κλάδων του δικαίου που είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν στο εγγύς μέλλον.

Το πρόγραμμα εφοδιάζει τους φοιτητές με γενική γνώση στο πεδίο του δικαίου. Είναι σχεδιασμένο ώστε να προετοιμάσει τους φοιτητές ώστε να έχουν τις ικανότητες να λειτουργούν αποτελεσματικά σε ένα πολύ-επίπεδο και δυναμικό πεδίο. Απευθύνεται σε πρόσωπα που σκοπεύουν να εργαστούν σε κλάδους σχετικούς με το δίκαιο (δικηγόρους, δικαστές, συμβολαιογράφους, νομικούς συμβούλους), καθώς επίσης σε διπλωμάτες, υπαλλήλους εταιρειών και άλλων οντοτήτων ή οργανισμών του ιδιωτικού δικαίου, του δημοσίου αλλά και ευρύτερου δημοσίου τομέα, υπαλλήλων μη κυβερνητικών οργανισμών, κ.ο.κ.

Αναμένεται ότι το πρόγραμμα θα παράσχει στους αποφοίτους του προσόντα τα οποία θα βελτιώσουν τις διοικητικές, αλλά και νοητικές τους ικανότητές, κατά τρόπο που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους. Το πρόγραμμα ασχολείται ιδιαίτερα με θέματα σημαντικής πρακτικής και θεωρητικής σημασίας, ενθαρρύνοντας μια διεθνή προσέγγιση εντός του υφιστάμενου διεθνούς και ευρωπαϊκού πλαισίου, με σκοπό την αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων και προκλήσεων με ένα θεωρητικά στέρεο και πρακτικά αποτελεσματικό τρόπο.

Το πρόγραμμα προσφέρεται στην ελληνική γλώσσα και η παρούσα πρόσκληση αφορά αποκλειστικά στο πρόγραμμα μαθημάτων ελληνικού δικαίου.

Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά στο www.unic.ac.cy/apply μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία εισδοχής, καθώς και τους διδάσκοντες στο πρόγραμμα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στον ακόλουθο σύνδεσμο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr