Διαδικτυακή Έκθεση Γερμανικών Πανεπιστημίων 2020

Διαδικτυακή Έκθεση Γερμανικών Πανεπιστημίων 2020

Εκθέσεις ΠανεπιστημίωνMία μοναδική ευκαιρία να κερδίσετε μια πρώτη εικόνα από τα γερμανικά πανεπιστήμια και στη συνέχεια, με τη βοήθεια των εκπροσώπων τους, να βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα γερμανόφωνων/αγγλόφωνων σπουδών καθώς και για εντατικά μαθήματα εκμάθησης γλώσσας και να ενημερωθείτε για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Στις 25 και 26 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί μία διαδικτυακή έκθεση γερμανικών πανεπιστημίων υπό τη μορφή μίας σειράς online σεμιναρίων (webinars), στην οποία θα λάβουν μέρος τα ακόλουθα ιδρύματα:


– Offenburg University of Applied Sciences

– Ilmenau University of Technology

– RWTH Aachen University

– Dresden University of Technology

– Brandenburg University of Technology

– University of Passau

– University of Erlangen-Nürnberg

– HTW Berlin – University of Applied Sciences

– University of Mannheim

– Berlin School of Economics and Law​

Τι περιλαμβάνει μία διαδικτυακή έκθεση πανεπιστημίων;

Στην έκθεση αυτή, εκπρόσωποι γερμανικών πανεπιστημίων θα παρουσιάσουν τα ίδρυματά τους σε 15λεπτες παρουσιάσεις και στη συνέχεια θα απαντούν ερωτήσεις από το κοινό.

Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από αποφοίτους των πανεπιστημίων αυτών τις προσωπικές τους εμπειρίες από τη φοίτηση και τη ζωή τους εκεί.

Η συμμετοχή στην έκθεση είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, αφού εγγραφούν, να παρακολουθήσουν τις παρουσιάσεις άνετα από το κινητό, τάμπλετ ή τον υπολογιστή τους καθώς και να θέσουν ερωτήσεις.

Πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία να κερδίσει κανείς μία πρώτη εμπειρία από τα γερμανικά πανεπιστήμια και στη συνέχεια, με τη βοήθεια των εκπροσώπων τους, να βρει το κατάλληλο πρόγραμμα σπουδών και να πληροφορηθεί για τη διαδικασία υποβολής αίτησης.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr