Χ. Φυσικόπουλος: Όνομα και πράγμα! Αρίστευσε στη Φυσική και άγγιξε τα 19.500 μόρια

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Χρήστος Φυσικόπουλος: Όνομα και πράγμα! Αρίστευσε στη Φυσική και άγγιξε τα 19.500 μόρια

Μπορεί τα φετινά θέματα του μαθήματος της Φυσικής των Πανελλαδικών 2024 να ήταν βατά και τα δυσκολότερα των τελευταίων ετών αλλά ο Χρήστος Φυσικόπουλος, μαθητής του 3ου ΓΕΛ έχοντας το όνομα.. και την χάρη κατάφερε σχεδόν 100στάρι στη Φυσική. Ανακοινώθηκαν σήμερα οι βαθμολογίες των υποψηφίων, τα στατιστικά των βαθμολογικών επιδόσεων ανά μάθημα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Ο Χρήστος Φυσικόπουλος είναι ο πρώτος των πρώτων στον νομό Τρικάλων από τα ΓΕΛ καταφέρνοντας να αγγίξει τα 19.500 μόρια! Στόχος του όπως είπε η Ιατρική Αθηνών με το βλέμμα στη Χειρουργική. Το μήνυμά του στις επόμενες γενιές που θα καταβάλλουν την ίδια προσπάθεια είναι ότι θα πρέπει να πιστέψουν στον εαυτό τους και να ξέρουν ότι δεν είναι ακατόρθωτο.

Τα «Φοιτητικά Νέα» στον αγώνα αναζήτησης των «Πρώτων των Πρώτων» των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024. Θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες - διάστημα άρθρα από συνεντεύξεις υποψηφίων των Πανελληνίων 2024 οι οποίοι έχουν αριστεύσει και συγκαταλέγονται στους Πρώτους των Πρώτων. Μείνετε συντονισμένοι!

Αν συγκεντρώσεις ή γνωρίζεις κάποιον που έχει συγκεντρώσει υψηλά μόρια και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων 2024 μπορείς να έρθεις σε επαφή με τα «Φοιτητικά Νέα» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2024.