Οι βαθμοί των Πανελληνίων 2024 στο κινητό

ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Λήψη των αποτελεσμάτων των πανελληνίων 2024 μέσω SMS

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2024: Υπενθυμίζεται ότι και φέτος οι υποψήφιοι των Πανελληνίων θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν μέσω SMS, καθώς θα μπορούν να μάθουν τα αποτελέσματα της βαθμολογίας αλλά και του τμήματος εισαγωγής τους στο κινητό τους τηλέφωνο.

Την ημέρα εξέτασης του τελευταίου ειδικού μαθήματος (Ιταλικά), αναμένεται να ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών 2024. Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων, θα γίνει πιθανότατα την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024 ή εκτός απροόπτου τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2024. SOS: Για να λάβετε ΠΡΩΤΟΙ ενημέρωση μόλις ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των μαθημάτων και οι βάσεις εισαγωγής, πατήστε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να λάβεις ΠΡΩΤΟΣ ενημέρωση μόλις ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των μαθημάτων, υποβολή μηχανογραφικού δελτίου και οι βάσεις εισαγωγής, πατήστε εδώ.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως από τις 17/06 έχει ανοίξει η πλατφόρμα smsresults.minedu.gov.gr μέσω του gov για να μάθουν τα αποτελέσματα άμεσα και γρήγορα οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2024 με ένα sms στο κινητό του τηλέφωνο. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοικτή έως τις 25/06.

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2024: Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών, αν συγκεντρώσεις ή αν θα γνωρίζεις κάποιον που θα έχει συγκεντρώσει υψηλά μόρια και θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων 2024 μπορείς να έρθεις σε επαφή με τα «Φοιτητικά Νέα» στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μείνετε συντονισμένοι, εδώ για όλα τα SOS.

Συντονιστείτε στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2024 και για τα Στατιστικά Στοιχεία (Πανελλαδικών) των φετινών βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ. Παραμείνετε συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» μέσω του foititikanea.gr για την καθημερινή σας ενημέρωση, ως υποψήφιοι φοιτητές, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα που σας αφορούν.

Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, όλοι οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου. Με τον τρόπο αυτό, θα ενημερωθούν και με γραπτό μήνυμα (SMS) για:

1. Τις βαθμολογίες στο σύνολο των μαθημάτων που εξετάστηκαν και

2. Τη σχολή/τμήμα εισαγωγής τους.

Οι τρεις μέθοδοι για να δείτε τα αποτελέσματα. Περισσότερα εδώ.

3. Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Τρίτη 25 Ιουνίου. Η είσοδος στην υπηρεσία πραγματοποιείται με τα στοιχεία συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Συγκεκριμένα, απαιτείται ο οκταψήφιος Κωδικός Υποψηφίου και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, καθώς επίσης και το κινητό τηλέφωνο του υποψηφίου. Στη συνέχεια, οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιβεβαιώσουν τον αριθμό του κινητού τους ή να τον τροποποιήσουν. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται η εισαγωγή μοναδικού κωδικού (One Time Password) που θα αποσταλεί στο κινητό που δηλώθηκε κατά την εγγραφή στην υπηρεσία.

Η υπηρεσία αναπτύχθηκε και λειτουργεί από το 2021 από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ ΑΕ (GRNET), Φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική́ Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία λειτουργεί συμπληρωματικά με τα γνωστά από τα προηγούμενα χρόνια μέσα ενημέρωσης. Όλοι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα τους από την online εφαρμογή του ΥΠΑΙΘΑ στη διεύθυνση: https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες, αλλά και μέσω των καταλόγων που θα αναρτηθούν στις σχολικές μονάδες.

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Θες να μείνει ενημερωμένος για τα Αποτελέσματα (Πανελληνίων, Βάσεων), εκτιμήσεις βάσεων, υποβολή μηχανογραφικού, εγγραφές στα Πανεπιστήμια, αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας τότε συντονίσου κι εσύ στην ειδική σελίδα ενημέρωσης στο viber εδώ.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 / Μια πρώτη προσέγγιση

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2024.