Η κόρη του Αλέξη Κούγια δίνει Πανελλήνιες / Τι θέλει να σπουδάσει

Η κόρη του Αλέξη Κούγια δίνει Πανελλήνιες / Σε ποια Σχολή θέλει να περάσει

Ο Αλέξης Κούγιας έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά του, τα οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου.

Μάλιστα, τόσο ο μεγάλος του γιος, όσο και η μικρότερη κόρη του έχουν ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα τους, αφού ο πρώτος σπουδάζει ήδη, ενώ η δεύτερη ετοιμάζεται να δώσει πανελλήνιες, για να μπει στη Νομική.


Όπως αποκάλυψε ο γνωστός δικηγόρος, η 17χρονη κόρη του, Μάιρα, διαβάζει πυρετωδώς καθώς φέτος δίνει Πανελλήνιες, υπογραμμίζοντας “η κόρη διαβάζει απάνθρωπα. Είναι καλλονή με μυαλό επιστήμονα. Μόλις τελειώσω τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μου, θα πάω κατευθείαν σπίτι μου, όπου η κόρη μου διαβάζει, γιατί στις 2 του μηνός αρχίζουν οι πανελλήνιες εξετάσεις και δεν έχω λείψει ποτέ από κοντά της. Διαβάζει απάνθρωπα. Πολλές φορές την πιέζω να βγει μια βόλτα. Είναι μια καλλονή, η οποία έχει όμως μυαλό επιστήμονος”.

Η 17χρονη, αν και διαθέτει όλα τα προσόντα για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, όπως η μητέρα της, προτιμά να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά της και να σπουδάσει νομικά.

Μάλιστα όπως είχε επισημάνει η μητέρα της «η αλήθεια είναι ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά, στο 1,80 με 1,83 πόσο είναι. Η απόφαση είναι δική της καθαρά, εγώ τις το έχω προτείνει (να ασχοληθεί με το μόντελινγκ) εδώ και πολλά χρόνια. Η ίδια όμως μέχρι σήμερα, που κοντεύει τα 18, έχει αποφασίσει να μην ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. Την έχουν ζητήσει από μεγάλο γραφείο στο εξωτερικό, η ίδια όμως θέλει να κάνει κάτι άλλο. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν την έχει βάλει ο πατέρας της σε αυτό το τριπάκι».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr