Αστυνομικές Σχολές 2023: Οι 1857 υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στις ΠΚΕ (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Αστυνομικές Σχολές 2023: Οι 1857 υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στις ΠΚΕ (ΟΝΟΜΑΤΑ) 

Πανελλήνιες 2023: Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως αναρτήθηκαν οι πίνακες υποψηφίων για την εισαγωγή στις Αστυνομικές που θα υποβληθούν σε Προκαταρκτικές Εξετάσεις. Επίσης, παρουσιάζεται το πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων (ανδρών - γυναικών) για εισαγωγή στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 με το σύστημα των γενικών πανελλαδικών εξετάσεων (90% με εξετάσεις και 10% χωρίς εξετάσεις) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και ii) υποψήφιων για κατάταξη-πρόσληψη στην Ελληνική Αστυνομία, σε συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις.

Ι. Σε εφαρμογή των ανωτέρω σχετικών, κοινοποιείται το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων (ψυχομετρικών, υγειονομικών και αθλητικών), στις οποίες θα υποβληθούν οι υποψήφιοι/ες του θέματος και ειδικότερα οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στα προσαρτημένα στο παρόν πρόγραμμα


Παραρτήματα Α΄ (Εξεταστικό κέντρο Αθήνας) και Β΄ (Εξεταστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης).

ΙΙ. ΤΟΠΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ (ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ)

1. Οι υποψήφιοι/ες άνδρες και γυναίκες που πρόκειται να εξετασθούν από τις αρμόδιες Επιτροπές Προκαταρκτικών Εξετάσεων (Π.Κ.Ε.) ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων και για το πρόγραμμα εξέτασης από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr ή www.astynomia.gr και από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας και τα Αστυνομικά Τμήματα, όπως ορίζεται στην παράγραφο 5 της ενότητας Α΄ του Κεφαλαίου V «Προκαταρκτικές Εξετάσεις» της (ζ) προκήρυξης. 

Την ενημερωτική σελίδα για τις Αστυνομικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.

2. Οι υποψήφιοι/ες που πρόκειται να εξεταστούν από τις αρμόδιες Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ' Επιτροπές Ψυχομετρικών Δοκιμασιών με έδρα την Αθήνα, οφείλουν την πρώτη ημέρα (τεστ γνωστικών ικανοτήτων/προσωπικότητας) και τη δεύτερη ημέρα (προφορική συνέντευξη) των ψυχομετρικών τους εξετάσεων, ως ορίζονται ημερολογιακά για κάθε υποψήφιο/α στο συνημμένο Παράρτημα Α΄, να παρουσιαστούν στην Αστυνομική Ακαδημία, Λ. Θρακομακεδόνων 101 – Αχαρνές την 08:00΄ ώρα.

3. Οι υποψήφιοι/ες που πρόκειται να εξεταστούν από τις αρμόδιες Α΄ και Β΄ Επιτροπές Ψυχομετρικών Δοκιμασιών με έδρα την Θεσσαλονίκη, οφείλουν την πρώτη ημέρα (τεστ γνωστικών ικανοτήτων/προσωπικότητας) και τη δεύτερη ημέρα (προφορική συνέντευξη) των ψυχομετρικών τους εξετάσεων, ως ορίζονται ημερολογιακά για κάθε υποψήφιο/α στο συνημμένο Παράρτημα Β΄, να παρουσιαστούν στις εγκαταστάσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οδός Μοναστηρίου 326, την 08:00΄ ώρα.

4. Οι υποψήφιοι/ες που θα κριθούν ικανοί/ές από τις Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ Επιτροπές Ψυχομετρικών Δοκιμασιών Αθηνών, (έπειτα από τις δύο μέρες των ψυχομετρικών δοκιμασιών), θα παρουσιαστούν την τρίτη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων, ως ορίζεται ημερολογιακά για κάθε υποψήφιο/α στο συνημμένο Παράρτημα Α΄, στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών, Πειραιώς 153, Πετράλωνα, την 08:00' ώρα για υγειονομικές εξετάσεις, ενώπιον της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής Κατάταξης Αθηνών.

5. Οι υποψήφιοι/ες που θα κριθούν ικανοί/ές από τις Α΄ και Β΄ Επιτροπές Ψυχομετρικών Δοκιμασιών Θεσσαλονίκης, (έπειτα από τις δύο μέρες των ψυχομετρικών δοκιμασιών), θα παρουσιαστούν την τρίτη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων, ως ορίζεται ημερολογιακά για κάθε υποψήφιο/α στο συνημμένο Παράρτημα Β΄, στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης, οδός Μοναστηρίου 326, την 08:00΄ ώρα για υγειονομικές εξετάσεις, ενώπιον της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής Κατάταξης Θεσσαλονίκης.

6. Οι υποψήφιοι/ες που θα κριθούν ικανοί/ές από την Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης Αθηνών, θα παρουσιαστούν την τέταρτη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων, ως ορίζεται ημερολογιακά για κάθε υποψήφιο/α στο συνημμένο Παράρτημα Α΄, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Ολυμπιακού Χωριού, που εδρεύει στο Ολυμπιακό Χωριό Δήμου Αχαρνών, την 08:00' ώρα, ενώπιον της Επιτροπής Αθλητικής Δοκιμασίας Αθήνας.

7. Οι υποψήφιοι/ες που θα κριθούν ικανοί/ές από την Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης Θεσσαλονίκης, θα παρουσιαστούν την τέταρτη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων, ως ορίζεται ημερολογιακά για κάθε υποψήφιο/α στο συνημμένο Παράρτημα Β΄, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στη συμβολή των οδών Θερμαϊκού με την προέκταση της 28ης Οκτωβρίου, την 08:00 ώρα, ενώπιον της Επιτροπής Αθλητικής Δοκιμασίας Θεσσαλονίκης.

8. Ως ημέρες λειτουργίας του συνόλου των Επιτροπών Προκαταρκτικών Εξετάσεων σε Αθήνα, και Θεσσαλονίκη για τις αναβολές ανά Επιτροπή ορίζονται:

i) Για την πρώτη μέρα των Ψυχομετρικών Δοκιμασιών (τεστ γνωστικών ικανοτήτων / προσωπικότητας) οι 01-04-2023, 02-04-2023, 03-04-2023, 15-05-2023 και 16-05-2023,

ii) Για τη δεύτερη μέρα των Ψυχομετρικών Δοκιμασιών (προφορική συνέντευξη) οι 02-04-2023, 03-04-2023, 04-04-2023, 16-05-2023 και 17-05-2023,

iii) Για τις Υγειονομικές Εξετάσεις οι 03-04-2023, 04-04-2023,  05-04-2023, 17-05-2023 και 18-05-2023 και

iv) Για τις Αθλητικές Δοκιμασίες οι 04-04-2023, 05-04-2023, 06-04-2023, 18-05-2023 και 19-05-2023.

IΙΙ. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1. Οι προκαταρκτικές εξετάσεις είναι ενιαίες και κοινές για τους/ις υποψηφίους/ες των Σχολών Αξιωματικών και Αστυφυλάκων και περιλαμβάνουν ψυχομετρικές δοκιμασίες [δύο (2) ημερών], υγειονομικές εξετάσεις [μια (1) ημέρα] και αθλητικές δοκιμασίες [μία (1) μέρα].

Για τις ως άνω εξετάσεις – δοκιμασίες έχουν συγκροτηθεί αντίστοιχες Επιτροπές στην Αθήνα (Α΄,Β΄,Γ΄,Δ΄ Ψυχομετρικές, Υγειονομική, Αθλητική) και στη Θεσσαλονίκη (Α΄,Β΄ Ψυχομετρικές, Υγειονομική, Αθλητική).

2. Οι προκαταρκτικές εξετάσεις είναι υποχρεωτικές για όλους/ες τους/ις υποψήφιους/ες, συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων που είχαν υποβληθεί σ’ αυτές στο πλαίσιο προηγούμενων διαγωνισμών.

3. Σε κάθε Επιτροπή Ψυχομετρικών Δοκιμασιών έχει κατανεμηθεί κατά κανόνα ίσος αριθμός υποψηφίων και κατ' αντιστοιχία στη συνέχεια στις Υγειονομικές και Αθλητικές Επιτροπές.

Διευκρινίζεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων έχουν συσταθεί τέσσερις (4) Επιτροπές Ψυχομετρικών Δοκιμασιών στην Αθήνα με ενδείξεις Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄, δύο (2) Επιτροπές Ψυχομετρικών Δοκιμασιών στη Θεσσαλονίκη με ενδείξεις Α΄ και Β΄, μία Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης ανά πόλη (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και μία Αθλητική Επιτροπή ομοίως ανά πόλη, στις οποίες κατανέμονται οι υποψήφιοι/ες για εξέταση σύμφωνα με το παρόν πρόγραμμα και τα συνημμένα Παραρτήματα Α΄ και Β΄.

Επισημαίνεται γι’ ακόμα μια φορά ότι, οι υποψήφιοι/ες που θα παρουσιαστούν ενώπιον των τεσσάρων (4) Επιτροπών Ψυχομετρικών Δοκιμασιών στην Αθήνα, ήτοι Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ και θα κριθούν ικανοί από αυτές, στη συνέχεια θα παρουσιασθούν όλοι μαζί (οι ικανοί), ενώπιον της μοναδικής Υγειονομικής Επιτροπής Κατάταξης Αθήνας και στη συνέχεια σε περίπτωση που κριθούν ΙΚΑΝΟΙ/ΕΣ από αυτή (Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης Αθήνας) θα παρουσιασθούν,  ενώπιον της μοναδικής Επιτροπής Αθλητικής Δοκιμασίας Αθήνας.

Σε ότι αφορά τους υποψήφιους/ες που θα παρουσιαστούν ενώπιον των δυο (2) Επιτροπών Ψυχομετρικών Δοκιμασιών στη Θεσσαλονίκη, ήτοι Α΄, Β΄ και θα κριθούν ικανοί από αυτές, στη συνέχεια θα παρουσιασθούν όλοι μαζί (οι ικανοί), ενώπιον της Υγειονομικής Επιτροπής Κατάταξης Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια σε περίπτωση που κριθούν ΙΚΑΝΟΙ/ΕΣ από αυτή (Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης Θεσσαλονίκης) θα παρουσιασθούν, ενώπιον της μοναδικής Επιτροπής Αθλητικής Δοκιμασίας Θεσσαλονίκης.

4. Κάθε υποψήφιος/α θα απασχολείται κατά κανόνα τέσσερις (4) μέρες για την ολοκλήρωση των προκαταρκτικών του/ης εξετάσεων από τις αρμόδιες Επιτροπές ως εξειδικεύονται οι μέρες αυτές ημερολογιακά στα συνημμένα Παραρτήματα Α΄ και Β΄ για έκαστο/η υποψήφιο/α, ως εξής:

Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα θα υποβληθεί σε ψυχομετρικές δοκιμασίες (την πρώτη μέρα σε τεστ γνωστικών ικανοτήτων/προσωπικότητας και τη δεύτερη μέρα σε προφορική συνέντευξη).

Την τρίτη μέρα θα υποβληθεί σε υγειονομική εξέταση (Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης), εφόσον κριθεί ικανός/ή στις ψυχομετρικές δοκιμασίες.

Την τέταρτη μέρα θα υποβληθεί σε αθλητικές δοκιμασίες, εφόσον κριθεί ικανός/ή στην υγειονομική εξέταση.

5. Το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων είναι δεσμευτικό για όλους/ες τους/ις υποψηφίους/ες. Παρέκκλιση μπορεί να υπάρξει μόνο, εφόσον συντρέξει εξαιρετικό γεγονός π.χ. απεργία μεταφορικών μέσων, αιφνίδια βαριά ασθένεια κ.λπ., το οποίο οφείλει να αποδείξει αποκλειστικά ο/η ενδιαφερόμενος/η ενώπιον της Επιτροπής, ώστε να παρασχεθεί η δυνατότητα εξέτασής του/ης σε άλλη ημερομηνία, σε κάθε περίπτωση, όμως, εντός του καθορισθέντος χρόνου λειτουργίας των Επιτροπών.

6. Οι υποψήφιοι/ες κατά τη διαδικασία των προκαταρκτικών εξετάσεων, οφείλουν να φέρουν μαζί τους οπωσδήποτε κάθε ημέρα εξέτασης, το δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας το νόμιμο τίτλο παραμονής στην Ελλάδα για τους ομογενείς) και το δελτίο εξεταζομένου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ή την Αίτησης – Δήλωση που υπέβαλαν στο Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι αρμόδιες Επιτροπές έχουν δικαίωμα να μη δεχθούν τους/ις υποψήφιους/ες για εξέταση.

i) Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοι/ες, κατά τις ψυχομετρικές δοκιμασίες, οφείλουν να φέρουν γραφική ύλη, ήτοι δύο (2) λευκές σελίδες Α4, μπλε στυλό, μολύβι, γομολάστιχα και ξύστρα, ενώ η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι προαιρετική.

ii) Κατά την υγειονομική τους εξέταση, θα φέρουν υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα και το δελτίο υγειονομικής εξέτασης, συμπληρωμένο για όλες τις ειδικότητες που αναφέρονται σ’ αυτό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στην Ενότητα Γ΄ του Κεφαλαίου V «Προκαταρκτικές Εξετάσεις» της (ζ) προκήρυξης

Επιπλέον, θα προσκομίζουν, με το δελτίο υγειονομικής εξέτασης, α) τις γνωματεύσεις των ιατρών όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων του δελτίου υγειονομική εξέτασης εφόσον δεν αναγράφονται (οι γνωματεύσεις) επ’ αυτού, β) την ακτινογραφία θώρακος (F) με γνωμάτευση ιατρού ακτινοδιαγνώστη, γ) το ηλεκτροκαρδιογράφημα υπογεγραμμένο από ιατρό καρδιολόγο και δ) τα αποτελέσματα μικροβιολογικών εξετάσεων (γενική αίματος, ουρία αίματος, σάκχαρο αίματος, τρανσαμινάσες, κρεατίνη αίματος και γενική ούρων) υπογεγραμμένα από ιατρό βιοπαθολόγο, εσώκλειστα σε φάκελο (στο εξωτερικό του οποίου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμό του/της). Εφόσον δεν είναι δυνατή η εκτύπωση κάποιων εξετάσεων (όπως της ακτινογραφίας), μπορούν να προσκομιστούν σε ηλεκτρονικό δίσκο (CD), επί του οποίου να επικολλάται από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα ή το διαγνωστικό κέντρο αυτοκόλλητο με τα στοιχεία του/ης υποψηφίου/ας και την ημερομηνία εξέτασης.

iii) Για την αθλητική δοκιμασία, δέον είναι να φέρουν κατάλληλη ενδυμασία και υποδήματα της επιλογής τους και να έχουν εκ των προτέρων προετοιμαστεί κατάλληλα προς αποφυγή τραυματισμών. Επιπλέον, να μεριμνήσουν οι ίδιοι για τον εφοδιασμό τους με εμφιαλωμένο νερό.

7. Κατά τη διαδικασία της υλοποίησης των προκαταρκτικών εξετάσεων, είναι αναγκαία η λήψη μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και η τήρηση των κάτωθι οδηγιών: α) αποφυγή συνωστισμού, β) συχνή χρήση υγρών αλκοολούχων αντισηπτικών διαλυμάτων, γ) εξαερισμός των αιθουσών διεξαγωγής των εξετάσεων με φυσικό ή τεχνητό τρόπο, δ) υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας για το προσωπικό και τους υποψήφιους κατά τη διάρκεια της υγειονομικής εξέτασης στα Κεντρικά Ιατρεία Αθηνών και Θεσσαλονίκης και ε) προαιρετική χρήση προστατευτικής μάσκας για το προσωπικό και τους υποψήφιους κατά την ψυχομετρική και αθλητική εξέταση.

8. Τονίζεται ότι απαγορεύεται ρητά για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων του συνόλου των υποψηφίων και διαφύλαξης των πνευματικών δικαιωμάτων που απορρέουν από την χρήση των ψυχομετρικών τεστ, η ηχογράφηση, η βιντεοσκόπηση ή η με οποιοδήποτε άλλο τρόπο καταγραφή μέρους ή του συνόλου των προκαταρκτικών εξετάσεων. Παραβίαση των απαγορεύσεων αυτών επισύρει αποβολή του/ης υποψήφιου/ας από το χώρο διενέργειας των προκαταρκτικών εξετάσεων. Περαιτέρω, ο/η υποψήφιος/α κρίνεται ΜΗ ΙΚΑΝΟΣ/Η, πέραν των λοιπών έννομων συνεπειών.

9. Σε περίπτωση θετικού κρούσματος Covid-19, η εξέταση των υποψηφίων θα αναβάλλεται για έτερη ημέρα με μέριμνα της εκάστοτε επιτροπής, εντός των καθορισθέντων ημερομηνιών του προγράμματος διενέργειας των προκαταρκτικών εξετάσεων.

10. Σε περίπτωση που υποψήφιος/α προσέλθει την καθορισθείσα ημέρα, αλλά με καθυστέρηση, στις μεν Αθλητικές και Υγειονομικές Δοκιμασίες, μπορεί να εξετασθεί με την προϋπόθεση ότι δεν έχει τελειώσει η εξέταση των υπολοίπων υποψηφίων, στις δε Ψυχομετρικές, θα αποκλείεται η συμμετοχή του/ης, εφόσον ήδη έχει αρχίσει η εξέταση των υποψηφίων.

11. Σε περίπτωση που υποψήφιος/α, κατά την εξέτασή του/ης σε κάποιο εκ των αγωνισμάτων της αθλητικής δοκιμασίας, τραυματισθεί και δεν μπορεί να ολοκληρώσει την εξέταση, υποχρεούται να παρουσιαστεί και να το δηλώσει ενώπιον του/ης Προέδρου της Επιτροπής Αθλητικών Δοκιμασιών, ο/η οποίος/α θα τον/ην παραπέμψει στον/ην παριστάμενο/η υπηρεσιακό ιατρό. Εφόσον η πάθηση – τραυματισμός βεβαιωθεί από τον/ην παριστάμενο/η υπηρεσιακό ιατρό, η αρμόδια Επιτροπή δύναται κατά την κρίση της να χορηγήσει μία μόνο φορά στον/ην υποψήφιο/α αναβολή εξέτασης σε άλλο χρόνο, εντός όμως των χρονικών ορίων λειτουργίας της, όπως προκύπτει από το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων. Η επανεξέταση των υποψηφίων, στους οποίους η αρμόδια Επιτροπή χορήγησε αναβολή εξέτασης, πραγματοποιείται στο σύνολο των αγωνισμάτων, δηλαδή ακόμη και σε αυτά στα οποία ο/η υποψήφιος/α είχε εξετασθεί και ολοκληρώσει με επιτυχία, προ της υποβολής του αιτήματος αναβολής. Υποψήφιος, ο οποίος αποχώρησε από το εξεταστικό κέντρο μετά την κρίση του ως μη ικανού σε κάποιο αγώνισμα και επανέρχεται για να δηλώσει εκ των υστέρων κώλυμα ή τραυματισμό, δεν δικαιούται αναβολή εξέτασης.

12. Οι υποψήφιοι υποβάλλονται στις προκαταρκτικές εξετάσεις (Π.Κ.Ε) που διενεργεί η Ελληνική Αστυνομία, μόνο εφόσον δεν παρουσιασθούν και υποβληθούν για εξέταση στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων ή του Πυροσβεστικού Σώματος ή του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Για τον σκοπό αυτό, θα πραγματοποιηθεί διασταύρωση στοιχείων σε συνεργασία με τους συναρμόδιους Φορείς, αν υποψήφιοι/ες που υποβλήθηκαν στις προκαταρκτικές εξετάσεις που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, παράλληλα παρουσιάστηκαν και υποβλήθηκαν και στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ή/και των Σχολών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ή/και του Πυροσβεστικού Σώματος. Σε θετική περίπτωση, οι εν λόγω υποψήφιοι θα αποκλείονται από τις περαιτέρω διαδικασίες, δεν θα συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες ΙΚΑΝΩΝ που αποστέλλονται στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και ως εκ τούτου δεν θα έχουν δικαίωμα εισαγωγής στις Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων. Τονίζεται ότι, πλέον δε γίνεται δεκτή η αλλαγή βούλησης από τον/ην υποψήφιο/α, (με την επιφύλαξη των διαλαμβανομένων στην επόμενη υποπαράγραφο) αναφορικά με την επιλογή του φορέα/εξεταστικού κέντρου στον οποίο δήλωσε ότι θα υποβληθεί σε ΠΚΕ με την αίτηση συμμετοχής του στον (ζ) διαγωνισμό, καθώς την 17/02/2023 εξέπνευσε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής και κατ’ επέκταση δηλώσεων βούλησης και επιλογής του φορέα/εξεταστικού κέντρου υποβολής του σε προκαταρκτικές εξετάσεις (π.χ. Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων).

Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η αλλαγή βούλησης του υποψηφίου για την υποβολή του τελικά στις ΠΚΕ της Ελληνικής Αστυνομίας ακόμη και μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας (17-02-2023),σύμφωνα με τους όρους της (ζ) προκήρυξης, ένας εκ των οποίων είναι στην περίπτωση που απορρίφθηκε η αίτηση συμμετοχής του/ης υποψηφίου/ας στις διαγωνιστικές διαδικασίες που αφορούν τις Στρατιωτικές Σχολές ή/και τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ή/και τις Σχολές του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και υποβάλει στην οικεία Διεύθυνση Αστυνομίας σχετική αίτηση αλλαγής βούλησης για την τελική υποβολή του/ης στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις που θα διενεργήσει η Ελληνική Αστυνομία, εντός αποκλειστικής προθεσμίας επτά (7) ημερών, η οποία ξεκινάει από την επόμενη της δημοσίευσης των τελικών πινάκων/καταστάσεων απορριπτέων υποψηφίων των έτερων Σωμάτων (Στρατιωτικές Σχολές, Λιμενικό και Πυροσβεστικό Σώμα) ή των τελικών πινάκων/καταστάσεων ΔΕΚΤΩΝ υποψηφίων, στους οποίους δεν περιλαμβάνονται οι αιτούντες υποψήφιοι, όπου αποδεικνύεται ότι απορρίφθηκε η αίτηση συμμετοχής τους και όχι από τη δημοσίευση των πινάκων/καταστάσεων υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η αλλαγή βούλησης του υποψηφίου να συνοδεύεται από την προσκόμιση από αυτόν του σχετικού τελικού πίνακα/κατάστασης απορριπτέων ή του σχετικού πίνακα/κατάστασης ΔΕΚΤΩΝ υποψηφίων στο οποίο δεν περιλαμβάνεται και όχι του πίνακα υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά. Σε συντρέχουσα περίπτωση η οικεία Διεύθυνση Αστυνομίας επιβεβαιώνει την εγκυρότητα των πινάκων/ καταστάσεων μέσω των επίσημων ιστοσελίδων των εξεταστικών κέντρων (Λιμενικού Σώματος, Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης , Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων, Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών και Πυροσβεστικό Σώμα) που ανήρτησαν τους επίμαχους πίνακες/καταστάσεις και εγκρίνει το αίτημα χορηγώντας άμεσα στον/στην αιτούντα/ούσα δελτίο υγειονομικής εξέτασης και τον/την ενημερώνει σε μεταγενέστερο χρόνο με αποδεικτικό για τον ακριβή τόπο και χρόνο εξέτασης του από τις επιτροπές Προκαταρκτικών εξετάσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

13. Οι υποψήφιοι/ες που θα αποτύχουν σε μία από τις προβλεπόμενες δοκιμασίες κατά τη διαδικασία των προκαταρκτικών εξετάσεων χαρακτηρίζονται ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ/ΕΣ, δεν συνεχίζουν στις υπόλοιπες και θεωρούνται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ότι δεν έχουν δηλώσει στο μηχανογραφικό τους δελτίο τις Αστυνομικές Σχολές.

14. Υποψήφιοι/ες που θα παρουσιαστούν ενώπιον των Επιτροπών προκαταρκτικών εξετάσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και θα διακόψουν σε οποιοδήποτε στάδιο των προκαταρκτικών εξετάσεων, χαρακτηρίζονται ως εγκαταλείψαντες και κατ' επέκταση ως ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ/ΕΣ και δεν έχουν δικαίωμα εισαγωγής στις Αστυνομικές Σχολές κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διότι θεωρείται ότι δεν έχουν δηλώσει αυτές. Ομοίως, θα κριθούν ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ/ΕΣ και οι υποψήφιοι/ες που δεν θα παρουσιαστούν στις προκαταρκτικές εξετάσεις του Σώματός μας και παράλληλα δεν θα προσκομίσουν βεβαίωση ικανότητας από τις Στρατιωτικές Σχολές και/ή το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή και/ή την Πυροσβεστική Ακαδημία.

15. Επισημαίνεται ότι, υποψήφιοι/ες που θα κριθούν ικανοί/ες στις προκαταρκτικές εξετάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας εφόσον διαπιστωθεί εκ των υστέρων ότι παρουσιάσθηκαν για εξέταση και στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ή/και των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ή/και των Σχολών του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, καίτοι ενημερώθηκαν ότι απαγορεύεται (πλην της συμμετοχής τους μόνο στην αθλητική δοκιμασία του Πυροσβεστικού Σώματος της μεταφοράς ανά χέρι αλτήρα με λαβή βάρους 25 κιλών σε απόσταση εκατό μέτρων), θα διαγράφονται από τον πίνακα ΙΚΑΝΩΝ, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για τις Αστυνομικές Σχολές κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων από το Υ.ΠΑΙ.Θ. και θα θεωρείται ότι δεν έχουν δηλώσει αυτές, ακόμα και αν έχουν κριθεί ικανοί/ες κατά τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και των έτερων Σωμάτων.

Οι βεβαιώσεις ικανότητας από τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ή/και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ή/και από τις Στρατιωτικές Σχολές (με τα όρια της κατεύθυνσης όπλων όπως π.χ. ΣΣΕ-ΟΠΛΑ ή ΣΜΥ-ΟΠΛΑ) που θα προσκομίσουν υποψήφιοι/ες, οι οποίοι/ες είτε κρίθηκαν ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ/ΕΣ από τις αρμόδιες Επιτροπές των προκαταρκτικών εξετάσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε διέκοψαν (αφού παρουσιάστηκαν) σε οποιοδήποτε στάδιο τις προκαταρκτικές τους εξετάσεις στην Ελληνική Αστυνομία, δεν θα γίνονται σε κάθε περίπτωση αποδεκτές.

16. Επισημαίνεται ότι υποψήφιοι/ες που προσκόμισαν ή θα προσκομίσουν στη Διεύθυνση Αστυνομίας, στην οποία υπάγεται το Αστυνομικό Τμήμα που υπέβαλαν την αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, βεβαίωση από την Πυροσβεστική Ακαδημία ή/και το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή ή /και Στρατιωτικές Σχολές σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Ενότητα Ε΄ «Προσκόμιση βεβαιώσεων ικανότητας από τις Στρατιωτικές Σχολές ή την Πυροσβεστική Ακαδημία ή το Λιμενικό

Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή» του Κεφ. V της (ζ) σχετικής προκήρυξης με την οποία βεβαιώνεται ότι κρίθηκαν ΙΚΑΝΟΙ/ΕΣ με τα όρια που ισχύουν για τις Σχολές   της   Ελληνικής Αστυνομίας, συμπεριλαμβανομένου του ελάχιστου απαιτούμενου αναστήματος 1,70 μ. για τους άνδρες υποψήφιους και 1,63μ για τις γυναίκες υποψήφιες, δεν προσέρχονται στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αστυνομικών Σχολών του παρόντος προγράμματος.

17. Όσοι/ες υποψήφιοι/ες επιθυμούν να παραλάβουν βεβαίωση ικανότητας, προκειμένου να την υποβάλουν στο Πυροσβεστικό Σώμα ή/και το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, με δική τους ευθύνη θα προσέρχονται, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των προκαταρκτικών εξετάσεων, ενώπιον του/ης Προέδρου της Αθλητικής Επιτροπής, στον/ην οποίο/α θα παρουσιαστούν και θα ζητήσουν να τους χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση.

Στη συνέχεια, οι βεβαιώσεις θα υπογράφονται από Αξιωματικό της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού/Α.Ε.Α. και θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική αλληλογραφία στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας. Οι υποψήφιοι/ες θα μπορούν να τις παραλαμβάνουν, από την επόμενη μέρα ολοκλήρωσης των προκαταρκτικών τους εξετάσεων, με αποδεικτικό από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας, στις οποίες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής ή από έτερη Διεύθυνση Αστυνομίας, εφόσον το επιθυμούν.

Επισημαίνεται ότι, σε ιδιάζουσες περιπτώσεις (π.χ. κάτοικοι νησιών), η χορήγηση των βεβαιώσεων δύναται να γίνει από το Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής του/ης υποψηφίου/ας, σύμφωνα με την ανωτέρω διαδικασία.

18. Γίνεται μνεία, πως σύμφωνα με την περ. Δ΄ της παρ. 1 της Ενότητας Β΄ του Κεφ. IV. «ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ» της (ζ) προκήρυξης, για όσους υποψήφιους βεβαιώθηκε από τα οικεία Αστυνομικά Τμήματα ή τις επιτροπές των Διευθύνσεων Αστυνομίας ότι κατέχουν το απαιτούμενο ανάστημα (τουλάχιστον 1,70 μ. για τους άνδρες υποψήφιους και 1,63μ για τις γυναίκες υποψήφιες) και προσέλθουν στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις, το ανάστημα τους θα μετρηθεί εκ νέου και αμετάκλητα από την εκάστοτε επιτροπή αθλητικής δοκιμασίας.

19. Οι Επιτροπές προκαταρκτικών εξετάσεων αποφαίνονται για τη σωματική, ψυχική και διανοητική ικανότητα των υποψηφίων σε πρώτο και τελευταίο βαθμό και οι αποφάσεις τους δεν υπόκεινται σε ενστάσεις – προσφυγές, δεδομένου ότι αυτό δεν προβλέπεται από ειδικές διατάξεις νόμου, ενώ σε κάθε περίπτωση τυγχάνουν εφαρμογής οι γενικές διατάξεις του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (Ν. 2690/1999, όπως ισχύει).

20. Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας και όλα τα Αστυνομικά Τμήματα, να αναρτήσουν άμεσα την παρούσα σε κατάλληλο εμφανές μέρος των Καταστημάτων τους, προκειμένου να ενημερώνονται οι υποψήφιοι/ες.

21. Η παρούσα να κοινοποιηθεί ενυπογράφως στους/ις Επόπτες, Βαθμολογητές, Χορηγητές, Προέδρους, τα Μέλη και τους Γραμματείς των Επιτροπών, που συγκροτήθηκαν με τις (η) και (θ) σχετικές, τακτικούς και αναπληρωματικούς και στο σύνολο του εμπλεκόμενου προσωπικού της (θ) διαταγής, μέσω των Υπηρεσιών τους.

22. Για την πληρέστερη ενημέρωση των υποψηφίων αναφορικά με τον ακριβή τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων για έκαστο/η εξ αυτών, τα επισυναπτόμενα Παραρτήματα Α΄ (Εξεταστικά Κέντρα Αθήνας) και Β΄ (Εξεταστικά Κέντρα Θεσσαλονίκης), καταγράφουν λεπτομερώς τα εν λόγω δεδομένα και θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στη διεύθυνση www.hellenicpolice.gr και στον ιστότοπο: diavgeia.gov.gr.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Αστυνομικές Σχολές μπορείτε να την δείτε εδώ.

Τα ΟΝΟΜΑΤΑ των υποψηφίων

Οι πίνακες με τα ονόματα των 1857 υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις.

Α.Δ.Τ.

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΑΡ669196

ΑΓΑΛΛΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ797111

ΑΓΓΕΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΟ297694

ΑΓΓΕΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ786836

ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ 086315

ΑΓΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ 698500

ΑΓΡΙΤΕΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ795773

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΝ806849

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΑΝΘΙΜΟΣ

ΑΜ 796414

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΟΛΓΑ

ΑΝ837327

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ795297

ΑΪΒΑΖΟΓΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΜ601564

ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ-ΠΑΥΛΟΣ

ΑΟ347982

ΑΚΡΙΒΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ631601

ΑΚΡΙΒΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΡ200507

ΑΚΡΙΒΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΟ011080

ΑΛΕΒΙΖΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ 001482

ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΜ595426

ΑΛΕΞΑΚΗ

ΕΛΣΑ

ΑΝ924354

ΑΛΕΞΑΚΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΜ962214

ΑΛΕΞΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΟ792621

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΟ161508

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΟ305050

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ643716

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ608362

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΕΝΕΤΙΑ

ΑΙ963294

ΑΛΕΦΑΝΤΙΝΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ876006

ΑΛΙΑΪ

ΜΕΓΛΙΑΝ

ΑΟ061696

ΑΛ-ΙΝΣΑΟΥΪ

ΚΑΪΣ

ΑΝ-147404

ΑΛΙΦΡΑΓΚΗ - ΚΕΡΑΜΙΔΑ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΑΝ947602

ΑΛΛΑΜΑΝΙ

ΛΕΩΝΙΔΑ

ΑΟ138683

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΟ969370

ΑΝΑΠΟΛΙΩΤΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ974246

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ153130

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ805405

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ059767

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΚ961302

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ544314

ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ-ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

33026

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ295120

ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ934127

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ643395

ΑΝΤΩΝΑΚΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

789305

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ012241

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ997212

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ540581

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΑΝ 98112

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΡ458499

ΑΝΤΩΝΟΥΡΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΜ950745

ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ025906

ΑΝΥΦΑΝΤΗ

ΝΙΚΗ

ΑΟ140205

ΑΞΑΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ534394

ΑΞΙΩΤΗΣ-ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΑΝ920071

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ

ΜΑΡΙΑΜ

ΑΟ085506

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ966308

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ283925

ΑΡΑΠΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

300093

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ166060

ΑΡΓΥΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ837089

ΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ

ΑΝ149580

ΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΡ465350

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ988584

ΑΡΓΥΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ297492

ΑΡΓΥΡΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΜ458467

ΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

ΑΟ296756

ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΑΟ-059868

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ435349

ΑΣΡΑΜ

ΑΛΙΚΗ

ΑΟ 288650

ΑΤΣΙΚΜΠΑΣΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΜ930056

ΑΦΑΛΩΝΙΑΤΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

ΑΝ307744

ΒΑΓΓΑΛΑΤΗΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΑΡ096705

ΒΑΓΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ944394

ΒΑΓΙΩΝΑΚΗ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΝ439477

ΒΑΖΓΙΟΥΡΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΟ442232

ΒΑΖΓΙΟΥΡΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ617812

ΒΑΖΟΥΡΑ

ΑΝΝΑ

ΑΝ598547

ΒΑΚΑΤΑΡΗ

ΜΑΡΙΝΑ-ΑΓΑΠΗ

ΑΟ 287211

ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΗΛΙΑΣ

299700

ΒΑΛΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΑΟ587782

ΒΑΠΟΡΑΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΟ718954

ΒΑΡΒΟΥΝΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΟ848547

ΒΑΡΚΟΥΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ165026

ΒΑΡΣΑΜΟΥΛΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ 030425

ΒΑΡΣΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΣ

ΑΝ610499

ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝ587776

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ483314

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝ972178

ΒΑΣΙΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ135403

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ

ΑΡ173165

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ039280

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΙΧΑΕΛΑ

ΑΝ621385

ΒΑΣΙΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ973099

ΒΕΔΟΥΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ972685

ΒΕΝΕΤΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ333184

ΒΕΝΤΙΣΤΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ947742

ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ

ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ

ΑΝ 976066

ΒΕΡΓΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ597654

ΒΙΔΑΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ282580

ΒΙΛΛΙΩΤΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

711025018

ΒΙΤΣΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΟ042155

ΒΛΑΣΤΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΟ420203

ΒΛΑΧΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ 004405

ΒΛΑΧΑΝΔΡΕΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ

ΑΟ315410

ΒΛΑΧΙΔΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΟ144766

ΒΛΑΧΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ 435915

ΒΟΓΚΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ786004

ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ

ΕΦΡΑΙΜ

ΑΟ709151

ΒΟΛΛΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ173784

ΒΟΛΟΝΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ462763

ΒΟΡΡΙΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ733060

ΒΟΡΥΛΛΑ

ΖΑΦΕΙΡΙΑ

ΑΝ 687695

ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΞΕΡΞΗΣ

ΑΝ928214

ΒΟΥΚΑΛΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΟ786618

ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΟ137292

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ806120

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ667460

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ368010

ΒΟΥΡΗΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΑΝ308599

ΒΡΑΚΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ489896

ΒΡΑΝΑ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ

ΑΚ163172

ΒΡΕΤΤΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ535241

ΒΡΥΩΝΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΟ339781

ΓΑΓΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΟ342099

ΓΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ425715

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ297545

ΓΑΝΤΖΟΥΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ467972

ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ882956

ΓΑΡΜΠΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΚ658224

ΓΑΤΗ

ΝΙΚΗ

ΑΝ923048

ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ437598

ΓΕΟΜΕΛΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝ879561

ΓΕΡΑΝΟΥ

ΑΙΜΙΛΙΑ

ΑΟ499859

ΓΕΡΕΝΤΕΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ-ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΟ428602

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ186901

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ164163

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ451909

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΑΪΔΩ

ΑΡ 479048

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΡ339342

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ490067

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΙΚΗ

118

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΝΑ

ΑΝ-170093

ΓΕΩΡΓΟΠΑΝΟΥ

ΜΑΡΚΕΛΛΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ611899

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΡ121304

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ

ΑΟ869962

ΓΙΑΚΕΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΡ420664

ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ927355

ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ320345

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΚ-715571

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ - ΕΛΕΝΗ

ΑΝ264690

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ157708

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΖΩΗ

ΑΟ 078823

ΓΙΑΝΝΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ610443

ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ 046081

ΓΙΑΟΥΠ

ΑΛΕΞΙΑ

ΑΝ281836

ΓΙΑΤΡΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ173212

ΓΙΑΧΟΥΝΤΗΣ

ΕΡΜΗΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ 434311

ΓΙΟΥΣΜΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ573835

ΓΙΩΓΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΟ306163

ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΡ304523

ΓΚΑΪΔΑΣ

ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

ΑΜ792967

ΓΚΑΝΑΒΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΟ298137

ΓΚΑΝΑΒΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΟ024367

ΓΚΑΡΙΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΜ775100

ΓΚΑΤΖΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ966919

ΓΚΑΥΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ499747

ΓΚΕΚΑ

ΝΙΚΗ

ΑΟ337934

ΓΚΕΣΚΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΑΝ549586

ΓΚΙΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ 514036

ΓΚΙΝΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ098250

ΓΚΙΡΤΖΙΜΑΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ250716

ΓΚΙΩΝΗ

ΕΛΕΝΗ-ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΟ019577

ΓΚΙΩΝΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΟ454731

ΓΚΛΑΡΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΑΝ 845668

ΓΚΛΙΑΤΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ948850

ΓΚΛΩΤΣΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΜ777912

ΓΚΟΛΕΜΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ813990

ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ796376

ΓΚΟΝΤΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΡ323104

ΓΚΟΡΟΒΕΛΛΙ

ΝΤΑΛΙΠ

ΑΝ 845339

ΓΚΟΤΖΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ248871

ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΣΜΑΣ-ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ

ΑΝ975690

ΓΚΟΥΒΟΥΣΗ

ΕΡΑΣΜΙΑ

ΑΡ 130801

ΓΚΡΕΜΣΙ

ΓΚΡΕΤΑ

ΑΟ498956

ΓΚΡΙΤΖΑΠΗ

ΟΡΣΑΛΙΑ

ΑΝ285827

ΓΛΥΝΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΝ529002

ΓΝΕΣΟΥΛΗ

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΝ966023

ΓΟΜΑΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΟ295951

ΓΟΥΒΕΛΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΟ419220

ΓΟΥΜΕΝΑΚΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΑΟ843261

ΓΟΥΝΑΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ951873

ΓΟΥΤΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ379168

ΓΡΑΨΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ452182

ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΑΝ098475

ΓΡΙΒΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ934310

ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ 976136

ΔΑΒΙΛΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ961560

ΔΑΓΡΕ

ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΡΑΦΑΕΛΑ

2739461

ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ796334

ΔΑΝΑ

ΟΡΕΣΤΗΣ

ΑΝ466914

ΔΑΝΕΛΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ460602

ΔΑΡΛΑΣΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΦΡΑΙΜΙΑ

ΑΝ964128

ΔΑΥΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ435605

ΔΑΦΕΡΜΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ449245

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΟ423697

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΜ980736

ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ 435717

ΔΕΣΠΟΤΕΛΛΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΑΟ818602

ΔΗΜΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΟ460063

ΔΗΜΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΟ708194

ΔΗΜΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ735391

ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

ΑΝ608358

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ816692

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΜ-576160

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΣΑΡΑΝΤΗΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΡ008130

ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ -ΣΤΥΛΙΑΝΗ

Δ 5362

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΑΟ708710

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ-165626

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΟ125561

ΔΗΜΗΤΡΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΑΝ966815

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΟ086948

ΔΗΜΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ982516

ΔΗΜΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ

ΑΝ805314

ΔΗΜΟΥΛΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ521593

ΔΙΑΚΟΡΩΝΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΟ378314

ΔΙΑΛΛΥΝΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΡ440703

ΔΙΑΛΥΝΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΚ839214

ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ793678

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ839183

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

ΑΟ313655

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ795263

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ716964

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ629076

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΟ 698238

ΔΙΚΡΑΝΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΟ175560

ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΟ845620

ΔΙΩΤΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΟ512396

ΔΟΓΑΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ428511

ΔΟΚΙΑΝΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ139719

ΔΟΜΑΚΙΔΗ

ΑΙΜΙΛΙΑ

ΑΝ491437

ΔΟΥΚΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ508703

ΔΟΥΣΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ983990

ΔΟΥΦΕΞΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ512658

ΔΡΑΚΑΚΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΜ805997

ΔΡΑΚΑΤΟΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ

ΑΟ006993

ΔΡΑΚΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΟ019742

ΔΡΑΚΟΥΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ935230

ΔΡΑΝΔΑΚΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΟ427006

ΔΡΕΤΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ499517

ΔΡΙΒΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΡ300254

ΕΛΕΝΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΝ 415615

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ355157

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

ΑΝ837170

ΕΞΑΡΧΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ004445

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ-ΜΟΡΦΕΑΣ

ΑΝ244700

ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ929028

ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΟ-100739

ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ - ΕΛΕΝΗ

ΑΟ457905

ΖΑΜΑΓΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΚ428533

ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ656464

ΖΑΠΡΟΥΔΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ 787880

ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ971071

ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ

ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΟ091622

ΖΑΡΛΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ842297

ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ265567

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΡ455722

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΣΗΦ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ106666

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

ΑΟ294993

ΖΕΛΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ-ΚΟΝΔΥΛΙΑ

ΑΟ422884

ΖΕΝΕΛΑΪ

ΑΟΥΡΕΛ

ΑΟ343792

ΖΕΡΒΑ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΑΟ380458

ΖΕΡΒΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΑΜ806561

ΖΕΡΒΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ088088

ΖΗΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ-044868

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ804112

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΑΝ268829

ΖΙΑΡΙ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ454384

ΖΙΝΤΡΟ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ633194

ΖΟΡΜΠΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ116260

ΖΟΡΜΠΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΑΟ118126

ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ 010800

ΖΟΥΡΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ299385

ΖΥΓΟΥΡΗ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

ΑΝ054833

ΖΩΪΤΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ799653

ΖΩΝΟΥΔΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ257914

ΖΩΡΑ

ΝΙΚΟΛΙΑ

ΑΝ842651

ΖΩΤΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ306116

ΖΩΤΟΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΟ189054

ΖΩΤΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ641834

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ256671

ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ937289

ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΚ709373

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ 976179

ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ255293

ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ255294

ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ123537

ΙΑΤΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ524102

ΙΣΑΪΔΗΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΟ825763

ΙΣΑΚΟΒΑ

ΕΥΑ

ΑΝ 788860

ΚΑΒΟΥΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ099183

ΚΑΓΙΑΝΑΣ

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

ΑΜ756821

ΚΑΓΙΟΥΛΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ845472

ΚΑΚΑΒΑ

ΜΑΡΙΑ-ΠΑΤΡΑ

ΑΟ305753

ΚΑΚΑΦΩΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

299776

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΜ091930

ΚΑΚΛΙΔΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ631347

ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΙ956596

ΚΑΚΟΥΛΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ793654

ΚΑΚΟΥΡΗΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΝ813317

ΚΑΚΟΥΣΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΝ953314

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΜΕΛΙΝΑ

ΑΟ733071

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΑΟ319716

ΚΑΛΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΟ129213

ΚΑΛΑΝΤΩΝΕΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝ449828

ΚΑΛΑΦΑΤΑΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ

ΑΟ120467

ΚΑΛΕΑΣ

ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ759682

ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΟ473134

ΚΑΛΚΑΝΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΝ930220

ΚΑΛΛΕΜΑΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΝ435563

ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΟ497503

ΚΑΛΟΒΕΛΩΝΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ927410

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ158391

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ-ΦΑΝΗΣ

ΑΝ656575

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΟ008790

ΚΑΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ102411

ΚΑΛΟΥΡΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΜ999439

ΚΑΛΥΒΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΡ432865

ΚΑΜΙΝΑΚΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ283155

ΚΑΜΠΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ444161

ΚΑΝΙΟΥΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ436017

ΚΑΝΛΗ

ΑΡΓΥΡΗ

ΑΝ974254

ΚΑΠΕΡΩΝΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΟ797048

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

1114318

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΙ979609

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ995220

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ564866

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΟ-133875

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΝ258262

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ685899

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ572524

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ679647

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΓΛΟΥ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ

ΑΟ494976

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ

ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ

ΑΝ538337

ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΟ499898

ΚΑΡΑΗΛΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΕΥΘΥΜΙΑ

ΑΟ525267

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΟ-513822

ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΟ994324

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ-502259

ΚΑΡΑΚΥΚΛΑ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΝ519919

ΚΑΡΑΜΑΤΣΟΥΚΗ

ΜΑΡΙΑ

24890

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ988556

ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ302372

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΝ688585

ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΟΥΝΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ069438

ΚΑΡΑΝΔΕΙΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ 787319

ΚΑΡΑΝΤΑΝΗ

ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΟ108273

ΚΑΡΑΤΖΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ850327

ΚΑΡΑΦΕΡΗ

ΑΝΝΑ

ΑΡ483921

ΚΑΡΒΟΥΝΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ988444

ΚΑΡΓΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΡ457314

ΚΑΡΙΟΦΥΛΛΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΟ701552

ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ

ΑΜ161739

ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΡ349918

ΚΑΡΡΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΜ482849

ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

ΑΝ638238

ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΝ 844290

ΚΑΣΑΡΙ

ΑΝΤΕΛΑ

ΑΝ500464

ΚΑΣΙΑΛΜΑ

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΝ686901

ΚΑΣΙΜΑΤΗ

ΧΡΥΣΗ-ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ295530

ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΝ 981049

ΚΑΣΤΟΡΑ

ΜΑΡΙΑΝΑ

ΑΟ097996

ΚΑΤΑΡΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΙ975914

ΚΑΤΑΧΑΝΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΟ537146

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΡ125758

ΚΑΤΕΧΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΟ295310

ΚΑΤΡΑΟΥΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ983522

ΚΑΤΣΑΒΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ835106

ΚΑΤΣΑΒΡΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ 619763

ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

ΑΟ064130

ΚΑΤΣΑΚΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ531999

ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ592722

ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΥ

ΚΛΕΟΝΙΚΗ

ΑΟ705677

ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΟ026708

ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ777332

ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ-120562

ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΜ326514

ΚΑΤΣΙΑΠΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΝ655214

ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΝ965770

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ

ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΝ491438

ΚΑΤΣΙΚΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΝΑΤΑΛΙΑ

ΑΝ 268674

ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ159210

ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ463399

ΚΑΤΣΙΛΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ864381

ΚΑΤΣΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ921982

ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ290485

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΡ323455

ΚΑΥΓΑ

ΧΡΗΣΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΟ042501

ΚΑΨΑΣΚΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΟ528104

ΚΑΨΟΥΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ478275

ΚΕΛΑΪΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ467175

ΚΕΛΑΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ

ΑΝ491458

ΚΕΡΑΜΙΔΑ

ΦΙΛΙΠΠΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΑΝ310524

ΚΕΤΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΑΝ996156

ΚΕΦΑΛΑ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΑΟ833034

ΚΕΦΑΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ 287261

ΚΙΑΧΑΓΙΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ548775

ΚΙΚΙΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ881407

ΚΙΟΣΗ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΑΟ296911

ΚΙΣΣΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ498696

ΚΙΤΣΑΚΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

900983013

ΚΛΩΝΗ

ΑΣΗΜΙΝΑ

ΑΝ935866

ΚΛΩΝΤΖΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝ-112741

ΚΟΪΚΟΥ

ΜΙΚΕΛ

ΑΝ791109

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΟ045697

ΚΟΚΟΝΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ377952

ΚΟΛΑΓΓΗ

ΑΝΤΩΝΙΑ

ΑΝ308647

ΚΟΛΕΤΣΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ 978693

ΚΟΛΛΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

130

ΚΟΛΛΙΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΟ 476089

ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΜ846679

ΚΟΛΟΒΟΥ

ΖΩΗ

ΑΝ116561

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ066916

ΚΟΛΥΔΑ

ΗΣΑΪΑ

ΑΝ 133799

ΚΟΜΠΟΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ267351

ΚΟΝΔΥΛΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ450709

ΚΟΝΔΥΛΗ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΑΟ549586

ΚΟΝΔΥΛΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ446233

ΚΟΝΤΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ377995

ΚΟΝΤΖΙΑΛΗ

ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

ΑΝ877323

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ

ΑΡ193234

ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ473463

ΚΟΝΤΟΕ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΑΡ466965

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ473525

ΚΟΝΤΟΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ

ΑΜ845964

ΚΟΡΔΟΛΕΜΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ984712

ΚΟΡΔΩΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΝ534097

ΚΟΡΕΣΗ

ΕΛΛΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ-147471

ΚΟΡΝΙΑΧΤΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΝ964443

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ

ΠΕΡΙΚΛΗΣ

ΑΟ490376

ΚΟΡΡΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΟ311153

ΚΟΡΦΟΞΥΛΙΩΤΗ

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ

ΑΝ273426

ΚΟΣΚΟΛΕΤΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ436176

ΚΟΣΜΑ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΝ494751

ΚΟΣΜΑ

ΤΡΙΑΔΑ

ΑΚ826018

ΚΟΣΜΑΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ761708

ΚΟΣΜΑΣ

ΒΑΪΟΣ

ΑΝ633113

ΚΟΣΜΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ 698163

ΚΟΣΜΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΟ435295

ΚΟΣΜΙΔΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ 434495

ΚΟΤΑΡΙΔΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ

ΑΜ787366

ΚΟΤΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ 787521

ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ

ΑΡΙΑΔΝΗ

ΑΟ-133710

ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ260458

ΚΟΤΣΑΝΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ966639

ΚΟΤΣΙΡΙΛΟΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΟ005603

ΚΟΤΣΙΦΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΚ630115

ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ

ΕΙΡΗΝΗ-ΖΑΝΕΤΑ

ΑΜ645162

ΚΟΥΒΑΡΙΩΤΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΟ462947

ΚΟΥΓΙΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ008754

ΚΟΥΚΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΟ486559

ΚΟΥΚΙΑΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΟ524709

ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ584619

ΚΟΥΚΟΥΛΗ

ΝΙΚΗ

ΑΝ927278

ΚΟΥΚΟΥΡΙΤΑΚΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ634139

ΚΟΥΛΑΚΑΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ024902

ΚΟΥΛΑΚΟΥ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΑΟ804112

ΚΟΥΛΑΜΠΑ

ΜΑΡΟΥΛΑ

ΑΝ376980

ΚΟΥΛΙΑΒΕΤΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΟ434796

ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ756670

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

ΒΛΑΣΙΟΣ

ΑΟ788825

ΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ-525489

ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ532752

ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ976760

ΚΟΥΡΙΔΑΚΗ

ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ

ΑΝ962998

ΚΟΥΡΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΟ987139

ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ136979

ΚΟΥΡΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΝ651803

ΚΟΥΣΑΡΙΔΑ

ΧΑΡΑ

ΑΟ528061

ΚΟΥΣΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ806985

ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ964486

ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ622308

ΚΟΥΣΤΕΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

ΑΝ578710

ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ

ΑΜ580867

ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ812241

ΚΟΥΤΡΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ128877

ΚΟΥΤΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ703229

ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ 143942

ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ 540391

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

711855

ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ987013

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΚΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΟ926681

ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ311609

ΚΟΥΤΣΟΥΠΙΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ937281

ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΙΑΝΙΩΤΗ

ΑΝΝΑ-ΑΓΝΗ

299108

ΚΡΑΣΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ969929

ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ

ΑΝ307838

ΚΡΟΚΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΡ182480

ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ822330

ΚΥΝΗΓΑΡΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ620578

ΚΥΡΙΑΖΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ 521945

ΚΥΡΙΑΖΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ-008249

ΚΥΡΙΑΖΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΝ435414

ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ314283

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ681332

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΙ 791992

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΟ826339

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΙ459189

ΚΥΡΙΜΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ959783

ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ 981792

ΚΥΡΚΙΛΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ781749

ΚΥΡΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ730234

ΚΥΡΚΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΟ295859

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΑΟ422113

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑ

395

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ 831120

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ843269

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ002949

ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΡ427150

ΚΩΣΤΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ 345316

ΚΩΣΤΑΡΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΟ340880

ΚΩΣΤΑΣ

ΒΑΪΟΣ

ΑΝ032232

ΚΩΣΤΕΛΙΔΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΡ463608

ΚΩΣΤΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΜ691109

ΚΩΣΤΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ567358

ΚΩΣΤΟΡΡΙΖΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ098975

ΚΩΤΣΑΝΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΟ095258

ΚΩΤΣΙΑΚΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΟ640502

ΚΩΤΣΟΥ

ΜΑΡΙΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ795799

ΛΑΓΑΡΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΑΝ435642

ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ156974

ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ

ΦΑΙΔΩΝ

ΑΝ938239

ΛΑΔΙΑΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ032049

ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΟ516833

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ-ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΟ579204

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΑΟ451743

ΛΑΚΙΩΤΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΟ091610

ΛΑΛΙΩΤΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ632357

ΛΑΜΠΑΔΙΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ825020

ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ 981123

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ096068

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΕΦΕΛΗ

ΑΝ 978840

ΛΑΠΙΩΤΗ

ΑΓΑΠΗ-ΕΛΠΙΔΑ

ΑΟ010720

ΛΑΠΠΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΟ338770

ΛΑΠΠΑΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ429552

ΛΑΥΡΕΝΙΔΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΡ492797

ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝ964010

ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ973614

ΛΕΚΚΑ

ΑΝΝΑ

ΑΝ673220

ΛΕΚΚΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

299993

ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ877325

ΛΕΟΝΤΙΤΣΗ

ΛΥΔΙΑ ΝΙΚΟΛ

ΑΡ379010

ΛΕΣΣΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΝ956883

ΛΕΩΝΙΔΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

299650

ΛΗΤΣΑΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΡ037116

ΛΙΑΜΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ838822

ΛΙΑΝΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΟ152221

ΛΙΒΑΝΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ

ΑΟ700450

ΛΙΚΣΚΕΝΤΑΪ

ΣΟΦΙΕΤΑ

ΑΟ 516091

ΛΙΛΑ

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ

ΑΝ650007

ΛΙΝΟΞΥΛΑΚΗΣ

ΚΟΣΜΑΣ

ΑΜ973509

ΛΙΟΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ 846723

ΛΙΟΝΤΟΥ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ-ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

ΑΝ807900

ΛΙΟΣΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΟ490512

ΛΙΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ114821

ΛΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΙΑ

ΑΝ999703

ΛΙΠΟ

ΜΑΡΙΟΛ

ΑΝ968794

ΛΙΤΣΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ381996

ΛΟΥΒΡΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΟ820843

ΛΟΥΖΙ

ΕΡΜΕΛΙΝΤΑ

ΑΝ129893

ΛΟΥΚΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΡ121518

ΛΟΥΚΑ

ΛΥΔΙΑ

ΑΡ381586

ΛΟΥΚΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ260866

ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ922880

ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ640683

ΛΟΥΝΤΖΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ921778

ΛΥΔΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ795369

ΛΥΚΟΓΕΩΡΓΟΥ

ΧΡΙΣΤΗΝΑ

ΑΝ973511

ΛΥΜΠΕΡΑΚΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ999588

ΛΥΜΠΕΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ 014851

ΛΥΜΠΕΡΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΡ200341

ΛΥΜΠΕΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ473721

ΛΥΜΠΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ 981118

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΡ463890

ΛΥΤΣΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ046449

ΛΩΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ498583

ΜΑΓΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΜ803888

ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΡ453205

ΜΑΓΚΑΦΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ-539035

ΜΑΓΟΥΛΑ

ΑΝΤΩΝΙΑ

ΑΜ744063

ΜΑΖΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΟ381441

ΜΑΖΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΑΝ606569

ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ-142349

ΜΑΚΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ460237

ΜΑΚΡΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ940080

ΜΑΚΡΑΤΖΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΚ962179

ΜΑΚΡΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΟ462991

ΜΑΚΡΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ796965

ΜΑΚΡΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΝ-124482

ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ815945

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ982294

ΜΑΛΕΡΔΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΜ996950

ΜΑΛΕΣΗ

ΖΩΗ

ΑΚ490458

ΜΑΛΙΣΣΟΒΑ

ΠΑΥΛΙΝΑ

ΑΜ391515

ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΜ778075

ΜΑΛΤΕΖΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΑΟ499991

ΜΑΜΑΡΕΛΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ125646

ΜΑΜΜΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ939121

ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ922271

ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΑΝ663995

ΜΑΝΙΑΤΑΚΗ

ΑΝΤΩΝΙΑ

ΑΝ542238

ΜΑΝΙΑΤΑΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΝ538611

ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ971594

ΜΑΝΙΑΤΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΡ304571

ΜΑΝΟΣ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΑΝ964589

ΜΑΝΡΕΚΑ

ΛΕΝΤΙΑΝ

ΑΟ468734

ΜΑΝΤΑΤΑ

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ

ΑΝ453106

ΜΑΝΤΖΑΡΑΠΗ

ΡΑΦΑΕΛΑ ΚΟΚΩΝΑ

ΑΚ 661402

ΜΑΝΤΖΑΡΙΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ158861

ΜΑΝΤΖΑΡΙΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ616090

ΜΑΝΤΖΙΑΒΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ011452

ΜΑΝΤΖΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΗΣ

ΑΝ549470

ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΡ167636

ΜΑΝΩΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ707834

ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΟ112696

ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ937435

ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝ439364

ΜΑΡΑΚΑ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΑΝ605776

ΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ242051

ΜΑΡΓΕΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ637038

ΜΑΡΓΙΕΤΑΚΗΣ

ΠΑΤΑΠΙΟΣ

ΑΟ984672

ΜΑΡΓΙΩΛΑ

ΠΕΤΡΙΝΑ

ΑΡ-184412

ΜΑΡΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΝ925350

ΜΑΡΚΑΤΟΥ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΑΡ199374

ΜΑΡΚΙΑΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ-061151

ΜΑΡΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

ΑΝ793488

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΡ040442

ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ483082

ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ997720

ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ294136

ΜΑΤΕΒ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΟ-558771

ΜΑΤΕΓΑΚΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ439861

ΜΑΤΘΑΙΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ849429

ΜΑΤΤΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ527897

ΜΑΥΡΙΑΝΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΑΡ171433

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ

299651

ΜΑΥΡΟΔΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ005720

ΜΑΥΡΩΝΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ484870

ΜΑΦΟΥΝΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΟ154788

ΜΑΧΑΙΡΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΚ469544

ΜΑΧΑΙΡΙΑΝΑΚΗΣ

ΕΥΓΓΕΛΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΝ439363

ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗΣ

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΑΟ 004706

ΜΕΛΕΤΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ738884

ΜΕΝΤΗ

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ

ΑΝ967781

ΜΕΞΙΑ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ618176

ΜΕΡΑΚΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ465235

ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

5990

ΜΕΣΤΡΟΥ

ΡΑΦΑΗΛΙΑ-ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΑΝ800782

ΜΗΝΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ 479656

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΡ122277

ΜΗΤΣΗ

ΜΥΡΤΩ

ΑΟ340682

ΜΗΤΣΗΣ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΑΝ637592

ΜΗΤΣΙΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ

ΑΚ709451

ΜΗΤΣΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΝ283247

ΜΗΤΣΟΥΛΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΙ395558

ΜΙΓΓΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ988891

ΜΙΣΣΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ379202

ΜΙΤΣΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΟ153417

ΜΙΤΣΟΥΛΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝ674127

ΜΙΧΑ

ΜΑΡΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ251113

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ

ΑΟ159161

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ 476011

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΝ963294

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΑΟ569582

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ-ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΑΝ553361

ΜΙΧΕΛΑΡΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΟ-556266

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ178797

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΟ105679

ΜΙΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΡ312680

ΜΟΘΩΝΑΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ848588

ΜΟΝΑΝΤΕΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΙ946502

ΜΟΝΙΑΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΟ036933

ΜΟΤΣΑΚΟΥ

ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ687738

ΜΟΥΓΙΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΙ824741

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΡ468003

ΜΟΥΛΟΥΔΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΟ338983

ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ533814

ΜΟΥΣΤΑΦΑ

ΟΥΑΛΙΝΤ

ΑΝ098325

ΜΟΥΤΕΣΙΔΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΝ482827

ΜΟΥΤΣΕΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ 133872

ΜΟΥΧΑΜΕΤΙ

ΛΕΝΤΙΑΝΑ

ΑΚ820381

ΜΟΦΟΡΗ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ

ΑΝ465390

ΜΠΑΓΛΑΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ804473

ΜΠΑΔΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ 979475

ΜΠΑΖΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ304358

ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ995072

ΜΠΑΚΑΛΕΞΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ337739

ΜΠΑΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ 631423

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ343166

ΜΠΑΚΟΛΑΣ

ΙΑΣΟΝΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ307696

ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΑΟ 830191

ΜΠΑΛΑ

ΑΝΝΑ

ΑΚ474784

ΜΠΑΛΟΥΡΔΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΝ-154151

ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ795871

ΜΠΑΝΑΚΑΣ

ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ

ΑΟ058703

ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ314649

ΜΠΑΡΑΚΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ

ΑΟ182443

ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ704037

ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ945988

ΜΠΑΡΚΟΥΡΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝ850140

ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ293527

ΜΠΑΡΟΥΤΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΟ322255

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

ΖΩΗ

ΑΟ824773

ΜΠΑΣΙΩΤΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ99993

ΜΠΑΣΤΟΥΝΑΚΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΟ315533

ΜΠΑΤΣΙΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ678435

ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ 631590

ΜΠΕΚΙΡΑΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΟ930851

ΜΠΕΚΙΡΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ984753

ΜΠΕΚΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ170519

ΜΠΕΛΕΚΟΥΚΙΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ522897

ΜΠΕΛΕΧΡΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΚ492318

ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ106592

ΜΠΕΝΤΟΥΛΗ

ΜΑΛΒΙΝΑ

ΑΟ802619

ΜΠΕΡΒΑΝΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ

ΑΝ268414

ΜΠΕΡΙΟΣ

ΜΑΡΙΝΗΣ

ΑΝ659241

ΜΠΕΡΝΑΣΚΟΝΗΣ

ΖΩΗΣ

ΑΝ075380

ΜΠΙΖΙΡΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΟ708696

ΜΠΙΘΕΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ836885

ΜΠΙΚΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ995757

ΜΠΙΡΜΠΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ995756

ΜΠΙΡΜΠΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ838734

ΜΠΙΣΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ302300

ΜΠΟΖΑ

ΓΙΕΤΜΙΡ

ΑΟ514725

ΜΠΟΖΙΑΡΗ

ΕΛΠΙΝΙΚΗ

ΑΟ706164

ΜΠΟΜΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ338158

ΜΠΟΜΠΟΥΓΙΑΝΝΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝ475342

ΜΠΟΝΑΤΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ

ΑΟ295872

ΜΠΟΥΖΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ-011585

ΜΠΟΥΖΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ936760

ΜΠΟΥΛΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ292571

ΜΠΟΥΜΠΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΟ530909

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΛΙΜΑ

ΘΩΜΑ

ΑΝ687947

ΜΠΟΥΝΤΑΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ-184310

ΜΠΟΥΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ493976

ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ984464

ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ161217

ΜΠΟΥΡΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ982458

ΜΠΟΥΡΛΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΡ084638

ΜΠΟΥΡΜΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ-636208

ΜΠΟΥΡΜΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ945556

ΜΠΟΥΡΜΠΑΚΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ797492

ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΟ495862

ΜΠΟΥΡΧΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ272419

ΜΠΟΥΦΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

129

ΜΠΟΥΦΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ963733

ΜΠΡΑΒΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΑΟ341218

ΜΠΡΑΦΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ606316

ΜΠΡΙΑΝΑ

ΑΝΤΩΝΙΑ

299213

ΜΠΡΟΜΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΑΝ995594

ΜΥΘΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ-ΧΡΗΣΤΙΝΑ

ΑΟ 830478

ΜΩΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΡ468470

ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ562635

ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΟΙΒΟΣ

ΑΝ295040

ΝΑΣΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ795771

ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ835624

ΝΑΣΣΗ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΑΟ 344682

ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ 844707

ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΡ297637

ΝΕΑΜΟΝΙΤΗ

ΜΑΡΘΑ

ΑΝ674200

ΝΕΑΝΙΔΗΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΑΝ679978

ΝΕΡΑΤΖΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΟ129215

ΝΙΖΑΜΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΟ985171

ΝΙΚΑ

ΡΙΣΙΑΝΑ

ΑΟ 5866454

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ319692

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ257279

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ813145

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΜ758863

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

299491

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ568178

ΝΙΚΟΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΑΟ153346

ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ 845974

ΝΙΤΣΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΟ295754

ΝΙΤΣΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ794589

ΝΙΤΣΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΟ295817

ΝΟΥΛΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ366906

ΝΟΥΛΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ545894

ΝΤΑΚΙΟΥΣ-ΝΤΕΡΕΚΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΡΟΛΑΝΔΟΣ

ΑΝ 979140

ΝΤΑΚΟΥΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ259156

ΝΤΑΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ465194

ΝΤΑΜΠΑΚΑΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ012624

ΝΤΑΣΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ533788

ΝΤΑΤΣΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ733273

ΝΤΑΦΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ 298868

ΝΤΕΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ264314

ΝΤΖΑΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ-051178

ΝΤΟΒΟΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Α369796

ΝΤΟΚΟ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΟ 829203

ΝΤΟΥΜΑΝΙ

ΑΡΙΟΛΑ

ΑΟ 345818

ΝΤΟΥΣΚΑΣ

ΝΤΕΓΙΑΝ

ΑΝ795290

ΝΤΡΕΛΙΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ435592

ΝΥΚΤΑΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ562302

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ937458

ΞΕΚΑΛΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ085271

ΞΕΝΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ922428

ΞΗΜΕΡΑΚΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝ999985

ΞΗΡΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ928888

ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΝΙΚΗΤΑΣ

ΑΟ717132

ΞΥΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ960834

ΞΥΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ433324

ΞΥΠΟΛΙΤΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ519436

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ972886

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ-604192

ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ-168175

ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ433807

ΠΑΓΚΑΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ757253

ΠΑΓΚΡΑΤΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ259623

ΠΑΓΟΥΡΑ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ793603

ΠΑΓΟΥΡΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ809698

ΠΑΚΟΥ

ΝΑΤΑΛΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΟ378012

ΠΑΚΤΙΤΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ968544

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ 580104

ΠΑΛΛΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΟ-051549

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΚΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ148921

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

299143

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ561277

ΠΑΝΤΑΖΑΤΟΣ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ

ΑΟ 346135

ΠΑΝΤΑΖΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ665365

ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ309449

ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

33278

ΠΑΝΤΕΛΕΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ ΡΑΦΑΗΛΙΑ

ΑΜ940322

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ965015

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΟ811626

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ

ΑΟ 534668

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΖΗΣΙΜΟΣ

ΑΝ123179

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΑΝ598150

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

ΑΘΗΝΑ

ΑΝ598151

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ625014

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ818040

ΠΑΠΑΔΕΑΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΑΟ303020

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΝ485619

ΠΑΠΑΔΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ 298540

ΠΑΠΑΔΙΩΤΗ

ΣΤΕΛΛΑ

ΑΝ 846655

ΠΑΠΑΔΙΩΤΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ075700

ΠΑΠΑΔΟΓΓΟΝΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ-018153

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ680924

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ963387

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ315309

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ

ΑΟ710161

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΩΜΑΪΣ

ΑΝ 478176

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΜ088617

ΠΑΠΑΖΗΣΙΜΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ683658

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ679928

ΠΑΠΑΖΩΓΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΟ026527

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ594996

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑ-ΑΡΓΥΡΩ

ΑΜ997825

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ821047

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΡ489205

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ

ΑΝ 846163

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΡ495412

ΠΑΠΑΛΑΪΟΥ

ΖΩΗ

ΑΝ485469

ΠΑΠΑΛΟΥΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ339244

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ843240

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΛΕΞΙΟΣ

ΑΝ489666

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΟ 187581

ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΟ468901

ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ-678143

ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΟ 831470

ΠΑΠΟΥΤΣΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΝ689007

ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΦΑΝΟΥΡΙΑ

ΑΝ270906

ΠΑΠΠΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ079629

ΠΑΠΠΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ308060

ΠΑΠΠΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ716218

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ

ΑΝ680877

ΠΑΡΑΣΥΡΗ

ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ

ΑΟ-565932

ΠΑΡΔΑΛΗ

ΑΡΕΤΗ

ΑΟ423831

ΠΑΣΠΑΡΑΚΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΑΝ090599

ΠΑΤΕΛΗΣ

ΖΗΣΙΜΟΣ

ΑΝ940501

ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ817349

ΠΑΤΡΙΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ317651

ΠΑΤΡΩΝΑ

ΞΑΝΘΗ

299783

ΠΑΤΣΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΚ394224

ΠΑΤΣΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΡ475651

ΠΑΥΛΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ817474

ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΝ941264

ΠΕΪΚΡΙΣΒΙΛΙ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ506260

ΠΕΠΠΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ942157

ΠΕΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

299010

ΠΕΡΔΙΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΙ996142

ΠΕΡΔΙΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ687332

ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ793283

ΠΕΣΛΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΚ575317

ΠΕΤΚΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΝ643155

ΠΕΤΡΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΟ621457

ΠΕΤΡΑΤΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΚ506082

ΠΕΤΡΟΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ810274

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΡ511416

ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ310959

ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΣ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΑΟ037551

ΠΕΤΣΑ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

ΑΝ999255

ΠΕΤΣΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ795597

ΠΕΤΣΑΒΑ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ552752

ΠΕΤΣΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ815395

ΠΕΤΤΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΟ 553702

ΠΗΛΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΟ078460

ΠΙΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ078459

ΠΙΝΗΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ

ΑΝ936679

ΠΙΟΤΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΡ486282

ΠΙΡΟΛΙ

ΕΛΟΥΙΖΑ

ΑΝ437582

ΠΙΤΣΑΚΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ622187

ΠΙΤΣΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ121335

ΠΙΤΣΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ121334

ΠΙΤΣΗΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ

ΑΜ587018

ΠΙΤΣΟΥΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ099463

ΠΛΑΓΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΑΜ831703

ΠΛΑΚΙΑΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ805873

ΠΛΑΤΑΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ 831189

ΠΛΕΜΜΕΝΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΑΝ 627547

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ137194

ΠΟΛΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ

ΑΟ151627

ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΟ926543

ΠΟΛΥΖΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ997354

ΠΟΛΥΜΕΡΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ982505

ΠΟΛΥΤΑΡΧΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ514858

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΟΥ

ΟΛΓΑ

ΑΟ527326

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΙ781204

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ619628

ΠΟΤΣΙΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ615712

ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΚ534210

ΠΡΑΣΣΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ508626

ΠΡΑΣΣΑΣ

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ

ΑΟ 568577

ΠΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΟ954508

ΠΡΟΒΑΤΑΣ

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ 787259

ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ

ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ527128

ΠΡΟΦΥΛΛΙΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ

ΑΟ819055

ΠΡΡΟΪ

ΑΝΤΕΛΑ

ΑΟ016503

ΡΑΛΛΗ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΟ 477622

ΡΑΛΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ523424

ΡΑΛΛΙΟΥ

ΜΑΡΓΙΑΝΝΑ

ΑΟ187065

ΡΑΝΤΙΤΣΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ 844324

ΡΑΠΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ835728

ΡΑΠΤΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΟ988140

ΡΑΣΣΙΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΜ085817

ΡΕΓΚΛΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΜ066369

ΡΕΠΠΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΝ792606

ΡΕΠΠΑΣ

ΚΟΣΜΑΣ

ΑΟ139341

ΡΕΤΖΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΟ468867

ΡΗΓΑ

ΠΟΛΥΤΙΜΗ

ΑΟ182054

ΡΙΖΑΚΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ 979646

ΡΙΖΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ103591

ΡΙΖΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΟ375794

ΡΙΚΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ 844784

ΡΙΤΣΑ

ΜΑΡΤΙΝΑ

ΑΝ945441

ΡΟΒΙΘΑΚΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

33629

ΡΟΪΝΑΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΟ017186

ΡΟΚΑΔΑΚΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΝ 846757

ΡΟΚΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ

ΑΡ472810

ΡΟΝΤΖΩΚΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ540606

ΡΟΥΓΓΕΡΗΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΑΟ 732050

ΡΟΥΚΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ973656

ΡΟΥΜΑΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ822740

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ468811

ΡΟΥΜΠΕΛΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ489875

ΡΟΥΜΠΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ708109

ΡΟΥΝΤΖΑΜΑΝΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΜ193003

ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ459914

ΣΑΒΙΟΛΑΚΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ151198

ΣΑΓΚΙΝΙΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ536819

ΣΑΪΤ

ΑΘΗΝΑ

ΑΝ605889

ΣΑΚΑ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ591102

ΣΑΚΑΛΙΔΗ

ΕΙΡΗΝΗ-ΑΓΝΗ

ΑΝ 582109

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ458968

ΣΑΚΕΛΛΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ655987

ΣΑΛΑΜΕΝΔΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ103782

ΣΑΜΙΩΤΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ929336

ΣΑΜΟΛΗ

ΜΑΡΙΑ

299098

ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ503954

ΣΑΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ 533971

ΣΑΝΤΑΡΜΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ971385

ΣΑΝΤΙΚΑΪ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΑΟ127336

ΣΑΠΚΑΣ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝ139273

ΣΑΡΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΡ676236

ΣΕΛΕΒΑΚΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ272845

ΣΕΛΙΩΤΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ433275

ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗ

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ

ΑΜ605557

ΣΕΧ ΜΟΥΣΑ

ΗΛΙΑ

ΑΟ073607

ΣΕΧΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

299669

ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ923121

ΣΗΦΑΚΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΟ849717

ΣΗΦΑΚΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΑΝ558775

ΣΙΑΠΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΝΤΩΝΙΑ

ΑΝ178739

ΣΙΑΦΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΡ165355

ΣΙΓΑΛΑ

ΕΥΔΟΚΙΑ

ΑΟ996084

ΣΙΔΕΡΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΟ155221

ΣΙΔΕΡΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΚ675092

ΣΙΜΑΤΟΥ

ΑΡΙΑΔΝΗ

ΑΝ659109

ΣΙΜΙΤΖΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ286277

ΣΙΜΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ483781

ΣΙΜΠΛΑΚΟΥ

ΝΑΤΑΛΙΑ

ΑΝ-549045

ΣΙΝΑΝΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ145245

ΣΙΟΥΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΝ973867

ΣΚΑΛΚΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ 787329

ΣΚΑΛΚΟΥ

ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ449628

ΣΚΑΡΒΕΛΗΣ

ΜΑΝΩΛΗΣ-ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝ342420

ΣΚΕΝΤΕΡΙ

ΣΤΕΛΙΝΑ

ΑΟ110688

ΣΚΕΝΤΟ

ΔΙΟΝΥΣΗ

ΑΟ 581411

ΣΚΕΝΤΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ964027

ΣΚΛΑΒΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ594168

ΣΚΟΥΛΙΔΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΟ462146

ΣΚΟΥΡΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

299664

ΣΚΟΥΡΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ791857

ΣΚΟΥΦΑΡΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ811798

ΣΚΥΛΟΥΡΑΚΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ- ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ884099

ΣΟΛΔΑΤΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ759360

ΣΟΥΚΕΡΑ

ΘΩΜΑΙΣ

ΑΝ 977862

ΣΟΥΛΙ

ΑΡΜΑΝΤΑ

ΑΝ 500288

ΣΟΥΛΤΑΝΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ974190

ΣΟΥΜΑΚΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΟ464295

ΣΟΥΝΤΡΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

32850

ΣΟΥΡΤΖΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ649550

ΣΟΦΙΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ840104

ΣΟΦΟΥΛΗ

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ573120

ΣΠΑΤΑΡΑΚΟΥ

ΣΕΡΓΙΟΣ

ΑΝ879940

ΣΠΙΤΙΕΡΗ

ΣΩΤΗΡΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝ817217

ΣΠΥΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝ963354

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΝ 064199

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ587545

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΑΣΩΝ

ΑΝ679951

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΑΤΑΛΙΑ

ΑΟ 477739

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΑΟ174934

ΣΠΥΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΡ042870

ΣΤΑΘΑΤΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ

ΑΝ-591879

ΣΤΑΘΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ996116

ΣΤΑΘΟΓΑΜΒΡΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΝ243078

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΑΝ 133351

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ745638

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ 277689

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΘΥΜΙΑ

ΑΟ864477

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ-ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΟ801003

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ479049

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ624362

ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ471132

ΣΤΑΜΑΤΗ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΑΝ687955

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΚ839539

ΣΤΑΜΕΛΟΥ

ΑΝΝΑ-ΙΣΙΔΩΡΑ

ΑΟ821267

ΣΤΑΤΗΡΑ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΟ299530

ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΟ158769

ΣΤΑΥΡΙΔΗ

ΣΟΦΙΑ-ΕΛΛΗ

ΑΟ170869

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ535582

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ611895

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ

ΑΝ975617

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΟ317748

ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ342317

ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΑΝΘΗ-ΜΕΛΙΝΑ

ΑΟ882273

ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ882892

ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ

ΑΝ533526

ΣΤΕΦΑΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΘΗΝΑ

ΑΟ011084

ΣΤΕΦΑΝΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΜ977889

ΣΤΟΥΠΑΚΗΣ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΑΝ563812

ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ

ΦΟΙΒΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ955207

ΣΥΚΟΦΥΛΛΟΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ

ΑΝ538038

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΣΥΜΕΩΝΑ

ΑΝ924170

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ535964

ΣΧΙΖΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΡ169230

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ294475

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ 699986

ΣΩΤΗΡΧΕΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ966203

ΤΑΚΛΗ

ΚΑΛΛΙΡΡΟΗ

ΑΝ534865

ΤΑΚΟΥΜΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ060818

ΤΑΜΒΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ999154

ΤΑΜΠΑΚΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΡ461073

ΤΑΜΠΑΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΡ 346868

ΤΑΣΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ099620

ΤΑΣΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΡ320892

ΤΑΣΙΟΥΛΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ 345896

ΤΑΣΟΥΛΑ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΑΝ 298851

ΤΑΣΟΥΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ 298850

ΤΑΣΟΥΛΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝ655070

ΤΑΧΤΣΙΔΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΡ102883

ΤΕΠΕΤΖΙΚΙΩΤΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΟ179297

ΤΕΡΓΑΖΗ

ΑΝΔΡΙΑΝΗ

ΑΝ080137

ΤΖΑΒΑΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ919736

ΤΖΑΒΛΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ942897

ΤΖΑΜΠΑΖΑΚΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

ΑΚ479215

ΤΖΑΤΖΑΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΡ092547

ΤΖΕΡΕΜΕ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ140245

ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ549707

ΤΖΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΡΟΣΟΥΛΑ

ΑΝ877579

ΤΖΙΜΑ

ΑΝΘΗ

ΑΖ998662

ΤΖΙΝΑΒΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΡ155607

ΤΖΟΚΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΑΝ803584

ΤΖΟΛΑ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΑΡ 117335

ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ845560

ΤΖΟΥΒΑΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΡ 510258

ΤΖΟΥΡΜΑΝΑ

ΖΩΗ

ΑΟ525343

ΤΖΟΥΡΤΖΙΩΤΗ

ΕΙΡΗΝΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΟ810431

ΤΗΛΙΑΚΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ990907

ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ998443

ΤΟΜΑΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΟ 287615

ΤΟΥΜΑΝΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ956617

ΤΟΥΜΑΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΟ011236

ΤΟΥΜΠΑΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ756244

ΤΟΥΡΙΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ920882

ΤΟΧΤΑΜΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ923119

ΤΟΨΗ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΑΟ 008874

ΤΡΑΝΟΣ

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΑΟ186569

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΜΕΛΙΝΑ

ΑΝ806351

ΤΡΙΓΓΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ306208

ΤΡΙΓΚΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ294881

ΤΡΙΩΤΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ921986

ΤΡΟΥΛΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΟ847193

ΤΣΑΓΑΝΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ453090

ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ

ΙΑΚΩΒΟΣ

ΑΟ011244

ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ380136

ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΟ124500

ΤΣΑΛΛΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΝ 981734

ΤΣΑΛΤΑ

ΕΛΕΝΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΡ505144

ΤΣΑΜΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

ΑΝ798318

ΤΣΑΜΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ485102

ΤΣΑΝΑ

ΚΑΡΙΝΑ

ΑΜ541492

ΤΣΑΝΑΓΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ337891

ΤΣΑΝΟ

ΤΖΕΝΙΣΑ

ΑΟ170795

ΤΣΑΠΡΑΛΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ

ΑΝ290406

ΤΣΑΡΠΕΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ510569

ΤΣΕΚΟΥΡΑ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΟ 524353

ΤΣΕΛΙΚΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ138951

ΤΣΕΛΙΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ608334

ΤΣΙΑΜΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΜ169960

ΤΣΙΑΝΤΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΟ188475

ΤΣΙΒΑΚΟΥΔΗ

ΚΕΡΑΣΟΥΛΑ

ΑΟ294267

ΤΣΙΓΑΡΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΜ606063

ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΟ584664

ΤΣΙΓΚΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ-634749

ΤΣΙΓΩΝΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ158089

ΤΣΙΛΙΒΑΡΑΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ847655

ΤΣΙΛΙΚΑ

ΑΣΗΜΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΝ838128

ΤΣΙΜΑΡΩΝΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΝ962597

ΤΣΙΜΠΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ 124218

ΤΣΙΟΛΑΚ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ966989

ΤΣΙΟΥΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ961302

ΤΣΙΠΟΚΑ

ΛΥΔΙΑ

ΑΟ 490142

ΤΣΙΤΟΥΜΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΔΑΥΪΔΟΥΛΑ

ΑΝ 553462

ΤΣΙΤΣΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ046530

ΤΣΙΤΣΙΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΡ201362

ΤΣΙΤΣΙΜΠΙΚΟΣ

ΘΩΜΑΣ

449

ΤΣΙΤΣΙΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΑΝ454857

ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

ΑΟ460105

ΤΣΟΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ842744

ΤΣΟΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ148031

ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ468952

ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ656661

ΤΣΟΥΛΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ105205

ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΝ-100485

ΤΣΟΥΜΠΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ799893

ΤΣΟΥΝΑΚΑΣ

ΒΛΑΣΙΟΣ

ΑΝ439753

ΤΣΟΥΠΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΜ789289

ΤΣΟΥΠΗ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΝ946026

ΤΣΟΥΡΟΥΔΙΑΚΑΚΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΜ542800

ΤΣΩΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ495554

ΤΣΩΤΣΗ

ΚΟΝΔΥΛΙΑ

ΑΝ795688

ΦΑΛΤΣΕΤΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΑΝ485917

ΦΑΝΗ

ΜΕΛΙΝΑ

ΑΝ511588

ΦΑΣΝΑΚΗ

ΝΑΤΑΛΙΑ

ΑΝ836649

ΦΑΤΣΙΟΥ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΑΟ473915

ΦΕΛΕΚΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ

ΑΝ938248

ΦΕΤΟΚΑΚΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΑΝ 979896

ΦΙΛΑΙ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΟ 564581

ΦΙΝΑΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ779834

ΦΙΦΛΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ875738

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑ

ΑΝΤΩΝΙΑ

ΑΝ688943

ΦΛΕΒΑΡΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ252181

ΦΛΟΓΕΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ455957

ΦΟΒΑΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ621797

ΦΟΥΚΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝ793736

ΦΟΥΝΤΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ295604

ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ791427

ΦΟΥΤΑΚΗ

ΖΗΝΟΒΙΑ

ΑΝ991246

ΦΟΥΤΟΥΧΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ431354

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ473652

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΝ935451

ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ552306

ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΛΙΒΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ940353

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ128892

ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

33655

ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΑΝ927155

ΦΡΟΓΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ944977

ΦΡΟΥΔΑΚΗ

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΡ428489

ΦΥΤΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ448701

ΦΩΤΕΝΑ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΙ992598

ΦΩΤΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ-064793

ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΟ448105

ΧΑΛΙΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ521061

ΧΑΛΚΙΑΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΡ418314

ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ

ΒΑΡΒΑΡΑ

ΑΝ444920

ΧΑΝΙΩΤΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ812079

ΧΑΡΑΚΙΔΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΝΔΡΙΑΝΑ

ΑΝ795732

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ670279

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΑΜ949492

ΧΑΡΑΠΑ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ

ΑΝ842836

ΧΑΡΤΖΑΛΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ923539

ΧΑΣΟΥΡΑΚΗ

ΑΡΓΥΡΩ

ΑΝ967200

ΧΑΣΟΥΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ435407

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ

ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ

ΑΟ425351

ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΧΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΜ992414

ΧΑΤΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ629127

ΧΑΨΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

575

ΧΕΙΛΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ070591

ΧΕΪΜΠΕΛΟΓΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ541738

ΧΙΟΝΑΚΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΑΟ303487

ΧΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ286413

ΧΟΤΖΑ

ΜΠΕΪΑΖΕ-ΝΑΤΑΛΙΑ

ΑΟ311657

ΧΟΥΛΙΑΡΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ998550

ΧΡΗΣΤΑΚΟΥ

ΟΛΓΑ

ΑΟ099207

ΧΡΗΣΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ924608

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ

ΑΝ621374

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ473984

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΝΑ-ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΑΟ729741

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ 976502

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ621902

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΝ817207

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ995252

ΧΡΥΣΙΚΟΥ

ΦΑΙΔΡΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΟ706372

ΧΥΣΑ

ΕΡΣΙΛΑ

ΑΝ943999

ΧΩΡΑΦΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ130630

ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΑΣΩΝ

ΑΝ-176783

ΨΑΘΑΣ

ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ

ΑΝ597864

ΨΑΡΡΗΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΑΟ462686

ΨΥΧΟΠΑΙΔΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ495828

ΨΥΧΟΥΛΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΝ495827

ΨΥΧΟΥΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ688049

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ387067

ΑΒΡΑΜΟΥΔΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΑΝ877196

ΑΓΑΘΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ278329

ΑΓΑΣ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

299429

ΑΓΓΕΛΑΚΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ735152

ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ423730

ΑΓΓΕΛΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΟ195931

ΑΓΙΟΣ

ΡΩΜΑΝΟΣ

ΑΜ907308

ΑΓΚΟΛΛΙ

ΑΝΙΣΑ

ΑΝ434832

ΑΔΑΛΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΗ798166

ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΑΝΘΙΑ

ΑΝ367455

ΑΔΑΜΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ752311

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ

ΑΜ729956

ΑΘΑΝΑΣΟΓΛΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΡ352664

ΑΛΑΤΑΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΑΝ751793

ΑΛΜΑΝΑΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ-ΡΑΦΑΗΛ

ΑΜ672894

ΑΛΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΡ569082

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ744983

ΑΜΑΞΟΠΟΙΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ404985

ΑΜΠΕΛΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΡ275959

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ- ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ405370

ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ

ΝΙΚΗ

ΑΟ213639

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ380686

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ

ΚΟΖΙΝΗ

ΑΟ745034

ΑΝΔΡΕΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΝ917528

ΑΝΕΤΟΥΔΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ347618

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

298978

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ260767

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ916059

ΑΠΛΑΚΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ728205

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ767872

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

2739401

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΡ241737

ΑΡΑΠΙ

ΣΕΛΕΝΑ

ΑΝ414032

ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ

ΜΑΚΡΙΝΑ

ΑΝ484731

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΚ851256

ΑΡΜΑΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

299431

ΑΡΜΕΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ907623

ΑΡΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΑΝ705339

ΑΣΚΑΛΙΔΟΥ

ΒΙΡΓΙΝΙΑ

ΑΡ023943

ΑΣΛΑΜΑΖΙΔΟΥ

ΛΥΔΙΑ

ΑΟ226643

ΑΣΤΕΡΙΑΔΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ890559

ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ

ΖΩΗ

ΑΝ349958

ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΡ246366

ΑΦΕΝΤΟΥΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ782078

ΒΑΓΕΝΑΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ- ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝ858685

ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΑΝ427824

ΒΑΪΤΣΟΥΔΗΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΑΝ354765

ΒΑΛΑΣΙΑΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ- ΡΑΦΑΗΛ

ΑΟ720168

ΒΑΜΒΑΚΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ217922

ΒΑΡΣΑΜΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ280657

ΒΑΣΙΑΝΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ775258

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΜ418637

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΑΝ348558

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΟ400159

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΟ651510

ΒΑΦΕΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ902582

ΒΕΡΓΙΔΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝ339605

ΒΕΣΤΙΑΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ985718

ΒΛΑΧΟΓΕΩΡΓΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝ826712

ΒΛΑΧΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ772930

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ350721

ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΝ744381

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΕΡΜΙΟΝΗ

ΑΟ396353

ΒΟΤΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ238359

ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ890557

ΒΟΥΛΤΣΙΝΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

299170

ΒΟΥΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ365755

ΓΑΤΟΥ

ΝΕΦΕΛΗ-ΚΟΡΑΛΙΑ

ΑΟ406335

ΓΕΡΜΑΝΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ889920

ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΝ190939

ΓΕΩΡΓΑΛΙΔΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΟ408388

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ775966

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

ΠΕΤΡΙΝΑ

ΑΝ401867

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ713379

ΓΕΩΡΓΙΤΖΙΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ964620

ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ

ΑΘΗΝΑ

ΑΝ783864

ΓΙΑΓΙΑΪΔΗΣ

ΠΑΡΗΣ

ΑΟ389536

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ

ΟΛΓΑ

ΑΟ650555

ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ

ΑΙΜΙΛΙΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ890139

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΟ325615

ΓΙΑΠΡΑΚΑ

ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΑΝ778483

ΓΚΑΚΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ796315

ΓΚΑΜΠΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΟ652715

ΓΚΕΚΤΣΙΑΝ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ427054

ΓΚΕΛΙΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΟ323005

ΓΚΙΕΡΙΑ

ΑΓΑΠΗ

ΑΟ968794

ΓΚΙΝΟΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΑΡ394461

ΓΚΙΟΣΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ691519

ΓΚΙΟΥΓΚΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ822418

ΓΚΟΓΚΗΣ

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ

ΑΜ895379

ΓΚΟΤΣΙΚΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΝ385333

ΓΚΟΥΓΚΟΥΦΚΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ827984

ΓΚΟΥΛΙΑΒΕΡΑΣ

ΒΑΪΟΣ

ΑΟ408080

ΓΚΟΥΡΜΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝ401893

ΓΚΟΥΤΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

298937

ΓΚΟΥΤΖΕΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ326125

ΓΚΡΙΖΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΑΟ194139

ΓΟΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑ

ΑΟ194140

ΓΟΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ428215

ΓΟΔΟΣΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΝ756145

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ748178

ΔΕΛΗΑΝΙΔΗ

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΝ409367

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ

ΑΜ859736

ΔΕΛΗΝΑΟΥΜΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ909188

ΔΕΛΙΟΤΖΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ822648

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΑΝ752227

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ695928

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

ΕΥΘΥΜΙΑ

ΑΝ780653

ΔΗΜΟΓΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ326038

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΝ754673

ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ394835

ΔΙΟΝΥΣΙΑΔΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝ900866

ΔΟΥΙΤΣΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ829459

ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ

ΦΩΤΙΟΣ

299054

ΔΟΥΜΟΥΡΑ

ΑΝΝΑ ΕΥΦΡΑΙΜΙΑ

ΑΝ759282

ΔΟΥΜΠΑΡΑΤΖΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ321683

ΔΡΑΜΤΣΙΚΑΣ

ΖΗΣΗΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ232328

ΔΡΟΣΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ685929

ΔΡΟΥΓΚΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΟ387932

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΑΝ900510

ΖΑΪΚΟΣ

ΤΡΥΦΩΝ

ΑΟ235768

ΖΑΜΠΑΡΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ870098

ΖΑΝΙΚΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΟ415137

ΖΑΧΑΡΙΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΟ778276

ΖΕΡΒΟΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΑΟ742255

ΖΗΛΙΑΣΚΟΥΔΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ822104

ΖΗΝΔΡΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ

ΑΟ325162

ΖΗΝΤΖΙΟΒΑ

ΔΩΡΟΘΕΑ

ΑΟ938985

ΖΗΣΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΟ773965

ΖΗΣΚΟΥ

ΕΛΕΝΗ-ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΟ766597

ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ390810

ΖΥΓΟΥΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ733148

ΗΛΙΑΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ769544

ΘΕΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΜ671490

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΝΕΣΤΩΡ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ369827

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΜ290293

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΘΩΜΑΣ

ΑΟ399855

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ772238

ΘΕΟΛΟΓΟΥΔΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΝ349291

ΘΩΜΑΪΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΙ391695

ΙΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΝ821464

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ-ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ246416

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

ΔΙΟΜΗΔΗΣ

ΑΝ852110

ΚΑΒΡΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ010403

ΚΑΓΙΑΝΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ902950

ΚΑΖΑΝΑΡΑΚΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΟ685425

ΚΑΙΚΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ395680

ΚΑΚΑΒΙΤΣΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ723961

ΚΑΚΛΙΔΗΣ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ879448

ΚΑΚΟΥΛΗ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΗ891847

ΚΑΛΑΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ774353

ΚΑΛΗΜΑΝΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ393596

ΚΑΛΛΙΟΓΛΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ356979

ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗΣ

ΚΛΗΜΗΣ

ΑΟ965578

ΚΑΛΛΙΠΟΣΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΑΝ755417

ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΑΝ870120

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

ΣΩΤΗΡΙΑ-ΜΑΡΙΟΝ

ΑΝ892554

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ238385

ΚΑΛΦΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

299076

ΚΑΜΑΝΑΤΖΗ

ΑΣΠΑΣΙΑ

ΑΟ674160

ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ917570

ΚΑΝΑΒΟΥ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

ΑΟ201923

ΚΑΝΕΛΛΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ

ΑΟ366741

ΚΑΝΕΛΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ739163

ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ708077

ΚΑΠΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ346129

ΚΑΠΡΙΝΙΩΤΗ

ΑΘΗΝΑ

ΑΝ346135

ΚΑΠΡΙΝΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ354330

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ399626

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΟ395686

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ888560

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΟ271992

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝ733272

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ329387

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΑΜ868917

ΚΑΡΑΪΣΑΡΙΔΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ339200

ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ960332

ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ915646

ΚΑΡΑΚΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ909555

ΚΑΡΑΚΟΥΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ852944

ΚΑΡΑΛΑΣΚΟΥ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ

ΑΝ886248

ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΑΟ227632

ΚΑΡΑΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΡ393653

ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΪΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ739074

ΚΑΡΑΣΤΑΘΗ

ΖΑΦΕΙΡΙΑ

ΑΗ888950

ΚΑΡΡΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΟ358505

ΚΑΡΤΑΛΗ

ΡΑΦΑΗΛΙΑ

ΑΝ702189

ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΟΥ

ΖΩΗ-ΡΑΦΑΗΛΙΑ

ΑΜ660887

ΚΑΡΦΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ358378

ΚΑΤΟΥΝΗΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΑΟ223352

ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ323873

ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ852459

ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΝ852821

ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΧΑΪΔΩ

ΑΝ710401

ΚΑΤΣΙΚΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ294623

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΟ274395

ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝ896527

ΚΑΨΑΛΗ

ΑΝΤΩΝΙΑ

ΑΝ766939

ΚΑΨΙΜΑΝΗΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ

ΑΝ347449

ΚΕΒΡΕΚΙΔΟΥ

ΑΝΥ

ΑΟ270910

ΚΕΣΙΚΙΑΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ408958

ΚΕΣΚΙΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ831631

ΚΕΤΣΕΤΖΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ274388

ΚΕΦΑΛΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝ911742

ΚΕΧΑΓΙΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΝ720742

ΚΙΜΙΤΣΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ394248

ΚΙΟΣΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ856314

ΚΙΟΥΛΑΧΤΣΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ359174

ΚΙΡΠΑΤΣΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ710594

ΚΙΤΣΙΚΟΥΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ821999

ΚΙΤΣΙΟΥΛΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ840535

ΚΟΚΚΟΡΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΜ529084

ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ

ΑΟ390849

ΚΟΛΕΤΣΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ348744

ΚΟΛΛΙΑΣ

ΣΑΡΑΝΤΗΣ

ΑΝ852030

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ409729

ΚΟΜΝΗΝΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ337493

ΚΟΜΝΙΩΤΗ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΝ701957

ΚΟΝΙΑΡΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ869033

ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

ΑΟ269464

ΚΟΝΤΟΣΤΟΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ321675

ΚΟΠΑΝΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ380308

ΚΟΡΝΑΡΑΚΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΟ354401

ΚΟΡΟΒΕΣΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΟ361972

ΚΟΤΑΡΕΛΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΜ729778

ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ904865

ΚΟΤΣΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ414277

ΚΟΤΣΑΜΑΝΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝ325645

ΚΟΥΚΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΝ909834

ΚΟΥΛΕΛΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΟ409602

ΚΟΥΡΣΙΟΥΜΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ900045

ΚΟΥΡΤΕΛΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΡ333899

ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΟΣ

465

ΚΟΥΤΛΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ854560

ΚΟΥΤΛΗ

ΣΜΑΡΩ

ΑΝ354545

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ

ΜΑΡΙΝΟΣ

ΑΝ720952

ΚΟΥΤΣΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ890900

ΚΟΥΤΣΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ365899

ΚΟΥΦΙΔΑΚΗ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ

ΑΝ704887

ΚΡΙΚΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ898891

ΚΥΒΕΛΙΔΟΥ

ΑΘΗΝΑ

ΑΜ850471

ΚΥΜΠΡΙΚΤΣΗΣ

ΑΡΗΣ

ΑΝ768997

ΚΥΡΑΝΟΥΔΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΟ226114

ΚΥΡΓΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΑΟ768280

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΖΩΗ

ΑΝ350852

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

ΡΑΦΑΗΛΙΑ

ΑΟ237054

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΟ399852

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ354329

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΟ323891

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ417827

ΚΩΣΤΟΥΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ867757

ΚΩΤΣΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ350581

ΛΑΒΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΝ427320

ΛΑΓΓΟΥΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ239467

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ764806

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΜ766083

ΛΑΠΑΝΑΪΤΗ

ΜΑΡΙΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

ΑΝ427134

ΛΑΠΑΝΟΥΔΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ872802

ΛΑΠΠΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ- ΕΚΤΩΡΑΣ

ΑΝ779578

ΛΑΤΗΦΟΓΛΟΥ

ΟΚΑΝ

ΑΟ957278

ΛΑΧΑΝΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ230498

ΛΕΦΑ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ216797

ΛΙΑΚΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ885928

ΛΙΑΛΙΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΜ796114

ΛΙΑΛΙΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΟ397718

ΛΙΤΟΒΟΛΗΣ

ΜΟΔΕΣΤΟΣ

ΑΝ737977

ΛΙΤΣΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΝ708459

ΛΟΥΚΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ745250

ΛΟΥΚΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΞΕΝΟΦΩΝ

299169

ΛΥΜΠΕΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΑΥΓΕΡΙΝΗ

ΑΝ353573

ΛΥΠΙΤΚΑ

ΖΑΧΑΡΙΑ

ΑΝ421424

ΜΑΚΑΛΕΚΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΚ920294

ΜΑΚΡΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ691898

ΜΑΛΑΔΕΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ392402

ΜΑΛΑΜΑΤΑΡΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ374710

ΜΑΛΙΩΡΑ

ΕΥΘΥΜΙΑ

ΑΝ374262

ΜΑΛΟΥΤΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ382855

ΜΑΛΤΣΑΚΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΜ656060

ΜΑΝΑΦΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ725138

ΜΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ847689

ΜΑΝΩΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ872015

ΜΑΡΑΓΚΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΡ356941

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΟ362687

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΝ214274

ΜΑΡΘΑΡΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ218861

ΜΑΡΙΝΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΜ664085

ΜΑΡΤΙΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ386389

ΜΑΡΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ719486

ΜΑΡΤΙΡΟΣΙΑΝ

ΑΡΜΑΝ

ΑΝ721928

ΜΑΤΕΡΑ

ΕΣΙΑΝΑ

ΑΝ233531

ΜΑΤΖΟΥΝΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ895342

ΜΑΤΡΑΚΟΥΛΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ198846

ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΟ194627

ΜΑΥΡΙΔΗΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΑΝ353333

ΜΑΥΡΟΥΔΗ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ

ΑΟ939303

ΜΑΧΑΙΡΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ715006

ΜΕΖΕΡΙΔΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΜ283967

ΜΕΛΙΑΝΙΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΜ878434

ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ274563

ΜΕΝΕΞΕ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΜ828278

ΜΕΡΤΣΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ385524

ΜΕΣΣΑΛΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΚ287906

ΜΗΤΡΟΥΔΑΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΑΝ913439

ΜΙΓΓΟΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ377871

ΜΙΓΚΝΟΖΖΙ

ΧΡΗΣΤΟΣ-ΒΙΝΤΣΕΝΤΖΟ

ΑΝ899469

ΜΙΣΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ417297

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ735041

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ900911

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΣΥΜΕΩΝ

ΑΟ277436

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ376164

ΜΟΣΧΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝ723170

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΜ857294

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ334156

ΜΠΑΖΗ

ΙΩΑΝΝΑ-ΕΛΠΙΣ

ΑΟ724680

ΜΠΑΚΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ354328

ΜΠΑΚΑΛΗΣ

ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝ751422

ΜΠΑΚΟΛΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ871029

ΜΠΑΛΛΑ

ΑΛΙΚΗ

ΑΜ410723

ΜΠΑΝΤΣΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ899447

ΜΠΑΟΦΤΣΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ909721

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΟ392396

ΜΠΑΡΠΑ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΑΝ695718

ΜΠΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ200436

ΜΠΑΤΖΟΥ

ΜΕΡΟΠΗ

ΑΝ902493

ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ350703

ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ721600

ΜΠΕΛΟΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ351650

ΜΠΙΖΙΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ892762

ΜΠΙΖΙΩΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ367019

ΜΠΙΖΜΠΕΛΗΣ

ΟΡΕΣΤΗΣ

ΑΝ428312

ΜΠΙΜΠΟΥΔΗ

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΟ396360

ΜΠΙΝΟΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΑΟ397388

ΜΠΟΪΤΣΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΜ721878

ΜΠΟΤΡΟΤΣΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ423892

ΜΠΟΥΓΑΤΖΕΛΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΑΝ742483

ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΟ402928

ΜΠΟΥΖΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ681107

ΜΠΟΥΚΛΑΪΔΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ367471

ΜΠΟΥΚΛΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ868218

ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΜ259615

ΜΠΟΥΛΑΚΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΝ695487

ΜΠΟΥΛΙΩΝΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ855975

ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΟ255125

ΜΠΟΥΡΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ914861

ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ751506

ΜΠΟΧΩΡΗ-ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΝ724968

ΜΠΡΑΖΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ887875

ΜΠΡΑΪΝΑΤΛΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ720392

ΜΥΛΩΝΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝ898479

ΜΥΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΟ777597

ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΚ878192

ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΗ796715

ΝΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ854406

ΝΑΤΣΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΟ773669

ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

298988

ΝΕΚΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΟ330873

ΝΕΣΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ892679

ΝΙΚΑ

ΑΛΙΚΗ

24922

ΝΙΚΟΓΛΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΜ690907

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΗ301097

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ770247

ΝΙΚΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ321007

ΝΙΚΟΥ

ΗΛΙΑΝΝΑ

ΑΟ321932

ΝΙΚΟΥ

ΧΑΡΑ

ΑΟ764611

ΝΙΤΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ885422

ΝΟΥΣΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ713898

ΝΤΑΛΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ851127

ΝΤΙΚΟΥΛΗ

ΜΑΡΚΕΛΛΑ

ΑΝ724401

ΝΤΙΝΙΑΚΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΡΑΦΑΕΛΑ

ΑΝ420264

ΝΤΟΒΑΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΝ759646

ΝΤΟΓΚΡΑΜΑΓΙΑΣ

ΒΑΣΙΛ

ΑΝ334034

ΝΤΟΝΤΗ

ΕΛΠΙΔΑ

ΑΟ774355

ΝΤΟΣΚΟΥ

ΤΖΟΑΝΑ

ΑΟ968779

ΝΤΟΥΝΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ728977

ΝΤΟΥΝΤΟΥΓΛΙΔΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ859326

ΝΤΟΥΤΣΙ

ΚΕΒΙΝ

ΑΝ782357

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΜΙΛΙΑ

ΑΟ773546

ΞΕΝΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ317845

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ874058

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΜ291962

ΟΡΦΑΝΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ758463

ΟΥΖΟΥΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ428067

ΟΥΝΤΑΤΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ865003

ΠΑΓΙΟ

ΜΠΑΓΙΑΜΕ

ΑΚ885903

ΠΑΓΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ728982

ΠΑΓΩΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ722470

ΠΑΓΩΝΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΟ959837

ΠΑΜΠΟΥΚΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ938581

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ705050

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ268881

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ772985

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

ΗΛΙΑΝΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΡ562374

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΜΑΡΙΑ-ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΑΟ322739

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΟ681067

ΠΑΝΗ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΝ894963

ΠΑΝΙΔΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ504241

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΑΟ964728

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΟ363218

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ

ΑΝ769114

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ227665

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΟ659253

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΡ026320

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ772267

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ325494

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΚ855364

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ409882

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ380813

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΡΕΣΤΗΣ

ΑΟ723594

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ394950

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΟ415521

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΛΗ

ΑΟ265338

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ265444

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ-ΗΛΙΑΝΗ

ΑΚ949485

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ902865

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΜ663929

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ

ΑΜ813828

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ683027

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ

ΑΝ351788

ΠΑΠΑΚΡΑΣΑ

ΑΝΘΗ

ΑΟ738494

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΟ239606

ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΚΥΡΙΛΛΟΣ-ΣΑΒΒΑΣ

ΑΟ193253

ΠΑΠΑΝΑΚΛΗΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΟ391981

ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ671339

ΠΑΠΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝ374227

ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

ΜΑΞΙΜΟΣ

ΑΝ385092

ΠΑΠΠΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

1216280

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ414301

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ713202

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ

ΔΑΥΪΔ

ΑΟ368179

ΠΑΡΙΣΣΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ222513

ΠΑΣΣΑ

ΑΝΝΑ

ΑΝ887336

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ893872

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ701276

ΠΕΛΚΟΥΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

24240

ΠΕΝΤΕΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ224440

ΠΕΝΤΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ903904

ΠΕΡΔΙΚΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΡ219660

ΠΕΡΝΤΟΚΑ

ΝΑΝΣΙ

131324821

ΠΕΤΑΛΙΔΗΣ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΑΝ395527

ΠΕΤΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ408721

ΠΕΤΡΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ389302

ΠΕΧΛΕΒΑΝΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΚ886007

ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ741259

ΠΗΛΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΟ193017

ΠΙΓΓΟΥ

ΛΥΔΙΑ

ΑΗ301524

ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ238192

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ

ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ

ΑΟ398699

ΠΛΕΣΚΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝ238279

ΠΟΪΡΑΖΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ

299025

ΠΟΛΙΤΗ

ΟΥΡΑΝΙΑ

ΑΝ375696

ΠΟΛΥΖΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ719291

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΟ366679

ΠΟΥΛΑΡΑΚΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ

299129

ΠΟΥΛΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ316434

ΠΡΑΝΤΖΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ783797

ΠΡΑΝΤΣΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ855835

ΠΡΑΣΣΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ915788

ΡΑΪΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ323832

ΡΕΒΒΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ417489

ΡΕΒΕΝΙΚΙΩΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝ870668

ΡΕΝΤΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ375072

ΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ691003

ΡΟΥΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ222842

ΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ710235

ΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ747141

ΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ907773

ΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ413610

ΣΑΒΒΙΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ783310

ΣΑΚΑΛΗ

ΕΡΕΝ

ΑΝ182926

ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ728728

ΣΑΚΑΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ270570

ΣΑΜΠΑΚΙΔΟΥ

ΝΑΤΑΛΙΑ

ΑΟ774671

ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝ721674

ΣΑΡΙΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ701518

ΣΑΡΙΚΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΟ408628

ΣΑΡΟΓΛΟΥ

ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ

ΑΝ359446

ΣΑΧΠΕΚΙΔΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΟ777761

ΣΕΪΤΑΡΙΔΟΥ

ΜΑΡΘΑ

ΑΝ777186

ΣΕΪΤΟΓΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ768357

ΣΕΚΟΥΛΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ725035

ΣΕΡΕΜΕΤΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΠΑΤΑΠΙΟΣ

ΑΟ385409

ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ656030

ΣΙΒΒΑΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΑΚ445047

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ691448

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ908414

ΣΙΚΑΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

ΑΟ270059

ΣΙΜΙΤΑ

ΡΑΦΑΗΛΙΑ

ΑΟ250253

ΣΙΜΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ735165

ΣΙΟΥΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ416617

ΣΙΟΥΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ398753

ΣΙΨΗ

ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΟ329504

ΣΚΑΜΑΓΚΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ906610

ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

299120

ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ244902

ΣΚΟΝΤΡΑΝΗΣ

ΕΝΤΡΙ

ΑΝ336665

ΣΚΟΥΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ751670

ΣΚΡΕΤΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ283719

ΣΟΠΙΑΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ202388

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ354562

ΣΠΥΡΟΥ

ΑΛΕΞΙΟΣ

ΑΜ873767

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ464197

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ356074

ΣΤΑΥΡΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΟ410140

ΣΤΑΥΡΟΥΔΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΜ421282

ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΙ890942

ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ

ΡΑΦΑΗΛ

ΑΟ281579

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ

ΑΟ771355

ΣΤΟΓΙΑΝΤΣΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ918828

ΣΤΟΪΚΟΥ

ΟΛΓΑ

300044

ΣΤΟΥΠΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ776131

ΣΤΥΛΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝ916471

ΣΥΚΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ774411

ΣΥΡΑΚΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ399969

ΣΦΕΤΚΟΥ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ-ΠΕΤΡΟΥΛΑ

ΑΝ692738

ΤΑΚΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΟ269065

ΤΑΞΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ323851

ΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ

ΑΟ764120

ΤΑΡΑΛΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΚ940303

ΤΑΣΙΟΥΔΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΝ911485

ΤΑΣΚΟΥΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ377201

ΤΑΣΟ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΑΜ910794

ΤΑΧΙΡΑΪ

ΣΙΛΒΙΑΝ

ΑΝ779923

ΤΕΜΕΛΟΥΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝ755671

ΤΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ735755

ΤΕΡΖΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ690412

ΤΕΡΖΗΣ

ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ

ΑΟ396021

ΤΖΑΒΕΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝ360429

ΤΖΑΝΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ380133

ΤΖΗΡΙΤΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΜ366116

ΤΖΙΑΜΑΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ874064

ΤΖΙΟΛΗ

ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ

ΑΟ206908

ΤΖΙΤΖΙΦΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ-ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

ΑΜ414076

ΤΖΙΤΣΚΑ

ΞΑΝΘΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΟ369678

ΤΖΟΥΜΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ827051

ΤΙΓΓΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΗ397302

ΤΙΚΟΖΙΔΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΟ323960

ΤΟΓΚΑΡΙΔΗΣ

ΛΟΥΚΑΣ

ΑΝ364603

ΤΟΚΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ903798

ΤΟΠΑΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ710671

ΤΟΡΟΜΑΝΙ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ398766

ΤΟΤΣΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ691296

ΤΟΥΛΟΥΜΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ244630

ΤΟΥΜΑΝΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ915724

ΤΟΥΠΛΙΚΙΩΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΚ981904

ΤΡΑΓΙΑΝΟΥ

ΔΑΜΙΑΝΟΣ

ΑΟ259705

ΤΡΑΪΚΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΟ331281

ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ423807

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ766095

ΤΣΑΙΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ408516

ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ403724

ΤΣΑΚΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ739030

ΤΣΑΝΑΚΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ229455

ΤΣΑΝΕΚΛΙΔΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΜ881510

ΤΣΑΠΡΑΝΤΖΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ734133

ΤΣΑΡΤΣΙΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΚ504750

ΤΣΕΛΩΝΗΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΑΡ588082

ΤΣΕΝΕΚΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ408797

ΤΣΙΑΚΑ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΟ267622

ΤΣΙΑΜΟΥΡΑ

ΕΥΘΥΜΙΑ

ΑΚ895202

ΤΣΙΑΜΠΟΥΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΚ912282

ΤΣΙΑΜΠΟΥΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ316897

ΤΣΙΑΝΑΚΟΥΛΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ863703

ΤΣΙΚΟΥΡΚΙΤΟΥΔΗ

ΕΥΘΥΜΙΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΝ885423

ΤΣΙΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ740369

ΤΣΙΛΙΚΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ909852

ΤΣΙΜΠΙΡΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ746984

ΤΣΙΜΠΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ773304

ΤΣΙΝΑΡΙΔΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

299901

ΤΣΙΝΤΖΙΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ190808

ΤΣΙΟΓΚΑ

ΡΑΦΑΗΛΙΑ-ΑΓΑΠΗ

ΑΙ401976

ΤΣΙΟΡΒΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ325861

ΤΣΙΟΥΡΒΑΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΑΚ894494

ΤΣΙΠΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΟ326009

ΤΣΙΤΟΥΡΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΑΟ965779

ΤΣΙΦΛΙΚΑ

ΓΑΡΥΦΑΛΛΙA

ΑΟ406091

ΤΣΙΩΜΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ330484

ΤΣΙΩΤΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ914409

ΤΣΟΓΚΑΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ782114

ΤΣΟΛΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ234805

ΤΣΟΛΕΚΑ

ΕΥΤΥΧΙΑ

ΑΡ412376

ΤΣΟΥΚΑΛΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΝ761402

ΤΣΟΥΛΦΑ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ908386

ΤΥΜΠΑΝΑΡΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ

ΑΝ380210

ΤΥΡΟΒΟΥΖΗ

ΘΕΟΦΑΝΟΥΛΑ

ΑΝ912896

ΦΑΡΜΑΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΟ196734

ΦΕΖΟ

ΙΩΗΛ

ΑΟ391544

ΦΕΤΕΙΝΙΔΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ335894

ΦΙΛΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ740411

ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΖ438461

ΦΛΩΡΗ

ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΡ017642

ΦΛΩΡΟΚΑΠΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΟ364432

ΦΡΑΓΚΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ723166

ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΝ907022

ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΙΩΑΚΕΙΜ

ΑΝ209472

ΧΑΒΔΟΥΛΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ395459

ΧΑΒΟΥΤΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ863942

ΧΑΖΑΡΙΔΗ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ

ΑΝ902383

ΧΑΪΔΑΛΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΝ899443

ΧΑΪΔΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ772857

ΧΑΪΝΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ

299040

ΧΑΙΡΕΤΑΚΗ

ΔΟΞΑ

ΑΝ763424

ΧΑΝΤΖΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ683241

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΜ678329

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΟ227553

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ893679

ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΟ249280

ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ

ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝ750398

ΧΑΣΙΩΤΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΝ909947

ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ401618

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΞΑΝΘΙΠΠΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΟ960621

ΧΑΤΖΗΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ197131

ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ417810

ΧΑΤΖΗΛΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ349672

ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ344749

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ377670

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΥΡΤΩ-ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ888294

ΧΕΙΜΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΣΤΩΡ

ΑΜ680271

ΧΗΤΑΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΝ377111

ΧΟΛΕΒΑΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ

ΑΡ588083

ΧΟΤΖΑ

ΑΝΝΑ

ΑΝ777778

ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΓΛΟΥ

ΝΤΙΝΟ

ΑΜ728702

ΧΟΥΣΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ776136

ΧΡΑΠΑΝΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΟ240099

ΧΡΙΣΤΑΚΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΟ352048

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ405125

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ911675

ΧΡΟΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ902654

ΧΡΥΣΙΔΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΡ376731

ΨΑΡΙΚΟΓΛΟΥ-ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Συντονιστείτε στην ενημερωτική σελίδα των Πανελλαδικών 2023 στο viber εδώ και στο facebook εδώ για να λαμβάνετε όλα τα νέα σε ζωντανή ροή.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2023.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr