Τα Στατιστικά των Ειδικών Μαθημάτων 2022 – ΠΙΝΑΚΕΣ

Τα Στατιστικά των Ειδικών Μαθημάτων 2022 – ΠΙΝΑΚΕΣ

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Άνοιξε στις 11:00 το πρωί η πλατφόρμα για τα Αποτελέσματα των Ειδικών Μαθημάτων των Πανελληνίων 2022, όπως σας είχαν ενημερώσει τα «Φοιτητικά Νέα». Μέσα από το παρόν άρθρο μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογικών επιδόσεων για τα Ειδικά Μαθήματα των φετινών Πανελλαδικών. Οι σύνδεσμοι με τα στατιστικά των βαθμολογικών επιδόσεων των πανελλαδικών 2022 έχουν ενσωματωθεί στο άρθρο.

Τα «Φοιτητικά Νέα» μέσα από το παρόν άρθρο σας παρουσιάζουν τους πίνακες με τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις (2022) ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.


Μέσα από το microsite που δημιούργησαν τα «Φοιτητικά Νέα» έχετε τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε εύκολα και γρήγορα στους πίνακες των στατιστικών βαθμολογικών επιδόσεων. Δείτε το microsite εδώ.

Συγκεκριμένα οι πίνακες με τα στατιστικά των Ειδικών Μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ) που έχουν αναρτηθεί στο παρόν άρθρο του «Φοιτητικά Νέα» αναμένεται να δώσουν μια αξιόπιστη εικόνα της κίνησης για τις Βάσεις 2022.

Σχετικές εκτιμήσεις των βάσεων 2022 μετά την ανακοίνωση των βαθμολογίων και των στατιστικών θα δημοσιευθούν εδώ.

Δείτε μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» τους ΠΙΝΑΚΕΣ

Στο παρόν σημείο έχετε τη δυνατότητα να δείτε τους πίνακες με τα στατιστικά των Ειδικών Μαθημάτων των Πανελλαδικών 2022. Το άρθρο έχει ανανεωθεί με τους πίνακες!

ΓΕΛ
ΕΠΑΛ
ΣΥΝΟΛΙΚΑ (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ)

Τα «Φοιτητικά Νέα» δημιούργησαν microsite όπου έχετε τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε εύκολα και γρήγορα στους πίνακες των στατιστικών βαθμολογικών επιδόσεων. Δείτε το microsite εδώ.

 


Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Αν έχεις συγκεντρώσει ή γνωρίζεις κάποιον που έχει συγκεντρώσει υψηλά μόρια και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων 2022 μπορείς να έρθεις σε επαφή με τα «Φοιτητικά Νέα» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Θες να μείνει ενημερωμένος για τα Αποτελέσματα (Βάσεων), εκτιμήσεις βάσεων, υποβολή μηχανογραφικού, εγγραφές στα Πανεπιστήμια, αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας τότε συντονίσου κι εσύ στην ειδική σελίδα ενημέρωσης στο facebook πατώντας εδώ και στο viber εδώ.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr