Ειδικά Μαθήματα Αποτελέσματα: Επίσημο, βγαίνουν οι βαθμοί!

Ειδικά Μαθήματα Αποτελέσματα: Επίσημο, βγαίνουν οι βαθμοί!

Αποτελέσματα Ειδικών Μαθημάτων 2022: Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ειδικών μαθημάτων κλείνει η διαδικασία της βαθμολόγησης των φετινών Πανελλήνιων εξετάσεων.

Σύμφωνα με ενημερωτικό έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας, το οποίο στάλθηκε στα Βαθμολογικά Κέντρα, η ανακοίνωση της βαθμολογίας των ειδικών μαθημάτων προγραμματίζεται να γίνει την Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022.


Η τελική καταχώριση-οριστικό κλείδωμα της βαθμολογίας των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί το αργότερο έως το βράδυ της Τρίτης 5-7-2022 για όλα τα μαθήματα, οπότε και θα πρέπει να έχουν αποσταλεί οι σχετικές Βεβαιώσεις Ολοκλήρωσης Οπτικού Ελέγχου στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΑΙΘ.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Παράλληλα οι βαθμοί θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους με τη διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. την Τετάρτη 6-7-2022 θα λάβουν από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, καταστάσεις σε μορφή pdf ανά Λύκειο με τους βαθμούς στα ειδικά μαθήματα, στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι.

Οι εν λόγω καταστάσεις θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν στην προθήκη ανακοινώσεων του οικείου Λυκείου, προς ενημέρωση των υποψηφίων.

Συντονιστείτε από το πρωί της 6ης Ιουλίου 2022 στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Ειδικών Μαθημάτων (Πανελλαδικών 2022) και για τα Στατιστικά Στοιχεία των βαθμολογικών επιδόσεων (για τα Ειδικά Μαθήματα). Τα περσινά στατιστικά των ειδικών μαθημάτων μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Τι αναφέρει το Έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας:

Η ανακοίνωση της βαθμολογίας των ειδικών μαθημάτων προγραμματίζεται να γίνει την Τετάρτη 6-7-2022. Σχετικά με την ολοκλήρωση της βαθμολόγησης και καταχώρισης της βαθμολογίας από τα Βαθμολογικά Κέντρα σας γνωστοποιούμε τα παρακάτω:

1) ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Η τελική καταχώριση-οριστικό κλείδωμα της βαθμολογίας θα πραγματοποιηθεί το αργότερο έως το βράδυ της Τρίτης 5-7-2022 για όλα τα μαθήματα, οπότε και θα πρέπει να έχουν αποσταλεί οι σχετικές Βεβαιώσεις Ολοκλήρωσης Οπτικού Ελέγχου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΑΙΘ.

Για να ενημερωθείτε πρώτοι για τα αποτελέσματα των Ειδικών Μαθημάτων των Πανελλαδικών πατήστε εδώ.

2) ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Για τον έλεγχο και την καταχώριση της βαθμολογίας και για τυχόν τεχνικά προβλήματα υπενθυμίζουμε τα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΑΙΘ 2103443348, 2103442667, 2103443049 και το email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Είναι ευνόητο ότι κάθε Β.Κ. μπορεί να ολοκληρώνει όποιο μάθημα προσφέρεται και με όποια σειρά.

3) ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ

Οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Δ.Ε. την Τετάρτη 6-7-2022 θα λάβουν από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, καταστάσεις σε μορφή pdf ανά Λύκειο με τους βαθμούς στα ειδικά μαθήματα, στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι. Οι εν λόγω καταστάσεις θα εκτυπωθούν και θα αναρτηθούν στην προθήκη ανακοινώσεων του οικείου Λυκείου, προς ενημέρωση των υποψηφίων.

Επίσης, οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους χαρακτήρες. Παράλληλα θα γνωστοποιηθούν οι βαθμοί στους υποψηφίους με τη διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).

4) ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΔΙΩΝ

Για τη διακίνηση των αποκομμάτων και των τετραδίων από τα 3 ΒΚ προς το ΥΠΑΙΘ, η οποία θα γίνει μέσω ΕΛΤΑ,  θα ακολουθήσει νεότερη εγκύκλιος.

Πρώτοι Των ΠρώτωνΑν συγκεντρώσεις ή θα ενημερωθείς για κάποιον/αν που την ημέρα των αποτελεσμάτων θα έχει συγκεντρώσει υψηλά μόρια και θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων 2022 μπορείς να έρθεις σε επαφή με τα «Φοιτητικά Νέα» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Θες να μείνει ενημερωμένος για τα Αποτελέσματα (Πανελληνίων, Βάσεων), εκτιμήσεις βάσεων, υποβολή μηχανογραφικού, εγγραφές στα Πανεπιστήμια, αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας τότε συντονίσου κι εσύ στην ειδική σελίδα ενημέρωσης στο facebook πατώντας εδώ και στο viber εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr