Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Τι ώρα θα βγουν οι βαθμοί

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2022: Τι ώρα θα βγουν οι βαθμοί

Πανελλήνιες Αποτελέσματα (2022): Στα ύψη έχει φθάσει η αγωνία των υποψηφίων. Τα αποτελέσματα (οι βαθμοί) θα σταλούν στο κινητό μέσω SMS από το Υπουργείο Παιδείας για δεύτερη συνεχή χρονιά ενώ παράλληλα θα αναρτηθούν στην ηλεκτρονική εφαρμογή results.it.minedu.gov.gr αλλά και στις σχολικές μονάδες.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Βγήκαν οι βαθμοί των Πανελληνίων 2022


Τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2022 θα αναρτηθούν και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας results.it.minedu.gov.gr.

Οι βαθμοί θα σταλούν με sms σε όσους έχουν κάνει αίτηση έως την περασμένη Παρασκευή στο smsresults.minedu.gov.gr. Οι εκτιμήσεις λένε ότι οι βαθμοί των υποψηφίων θα γίνουν γνωστοί περίπου στις 11:30 με 13:00 το μεσημέρι της 28ης Ιουνίου 2022

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Υπολογισμός Μορίων 2022 / Η επίσημη εφαρμογή

Την ίδια ώρα θα αναρτηθούν και στα σχολεία τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Οι καταστάσεις βαθμολογιών κατά την ανάρτησή τους στις σχολικές μονάδες δεν θα αναγράφουν τα ονομαστικά στοιχεία, αλλά μόνο τους κωδικούς των υποψηφίων και τους βαθμούς τους.

Πολύ σημαντικό για τους υποψηφίους είναι η ανάρτηση των στατιστικών των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων καθώς θα μπορεί να δώσει μια εικόνα για την φετινή πορεία των βάσεων και θα βοηθήσει τους υποψηφίους στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Συντονιστείτε από το πρωί της 28ης Ιουνίου 2022 στα «Φοιτητικά Νέα» για τα Αποτελέσματα των Πανελλαδικών 2022 και για τα Στατιστικά Στοιχεία (Πανελλαδικών) των φετινών βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Για να ενημερωθείτε πρώτοι για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών πατήστε εδώ.

Πρώτοι Των ΠρώτωνΑν συγκεντρώσεις ή θα ενημερωθείς για κάποιον/αν που την ημέρα των αποτελεσμάτων θα έχει συγκεντρώσει υψηλά μόρια και θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων των Πανελλαδικών εξετάσεων 2022 μπορείς να έρθεις σε επαφή με τα «Φοιτητικά Νέα» στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Είσαι Υποψήφιος Φοιτητής; Θες να μείνει ενημερωμένος για τα Αποτελέσματα (Πανελληνίων, Βάσεων), εκτιμήσεις βάσεων, υποβολή μηχανογραφικού, εγγραφές στα Πανεπιστήμια, αναζήτηση φοιτητικής κατοικίας τότε συντονίσου κι εσύ στην ειδική σελίδα ενημέρωσης στο facebook πατώντας εδώ και στο viber εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr