Απαντήσεις (Αγγλικά) Πανελλήνιες 2022

Απαντήσεις (Αγγλικά) Πανελλήνιες 2022

Λύσεις Πανελληνίων 2022: Τα «Φοιτητικά Νέα» το μέσο ενημέρωσης που θα χρειάζεσαι «ως φοιτητής» σε καθημερινή βάση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων 2022 για την εισαγωγή σου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σου παρουσιάζουν μέσα από το παρόν άρθρο τις απαντήσεις/λύσεις των θεμάτων του Ειδικού Μαθήματος "Αγγλικά" σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Γιώργο Κουμεντάκη.

Ξεκίνησαν σήμερα (Σάββατο 18 Ιουνίου 2022) με το μάθημα των Αγγλικών οι εξετάσεις των πανελλαδικά εξεταζομένων ειδικών μαθημάτων για τους υποψήφιους, οι οποίοι έχουν ήδη δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα και διεκδικούν μια θέση στα Πανεπιστήμια της χώρας.


Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 10:00 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης για το Ειδικό Μάθημα των Αγγλικών μέχρι τις 09.30 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 3 ώρες. Οι απαντήσεις των θεμάτων του μαθήματος Αγγλικά έχουν γίνει γνωστά στα «Φοιτητικά Νέα», στο παρόν άρθρο.

Τα φετινά θέματα στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών ήταν μέτριας δυσκολίας, χωρίς να λείπουν όμως και τα πιο απαιτητικά ερωτήματα.

Το κείμενο ήταν κατανοητό, ενώ οι ερωτήσεις κατανόησης που ακολουθούσαν δεν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές. Η ασκήσεις Β1 και Β2 ήθελαν λίγη προσοχή για τη σωστή συμπλήρωση κάποιον των κενών, ωστόσο σε άλλες περιπτώσεις η απαντήσεις ήταν λιγότερο απαιτητικές. Το κείμενο της άσκησης Β3 δεν ήταν απαιτητικό, ενώ η άσκηση αντιστοίχισης της κάθε παραγράφου με τον αντίστοιχο τίτλο είναι γενικά πιο εύκολη ως είδος άσκησης σε σχέση με άλλες χρονιές που οι υποψήφιοι καλούνται να αντιστοιχίσουν, για παράδειγμα, τη μισή παράγραφο με την άλλη μισή. Τέλος, το ερώτημα της παραγωγής κειμένου, το οποία αφορούσε τη σημασία της φιλίας, δεν ήταν καθόλου εξεζητημένο.

Εν κατακλείδι, ενώ υπήρχαν κάποια περισσότερο απαιτητικά ερωτήματα, τα θέματα της φετινής εξέτασης ήταν γενικά βατά και εκτιμάται ότι δεν ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα τους περισσότερους υποψήφιους.

Λύσεις Αγγλικά

Οι απαντήσεις των θεμάτων του μαθήματος Αγγλικά έχουν ενσωματωθεί στο παρόν άρθρο.

Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τις προτεινόμενες λύσεις εδώ:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα! Μείνετε Συντονισμένοι!

Τα Θέματα του Ειδικού Μαθήματος "Αγγλικά" και τον σχολιασμό των θεμάτων θα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr