Ηλεκτροτεχνία ΙΙ / Θέματα, Λύσεις (ΕΠΑΛ) Πανελλήνιες 2022

Ηλεκτροτεχνία ΙΙ / Θέματα, Λύσεις, Σχολιασμός (ΕΠΑΛ) Πανελληνίων 2022

Θέματα Απαντήσεις Πανελλήνιες 2022Τα «Φοιτητικά Νέα» ενημερώνουν όλους τους υποψήφιους των (φετινών) Πανελληνίων Εξετάσεων 2022 όπως και τους γονείς των υποψηφίων πως μέσα από το παρόν άρθρο θα ανακοινωθούν τα Θέματα, οι Λύσεις - Απαντήσεις και ο σχολιασμός του μαθήματος "Ηλεκτροτεχνία ΙΙ" των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

Συνεχίζονται οι πανελλαδικές εξετάσεις σήμερα (Πέμπτη 09 Ιουνίου 2022) για τους υποψήφιους των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) που διεκδικούν 68.394 θέσεις στα Πανεπιστήμια της χώρας.


Δείτε στην παρούσα σελίδα του «Φοιτητικά Νέα» τα θέματα του μαθήματος Ηλεκτροτεχνία ΙΙ που εξετάζονται την Πέμπτη 09 Ιουνίου 2022 οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) στις Πανελλήνιες 2022 όπως και τις προτεινόμενες απαντήσεις, λύσεις.

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο καθώς μετά την ανάρτηση των Θεμάτων (μετά την έναρξη των εξετάσεων) η ομάδα του «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσει σε άμεσο χρόνο τις Απαντήσεις και τον Σχολιασμό των θεμάτων.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια των εξετάσεων είναι 3 ώρες. Τα θέματα θα γίνουν γνωστά στις 10:00 π.μ.

Οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ των Πανελλαδικών Εξετάσεων κατά την είσοδό τους στο εξεταστικό κέντρο υποχρεούνται, εκτός του δελτίου εξεταζομένου και την ταυτότητα ή το διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας που φέρει φωτογραφία, να φορούν την προστατευτική τους μάσκα.

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Παρακάτω αναρτήθηκαν σε ζωντανό χρόνο τα θέματα. Ακόμη, τα «Φοιτητικά Νέα», σε συνεργασία με τον Όμιλο Φροντιστηρίων Πουκαμισάς, θα σας μεταδώσουν τις απαντήσεις και τον σχολιασμό των θεμάτων του μαθήματος Ηλεκτροτεχνία ΙΙ ΕΠΑΛ. Μείνετε Συντονισμένοι!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2022: ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ Ηλεκτροτεχνία ΙΙ
Θέματα και Λύσεις Πανελληνίων 2019 Ηλεκτροτεχνία ΙΙ (ΕΠΑΛ)

Μέσα από το παρόν άρθρο τα «Φοιτητικά Νέα» θα αναρτήσουν σε πραγματικό χρόνο τα Θέματα και τις Απαντήσεις για το μάθημα Ηλεκτροτεχνία ΙΙ των ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες 2022.

Τα Θέματα

Τα θέματα του μαθήματος Ηλεκτροτεχνία ΙΙ των ΕΠΑΛ αναρτήθηκαν παρακάτω:

Οι Απαντήσεις

Οι Απαντήσεις των θεμάτων του μαθήματος Ηλεκτροτεχνία ΙΙ των ΕΠΑΛ έχουν αναρτηθεί ΕΔΩ:

Σχολιασμός Θεμάτων

Ο Σχολιασμός των Θεμάτων του μαθήματος Ηλεκτροτεχνία ΙΙ των ΕΠΑΛ έχει αναρτηθεί ΕΔΩ:

"Τα θέματα στο μάθημα της Ηλεκτροτεχνίας 2 για το ΕΠΑΛ ήταν, όπως αναμενόταν, βατά καλύπτοντας μεγάλο κομμάτι της ύλης. Στις φετινές εξετάσεις χρησιμοποιήθηκε στο θέμα Α1 το ερώτημα Δ και Ε που ήταν εκτός τις 2 προηγούμενες χρονιές λόγω Covid. Οι ασκήσεις ήταν εύστοχες καθώς κάλυπταν μεγάλο κομμάτι της ύλης για την επίλυση τους. Θεωρούμε ότι τα θέματα ήταν φυσιολογικά και ένας υποψήφιος που είχε προετοιμαστεί καλά δεν θα αντιμετώπιζε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία."

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να ανανεώσετε τη σελίδα!

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για τα Θέματα τις Απαντήσεις και τον σχολιασμό καθώς το άρθρο ανανεώνεται!

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Μείνετε Συντονισμένοι!

Αλλαγές στη λειτουργία του Υπουργείου Παιδείας τις ημέρες των Πανελληνίων 2022

Ο αριθμός των Πρωτοετών Φοιτητών (2022-2023) ανά Σχολή και Τμήμα

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr