Πανελλήνιες 2022: Το μήνυμα της Υπουργού (Κεραμέως) για τους υποψηφίους

Πανελλήνιες 2022: Το μήνυμα της Υπουργού (Κεραμέως) για τους υποψηφίους

Πανελλήνιες 2022: Το μήνυμα της Υπουργού Νίκης Κεραμέως για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων 2022:

Αγαπητά μας παιδιά,
σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία!


Να πετύχετε τους στόχους σας στις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά και μετά από αυτές.
Να κάνετε ό,τι σας γεμίζει και αξιοποιεί τις κλίσεις και τα ταλέντα σας.
Να ακολουθήσετε τα όνειρά σας μέχρι να τα πετύχετε, και να συνεχίσετε να ονειρεύεστε και να θέτετε νέους στόχους, κοιτώντας ψηλά, όπου μπορείτε και αξίζετε να φτάσετε.

Εμείς, από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι δρόμοι των επιλογών σας να είναι ανοιχτοί, να είναι διευρυμένοι, να είναι με προοπτική.
Να σας εξασφαλίσουμε περισσότερα και καλύτερα εφόδια, όποια εκπαιδευτική διαδρομή και αν ακολουθήσετε.
Και να είμαστε δίπλα σας, σε κάθε βήμα, να ακούμε τις σκέψεις σας, να στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, να αξιοποιούμε τις φρέσκες ιδέες σας.

Αυτές τις ημέρες βάλτε τα δυνατά σας, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό! Και είμαι βέβαιη ότι τα καλύτερα έρχονται. Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους!

Μήνυμα της Υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή για καλή επιτυχία στους υποψηφίους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές εξετάσεις:

Αγαπητές και αγαπητοί υποψήφιοι, 

προς όλες και όλους εσάς, που θα ζήσετε την εμπειρία των Πανελλαδικών εξετάσεων, απευθύνω ένα ειλικρινές μήνυμα για καλή επιτυχία.

Έχετε προετοιμαστεί, έχετε κοπιάσει και, τώρα, έφτασε η στιγμή που η προσπάθειά σας θα σας δώσει το κίνητρο, τη δύναμη, την ψυχραιμία και την αισιοδοξία να αντιμετωπίσετε και αυτήν τη διαδικασία αξιολόγησης των γνώσεων, που αποκομίσατε στο σχολικό περιβάλλον.

Μια διαδικασία που θα αποτυπώσει, αξιοκρατικά και με διαφάνεια, τις επιδόσεις σας και θα σας οδηγήσει στο επόμενο βήμα αυτό της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ή όποια άλλη εναλλακτική επιλογή προτιμήσετε. 

Αγαπητά μου παιδιά, 

Σε αυτήν τη διαδρομή έχετε δίπλα σας τους εκπαιδευτικούς, τις οικογένειες και τους φίλους, που μοιράζονται τον κόπο, την ιδιαίτερη ψυχολογία, την δικαιολογημένη αγωνία σας. 

Διανύσατε μεγάλη απόσταση με προσήλωση στο στόχο, με εμπιστοσύνη στους καθηγητές σας, με πίστη στις δυνατότητές σας. 

Σας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτήν τη διαδρομή, που για άλλους ήταν μαραθώνιος και για άλλους αγώνας ταχύτητας, ανάλογα με την ιδιαίτερη μέθοδο προετοιμασίας, που είχε επιλέξει καθένας. 

Όλες και όλοι, συναντιέστε στην έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων, παίρνετε κουράγιο από τους συμμαθητές σας και, με καλή διάθεση και αυτοπεποίθηση, διεκδικείτε τη θέση σας στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης. 

Δεχτείτε και τις δικές μου εγκάρδιες ευχές για καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους στόχους και στα όνειρα σας. 

Η σκέψη μου είναι μαζί σας, η πίστη μου στη νέα γενιά δικαιώνεται μέσα από εσάς, η προσδοκία μου δυναμώνει σε κάθε σας επιτυχία και πεισμώνει σε κάθε δύσκολη στιγμή σας μέχρι την επόμενη στόχευσή σας. 

Είμαστε μαζί, πολλές διαφορετικές γενιές, που πατήσαμε στα χνάρια όλων των προηγούμενων, διακρίναμε, ακολουθήσαμε, παραδεχτήκαμε τα χνάρια των σύγχρονών μας, ενθαρρύναμε τα βήματα των επόμενων και καμαρώνουμε τα φρέσκα χνάρια, τα δικά σας πατήματα στο ίδιο πρόσφορο έδαφος.

Το γόνιμο τοπίο της Παιδείας.

Αλλαγές στη λειτουργία του Υπουργείου Παιδείας τις ημέρες των Πανελληνίων 2022

Θέματα & Λύσεις: Τα «Φοιτητικά Νέα», το μέσο ενημέρωσης που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο σε καθημερινή βάση, ως "Υποψήφιος Φοιτητής", για την ενημέρωση σου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, σε ενημερώνουν από τώρα, πως και φέτος, μετά την εξέταση κάθε μαθήματος, θα δημοσιεύουν στην αρχική σελίδα foititikanea.gr και μέσα από την κατηγορία των Πανελληνίων 2022 τα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε άμεσο χρόνο μαζί με τις προτεινόμενες απαντήσεις των θεμάτων και σχετικά σχόλια. Μείνετε Συντονισμένοι!

Ο αριθμός των Πρωτοετών Φοιτητών (2022-2023) ανά Σχολή και Τμήμα

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr