Πανελλήνιες 2022: Τα εξεταστικά κέντρα των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2022: Τα εξεταστικά κέντρα των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2022Τα «Φοιτητικά Νέα» σας ενημερώνουν πως καθορίστηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα Εξεταστικά Κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείο Παιδείας τα Εξεταστικά Κέντρα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ καθορίζονται μέσα από τους παρακάτω πίνακες.


Τα εξεταστικά κέντρα των ΓΕΛ μπορείτε να τα δείτε εδώ.

SOS: Τα «Φοιτητικά Νέα», το μέσο ενημέρωσης που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο σε καθημερινή βάση, ως "Υποψήφιος Φοιτητής", για την ενημέρωση σου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, σε ενημερώνουν από τώρα, πως και φέτος, μετά την εξέταση κάθε μαθήματος, θα δημοσιεύουν στην αρχική σελίδα foititikanea.gr και μέσα από την κατηγορία των Πανελληνίων 2022 τα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε άμεσο χρόνο μαζί με τις προτεινόμενες απαντήσεις των θεμάτων και σχετικά σχόλια. Μείνετε Συντονισμένοι!

Το Πρόγραμμα των Πανελληνίων 2022

Οπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο, η απόφαση αφορά:

Στον ορισμό: α) των παρακάτω Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις περιφέρειες των οποίων θα λειτουργήσουν τα Εξεταστικά Κέντρα (Ε.Κ.) στα οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ για τις Πανελλαδικές εξετάσεις σχολικού έτους 2021-2022 με το σύστημα εισαγωγής που θεσπίστηκε με τον Ν. 4186/2013 (ΦΕΚ 193 Α΄) όπως τροποποιήθηκε με τον Ν.4327/2015 (ΦΕΚ 50 Α’), τον Ν. 4386/2016 (ΦΕΚ 83 Α’), τον Ν. 4610/2019 (ΦΕΚ 70 Α’) και τον Ν. 4777/2021 (Α’ 25), προκειμένου να εισαχθούν στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων των Πανεπιστημίων,

β) του αριθμού των Εξεταστικών Κέντρων ανά Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των αντίστοιχων σχολικών συγκροτημάτων στα οποία θα εδρεύουν, ως ακολούθως:

Τα Εξεταστικά Κέντρα ΕΠΑΛ που δεν διαθέτουν σύστημα ΣΑΜ, θα συνεργαστούν με τις πλησιέστερα Εξεταστικά Κέντρα ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, κατά περίπτωση, που διαθέτουν το σύστημα ΣΑΜ. Κατόπιν της υπογραφής της παρούσας Απόφασης, παρακαλούνται οι Προϊστάμενοι των Δ/νσεων Β/θμιας Εκπ/σης, σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Δ/ντές Εκπ/σης, να προχωρήσουν στον ορισμό της κατανομής των υποψηφίων ΕΠΑΛ  ανά Εξεταστικό Κέντρο ΕΠΑΛ έτους 2022, λαμβάνοντας υπόψη και τις ιδιαίτερες συγκοινωνιακές συνθήκες κάθε περιοχής καθώς και τυχόν άλλες αντικειμενικές ανάγκες

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΛ












Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022. 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr