Πανελλήνιες 2022: Πότε σταματούν τα μαθήματα για τους μαθητές της Γ' Λυκείου

Πανελλήνιες 2022: Πότε σταματούν τα μαθήματα για τους μαθητές της Γ' Λυκείου

Πανελλήνιες 2022: Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι μαθητές της Γ' Λυκείου για τις εξετάσεις. Οι μαθητές έχουν πλέον περίπου έξι εβδομάδες μέχρι τις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια έχει οριστεί να σταματήσουν στις 20 Μαΐου, ενώ στα Γυμνάσια 10 ημέρες αργότερα, στις 30 Μαΐου. Προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν την 1η και να ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου, παράλληλα δηλαδή με τις ημέρες των Πανελληνίων Εξετάσεων αλλά τις ημέρες που δεν θα βρίσκεται σε εξέλιξη η εθνική διαδικασία για τα ΑΕΙ.


Οι απολυτήριες και προαγωγικές εξετάσεις της Γ' Λυκείου, κατά την οποία εξετάζονται 5 μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 23 και 27 Μαΐου. Στην Α' και τη Β' Λυκείου οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις γίνονται σε 8 μαθήματα και θα πραγματοποιηθούν από 23 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, όπως ήδη ανακοινώθηκε, ξεκινούν στις 3 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια και μία ημέρα νωρίτερα, στις 2 του μηνός, για τα Επαγγελματικά Λύκεια, με στόχο φέτος την έκδοση των αποτελεσμάτων των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ στα αρχές Αυγούστου.

Στα Γενικά Λύκεια οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιουνίου και στα Επαγγελματικά στις 17 του μήνα. Η διαδικασία δε θα ολοκληρωθεί με τα ειδικά μαθήματα από 18 έως 30 Ιουνίου 2022.

Το Πρόγραμμα των Πανελληνίων 2022

SOS: Τα «Φοιτητικά Νέα», το μέσο ενημέρωσης που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο σε καθημερινή βάση, ως "Υποψήφιος Φοιτητής", για την ενημέρωση σου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022, σε ενημερώνουν από τώρα, πως και φέτος, μετά την εξέταση κάθε μαθήματος, θα δημοσιεύουν στην αρχική σελίδα foititikanea.gr και μέσα από την κατηγορία των Πανελληνίων 2022 τα θέματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε άμεσο χρόνο μαζί με τις προτεινόμενες απαντήσεις των θεμάτων και σχετικά σχόλια.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr