Αστυνομικές Σχολές 2022 / Οι (2226) υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στις Προκαταρκτικές (Πρόγραμμα Εξετάσεων)

Αστυνομικές Σχολές 2022 / Τα ονόματα των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις - Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Πανελλήνιες 2022Τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν τα ονόματα και το πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων ιδιωτών υποψηφίων διαγωνισμού 2022 για τις Αστυνομικές Σχολές με το σύστημα των γενικών πανελλαδικών εξετάσεων 2022 του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Ι. Σε εφαρμογή των ανωτέρω σχετικών, κοινοποιείται στα επισυναπτόμενα στο παρόν Παραρτήματα Α (Εξεταστικό κέντρο Αθήνας) και Β (Εξεταστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης), το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων (ψυχομετρικών, υγειονομικών και αθλητικών), στις οποίες θα υποβληθούν οι υποψήφιοι/ες για τις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας (Αξιωματικών Αστυφυλάκων).


Την ενημερωτική σελίδα των Αστυνομικών Σχολών μπορείτε να την δείτε εδώ.

ΙΙ. ΤΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

1. Οι υποψήφιοι/ες άνδρες και γυναίκες που πρόκειται να εξετασθούν από τις αρμόδιες Επιτροπές Προκαταρκτικών Εξετάσεων (Π.Κ.Ε.) ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων και για το πρόγραμμα εξέτασης από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ) και από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας και τα Αστυνομικά Τμήματα, όπως ορίζεται στην παράγραφο 5 ενότητα Α Κεφάλαιο «V. Προκαταρκτικές Εξετάσεις» της (στ) προκήρυξης.

2. Οι υποψήφιοι/ες που πρόκειται να εξεταστούν από τις αρμόδιες Επιτροπές Ψυχομετρικών Δοκιμασιών (Α΄, Β΄ και Γ΄) με έδρα την Αθήνα, οφείλουν την πρώτη και τη δεύτερη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων (ψυχομετρικές δοκιμασίες), να παρουσιαστούν στην Αστυνομική Ακαδημία, Λ. Θρακομακεδόνων 101 – Αχαρνές και ώρα 07:30΄.

3. Οι υποψήφιοι/ες που πρόκειται να εξεταστούν από τις αρμόδιες Επιτροπές Ψυχομετρικών Δοκιμασιών (Α΄ και Β΄) με έδρα τη Θεσσαλονίκη, οφείλουν την πρώτη και τη δεύτερη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων (ψυχομετρικές δοκιμασίες) να παρουσιαστούν στις εγκαταστάσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οδός Μοναστηρίου 326 και ώρα 07:30΄.

4. Οι υποψήφιοι/ες που κρίθηκαν ικανοί/ές από τις Α΄, Β΄ και Γ΄ Επιτροπές Ψυχομετρικών Δοκιμασιών Αθηνών, (έπειτα από τις δύο μέρες των ψυχομετρικών δοκιμασιών), θα παρουσιαστούν την τρίτη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών, Πειραιώς 153, Πετράλωνα, την 07:30΄ ώρα για υγειονομικές εξετάσεις, που πρόκειται να διενεργηθούν από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης Αθηνών.

5. Οι υποψήφιοι/ες που κρίθηκαν ικανοί/ές από τις Α΄ και Β΄ Επιτροπές Ψυχομετρικών Δοκιμασιών Θεσσαλονίκης, (έπειτα από τις δύο μέρες των ψυχομετρικών δοκιμασιών), θα παρουσιαστούν την τρίτη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων στο Κεντρικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης, οδός Μοναστηρίου 326, την 07:30΄ ώρα για υγειονομικές εξετάσεις, που πρόκειται να διενεργηθούν από την αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης Θεσσαλονίκης.

6. Οι αθλητικές δοκιμασίες για όλους/ες τους/ις υποψήφιους/ες θα διενεργηθούν την τέταρτη μέρα των προκαταρκτικών τους εξετάσεων και θα αρχίζουν την 07:45΄ ώρα για μεν τους/ις εξεταζόμενου/ες στην Αθήνα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Νέας Ιωνίας, Ομορφοκκλησιάς, Νέα Ιωνία, για δε τους/ις εξεταζόμενους/ες στη Θεσσαλονίκη στο Δημοτικό Στάδιο του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης «Κωνσταντίνος Καραμανλής», οδός Θερμαϊκού με προέκταση 28ης Οκτωβρίου, περιοχή Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

7.  Ως ημέρες λειτουργίας των Επιτροπών για τις αναβολές ορίζονται: i) Για την πρώτη μέρα των Ψυχομετρικών Δοκιμασιών (γραπτές δοκιμασίες) οι 03-04-2022, 04-04-2022, 02-05-2022 και 03-05-2022, ii) Για τη δεύτερη μέρα των Ψυχομετρικών Δοκιμασιών (προφορική συνέντευξη) οι 04-04-2022, 05-04-2022, 03-05-2022 και 04-05-2022, iii) Για τις Υγειονομικές Εξετάσεις οι 05-04-2022, 06-04-2022, 04-05-2022 και 05-05-2022 και iv) Για τις Αθλητικές Δοκιμασίες οι 06-04-2022,  07-04-2022, 08-04-2022, 05-05-2022 και 06-05-2022.

IΙΙ. ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1. Οι προκαταρκτικές εξετάσεις είναι ενιαίες και κοινές για τους/ις υποψηφίους/ες των Σχολών Αξιωματικών και Αστυφυλάκων και περιλαμβάνουν ψυχομετρικές δοκιμασίες (δύο (2) ημερών), υγειονομικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες (μία (1) μέρα έκαστη εξ αυτών).

Για τις ως άνω εξετάσεις – δοκιμασίες έχουν συγκροτηθεί αντίστοιχες Επιτροπές στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

2. Οι προκαταρκτικές εξετάσεις είναι υποχρεωτικές για όλους/ες τους/ις υποψήφιους/ες, συμπεριλαμβανομένων των υποψηφίων που είχαν υποβληθεί σ’ αυτές στο πλαίσιο προηγούμενων διαγωνισμών.

3. Σε κάθε Επιτροπή έχει κατανεμηθεί ίσος αριθμός υποψηφίων.

Διευκρινίζεται ότι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων έχουν συσταθεί τρεις (3) Επιτροπές Ψυχομετρικών Δοκιμασιών στην Αθήνα με ενδείξεις άλφα (Α), βήτα (Β) και γάμα (Γ), δύο (2) Επιτροπές Ψυχομετρικών Δοκιμασιών στη Θεσσαλονίκη με ενδείξεις άλφα (Α) και βήτα (Β), μία Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης ανά πόλη και μία Αθλητική Επιτροπή ανά πόλη, στις οποίες κατανέμονται οι υποψήφιοι/ες για εξέταση σύμφωνα με το παρόν πρόγραμμα.

Συνακόλουθα, υποψήφιοι/ες που παρουσιάζονται στις πέντε Επιτροπές Ψυχομετρικών Δοκιμασιών, ήτοι Α, Β και Γ στην Αθήνα και Α και Β στη Θεσσαλονίκη, θα παραπέμπονται στη συνέχεια για εξέταση στην αντίστοιχη, ανά πόλη, Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης (μία Επιτροπή ανά πόλη) και ακολούθως θα επιμερίζονται στην αντίστοιχη, ανά πόλη, κατά τα ανωτέρω Αθλητική Επιτροπή (μία Επιτροπή ανά πόλη).

4. Κάθε υποψήφιος/α θα απασχολείται τέσσερις (4) συνεχόμενες μέρες για την ολοκλήρωση των προκαταρκτικών του/ης εξετάσεων από τις αρμόδιες Επιτροπές, ως εξής:

α. Την πρώτη και τη δεύτερη μέρα θα υποβληθεί σε ψυχομετρικές δοκιμασίες (την πρώτη μέρα σε γραπτή δοκιμασία και τη δεύτερη μέρα σε προφορική συνέντευξη).

β. Την τρίτη μέρα θα υποβληθεί σε υγειονομική εξέταση (Υγειονομική Επιτροπή Κατάταξης), εφόσον κριθεί ικανός/ή στις ψυχομετρικές δοκιμασίες.

γ. Την τέταρτη μέρα θα υποβληθεί σε αθλητικές δοκιμασίες, εφόσον κριθεί ικανός/ή στην υγειονομική εξέταση.

5. Το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων είναι δεσμευτικό για όλους/ες τους/ις υποψηφίους/ες. Παρέκκλιση μπορεί να υπάρξει μόνο, εφόσον συντρέξει εξαιρετικό γεγονός π.χ. απεργία μεταφορικών μέσων, αιφνίδια βαριά ασθένεια κ.λπ., το οποίο οφείλει να αποδείξει αποκλειστικά ο/η ενδιαφερόμενος/η ενώπιον της Επιτροπής, ώστε να παρασχεθεί η δυνατότητα εξέτασής του/ης σε άλλη ημερομηνία, σε κάθε περίπτωση, όμως, εντός του καθορισθέντος χρόνου λειτουργίας των Επιτροπών.

6. Οι υποψήφιοι/ες κατά τη διαδικασία των προκαταρκτικών εξετάσεων, οφείλουν να φέρουν μαζί τους οπωσδήποτε κάθε ημέρα εξέτασης, το δελτίο αστυνομικής τους ταυτότητας (ή το νόμιμο τίτλο παραμονής στην Ελλάδα για τους ομογενείς) και το δελτίο εξεταζομένου του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ή φωτοαντίγραφο της Αίτησης – Δήλωσης που υπέβαλαν στο Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Σε αντίθετη περίπτωση, οι αρμόδιες Επιτροπές έχουν δικαίωμα να μη δεχθούν τους/ις υποψήφιους/ες για εξέταση. Επιπρόσθετα, οι υποψήφιοι/ες, κατά τις ψυχομετρικές δοκιμασίες, οφείλουν να φέρουν προστατευτική μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα, γάντια, ατομικό αντισηπτικό, καθώς και γραφική ύλη, ήτοι δύο (2) λευκές σελίδες Α4, μπλε στυλό, μολύβι, γομολάστιχα και ξύστρα.

Κατά την υγειονομική τους εξέταση, θα φέρουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης, συμπληρωμένο για όλες τις ειδικότητες που αναφέρονται σ’ αυτό και θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής των γνωματευόντων γιατρών, από τη Γραμματεία του Νοσοκομείου, εφόσον διενεργήθηκαν εξετάσεις σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα Ν.Π.Δ.Δ. Επιπλέον, θα προσκομίζουν, με το δελτίο, τις εργαστηριακές εξετάσεις, εσώκλειστες σε φάκελο (στο εξωτερικό του οποίου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμό του/ης) και την ακτινογραφία θώρακος με γνωμάτευση ιατρού ακτινοδιαγνώστη και το γνωματευμένο  ηλεκτροκαρδιογράφημα από ιατρό καρδιολόγο. Εφόσον δεν είναι δυνατή η εκτύπωση κάποιων εξετάσεων (όπως της ακτινογραφίας), μπορούν να προσκομιστούν σε ηλεκτρονική μορφή (CD), επί του οποίου επικολλάται από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα αυτοκόλλητο με τα στοιχεία του/ης υποψηφίου/ας και την ημερομηνία εξέτασης.

Για την αθλητική δοκιμασία, δέον είναι να φέρουν κατάλληλη ενδυμασία και υποδήματα της επιλογής τους και να έχουν εκ των προτέρων προετοιμαστεί κατάλληλα προς αποφυγή τραυματισμών. Επιπλέον, να μεριμνήσουν οι ίδιοι για τον εφοδιασμό τους με εμφιαλωμένο νερό.

7. Οι υποψήφιοι πριν την είσοδό τους στους χώρους διεξαγωγής των ψυχομετρικών δοκιμασιών, κατά την πρώτη ημέρα, θα πρέπει να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της λοίμωξης Covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ ή δοκιμασία ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test) των τελευταίων 48 ωρών ή μοριακού ελέγχου (PCR) των τελευταίων 72 ωρών. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους/ις υποψήφιους/ες στους χώρους διεξαγωγής των εξετάσεων στην περίπτωση που δεν επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή τα προσκομιζόμενα πιστοποιητικά δεν βρίσκονται σε ισχύ ή το αποτέλεσμα του ελέγχου (rapid test ή PCR) είναι θετικό.

Στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος δεν θα επιτρέπεται η είσοδος του υποψηφίου στους χώρους διεξαγωγής των εξετάσεων και με μέριμνα της αρμόδιας επιτροπής θα του/ης χορηγείται αναβολή, εντός του ορισθέντος χρονικού πλαισίου λειτουργίας της. Ο υποψήφιοι/ες, για να έχουν δυνατότητα συμμετοχής τους στις προκαταρκτικές εξετάσεις μετά την αναβολή τους, λόγω θετικού αποτελέσματος ανίχνευσης covid-19, θα προσκομίσουν αρνητική δοκιμασία ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test) ή αρνητικό μοριακό έλεγχο (test PCR) για την εν λόγω λοίμωξη, η οποία θα συνοδεύεται από αντίστοιχη ιατρική γνωμάτευση.

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με τις ισχύυσες κανονιστικές διατάξεις και τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, από τον υφιστάμενο προληπτικό έλεγχο με τεστ αντιγόνου για COVID-19 (PCR ή rapid test), για την άθληση, προπονήσεις ή αγώνες στις οργανωμένες ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις, εξαιρούνται όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ, ενώ η ισχύς των αποτελεσμάτων των τεστ, για τη διεξαγωγή των εν λόγω αθλητικών δραστηριοτήτων, είναι εβδομαδιαία. Ως εκ τούτου, οι υποψήφιοι, που δεν προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, υποχρεούνται σε επανάληψη των PCR ή rapid tests, μόνο εφόσον η εξέτασή τους από τις Επιτροπές Αθλητικής Δοκιμασίας πραγματοποιηθεί σε χρονικό διάστημα πέραν των επτά (7) ημερών από τη διενέργειά τους (π.χ. σε περίπτωση αναβολής).

8. Τονίζεται ότι απαγορεύεται ρητά για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων του συνόλου των υποψηφίων η ηχογράφηση, η βιντεοσκόπηση ή η με οποιοδήποτε άλλο τρόπο καταγραφή μέρους ή του συνόλου των προκαταρκτικών εξετάσεων του/ης ίδιου/ας του/ης υποψηφίου/ας ή/και έτερων συνυποψηφίων του. Παραβίαση των απαγορεύσεων αυτών επισύρει αποβολή του/ης υποψήφιου/ας από το χώρο διενέργειας των προκαταρκτικών εξετάσεων. Περαιτέρω, ο/η υποψήφιος/α κρίνεται ΜΗ ΙΚΑΝΟΣ/Η, πέραν των λοιπών έννομων συνεπειών.

9. Κατά τη διαδικασία του συνόλου υλοποίησης των προκαταρκτικών εξετάσεων, είναι αναγκαία η λήψη μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Ειδικότερα, οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει: α) να χρησιμοποιούν προστατευτική μάσκα υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλή μάσκα, που είναι υποχρεωμένοι/ες να προμηθευτούν οι ίδιοι/ες, καθ’ όλη τη διάρκεια των εξετάσεων, με εξαίρεση το χρονικό διάστημα υλοποίησης των αθλητικών δοκιμασιών, β) να αποφεύγουν το συνωστισμό, κατά το χρόνο αναμονής και τη διαδικασία υλοποίησης των εξετάσεων και γ) για τον ίδιο λόγο οι υποψήφιοι/ες δεν θα συνοδεύονται από έτερο πρόσωπο και τυχόν πρόσωπα που έχουν αναλάβει τη μετακίνησή τους, θα τους αναμένουν σε άλλα σημεία, όπου επίσης θα πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

10. Σε περίπτωση θετικού κρούσματος Covid-19, η εξέταση των υποψηφίων θα αναβάλλεται για έτερη ημέρα με τις προϋποθέσεις που τέθηκαν στην παράγραφο 7 του παρόντος κεφαλαίου IΙΙ, αλλά σε κάθε περίπτωση, εντός του καθορισθέντος προγράμματος διενέργειας των προκαταρκτικών εξετάσεων. Εφόσον δεν καταστεί εφικτή η εξέταση του/ης υποψήφιου/ας εντός των καθορισθεισών ημερομηνιών, ο/η υποψήφιος/α θα κρίνεται ΜΗ ΙΚΑΝΟΣ/Η.

11. Σε περίπτωση που υποψήφιος/α προσέλθει την καθορισθείσα ημέρα, αλλά με καθυστέρηση, στις μεν Αθλητικές και Υγειονομικές δοκιμασίες, μπορεί να εξετασθεί με την προϋπόθεση ότι δεν έχει τελειώσει η εξέταση  των υπολοίπων υποψηφίων, στις δε Ψυχομετρικές, θα αποκλείεται η συμμετοχή του/ης, εφόσον ήδη έχει αρχίσει η εξέταση των υποψηφίων.

12. Σε περίπτωση που υποψήφιος/α, κατά την εξέτασή του/ης σε κάποιο εκ των αγωνισμάτων της αθλητικής δοκιμασίας, τραυματισθεί και δεν μπορεί να ολοκληρώσει την εξέταση, υποχρεούται να παρουσιαστεί και να το δηλώσει ενώπιον του/ης Προέδρου της Επιτροπής Αθλητικών Δοκιμασιών, ο/η οποίος/α τον/ην παραπέμπει στον/ην παριστάμενο/η υπηρεσιακό ιατρό. Εφόσον η πάθηση – τραυματισμός βεβαιωθεί από τον/ην παριστάμενο/η υπηρεσιακό ιατρό, η αρμόδια Επιτροπή δύναται κατά την κρίση της να χορηγήσει μία μόνο φορά στον/ην υποψήφιο/α αναβολή εξέτασης σε άλλο χρόνο, εντός όμως των χρονικών ορίων λειτουργίας της, όπως προκύπτει από το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων. Η επανεξέταση των υποψηφίων, στους οποίους η αρμόδια Επιτροπή χορήγησε αναβολή εξέτασης, πραγματοποιείται στο σύνολο των αγωνισμάτων, δηλαδή ακόμη και σε αυτά στα οποία ο/η υποψήφιος/α είχε εξετασθεί και ολοκληρώσει, προ της υποβολής του αιτήματος αναβολής. Υποψήφιος, ο οποίος αποχώρησε από το εξεταστικό κέντρο μετά την κρίση του ως μη ικανού σε κάποιο αγώνισμα και επανέρχεται για να δηλώσει εκ των υστέρων κώλυμα ή τραυματισμό, δεν δικαιούται αναβολή εξέτασης. Ειδικότερα, σε περίπτωση επανεξέτασης κατόπιν αναβολής, λόγω θετικού αποτελέσματος να ελέγχεται από τον παριστάμενο ιατρό εάν έχει προσκομίσει αρνητικό αποτέλεσμα ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid Test) ή αρνητικό μοριακό έλεγχο (test PCR) για την εν λόγω λοίμωξη σε ισχύ επτά (7) ημερών, η οποία θα συνοδεύεται από αντίστοιχη ιατρική γνωμάτευση.

13. Οι Επιτροπές προκαταρκτικών εξετάσεων αποφαίνονται για τα σωματικά, ψυχικά και διανοητικά προσόντα των υποψηφίων σε πρώτο και τελευταίο βαθμό και οι αποφάσεις τους δεν υπόκεινται σε ενστάσεις – προσφυγές, δεδομένου ότι αυτό δεν προβλέπεται από ειδικές διατάξεις νόμου. Σε κάθε περίπτωση τυγχάνουν εφαρμογής οι γενικές διατάξεις του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (Ν. 2690/1999, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).

14. Οι υποψήφιοι/ες που θα αποτύχουν σε μία από τις προβλεπόμενες δοκιμασίες κατά τη διαδικασία των προκαταρκτικών εξετάσεων χαρακτηρίζονται ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ/ΕΣ, δεν συνεχίζουν στις υπόλοιπες και θεωρούνται από το Υπουργείο Παιδείας   και Θρησκευμάτων ότι δεν έχουν δηλώσει στο μηχανογραφικό τους δελτίο τις Αστυνομικές Σχολές.  

15. Υποψήφιοι/ες που θα παρουσιαστούν ενώπιον των Επιτροπών προκαταρκτικών εξετάσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και θα διακόψουν σε οποιοδήποτε στάδιο των προκαταρκτικών εξετάσεων, χαρακτηρίζονται ως ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ/ΕΣ και δεν έχουν δικαίωμα εισαγωγής στις Αστυνομικές Σχολές κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διότι θεωρείται ότι δεν έχουν δηλώσει αυτές. Ομοίως, θα κριθούν ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ/ΕΣ και οι υποψήφιοι/ες που δεν θα παρουσιαστούν στις προκαταρκτικές εξετάσεις του Σώματός μας και παράλληλα δεν θα προσκομίσουν βεβαίωση ικανότητας από τις Στρατιωτικές Σχολές, το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή ή την Πυροσβεστική Ακαδημία.

16. Επισημαίνεται ότι, υποψήφιοι/ες που θα κριθούν ικανοί/ες στις προκαταρκτικές εξετάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και διαπιστωθεί εκ των υστέρων ότι παρουσιάσθηκαν για εξέταση στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών ή/και των Σχολών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ή/και των Σχολών του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, καίτοι ενημερώθηκαν ότι εφόσον εξεταστούν στις προκαταρκτικές εξετάσεις των ως άνω Σχολών δεν υποβάλλονται στις προκαταρκτικές εξετάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, σε κάθε περίπτωση διαγράφονται από τον πίνακα ΙΚΑΝΩΝ, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για τις Αστυνομικές Σχολές κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων από το Υ.ΠΑΙ.Θ. και θεωρείται ότι δεν έχουν δηλώσει αυτές, ακόμα και αν έχουν κριθεί ικανοί/ες κατά τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και των έτερων Σωμάτων.

Οι βεβαιώσεις ικανότητας από τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ή του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ή από Στρατιωτικές Σχολές που θα προσκομίσουν υποψήφιοι/ες, οι οποίοι/ες είτε κρίθηκαν ΜΗ ΙΚΑΝΟΙ/ΕΣ από τις αρμόδιες Επιτροπές των προκαταρκτικών εξετάσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε διέκοψαν (αφού παρουσιάστηκαν) σε οποιοδήποτε στάδιο τις προκαταρκτικές τους εξετάσεις στην Ελληνική Αστυνομία, δεν θα γίνονται σε κάθε περίπτωση αποδεκτές.

17. Επισημαίνεται ότι υποψήφιοι/ες που προσκόμισαν ή θα προσκομίσουν στη Διεύθυνση Αστυνομίας, στην οποία υπάγεται το Αστυνομικό Τμήμα που υπέβαλαν την αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, βεβαίωση από την Πυροσβεστική Ακαδημία, το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή ή Στρατιωτική Σχολή σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφ. V παρ. Ε’ της προκήρυξης (στ’ σχετική), με την οποία κρίθηκαν ΙΚΑΝΟΙ/ΕΣ με τα όρια που ισχύουν για τις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν προσέρχονται στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Αστυνομικών Σχολών του παρόντος προγράμματος.

18. Όσοι/ες υποψήφιοι/ες δήλωσαν ότι επιθυμούν να παραλάβουν βεβαίωση ικανότητας για τις Αστυνομικές Σχολές, προκειμένου να την υποβάλουν στο Πυροσβεστικό Σώμα ή/και το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, σύμφωνα με τη διαδικασία που εκείνα θα ορίσουν, με δική τους ευθύνη θα προσέρχονται, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των προκαταρκτικών εξετάσεων, ενώπιον του/ης Προέδρου της Αθλητικής Επιτροπής και θα δηλώσουν ότι επιθυμούν να τους χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση.

Στη συνέχεια, οι βεβαιώσεις θα υπογράφονται από Αξιωματικό της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού/Α.Ε.Α. και θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική αλληλογραφία στις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας. Οι υποψήφιοι/ες θα μπορούν να τις παραλαμβάνουν, από την επόμενη μέρα ολοκλήρωσης των προκαταρκτικών τους εξετάσεων, πρωινές και απογευματινές ώρες, με αποδεικτικό από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας, στις οποίες υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής ή από έτερη Διεύθυνση Αστυνομίας, εφόσον το επιθυμούν.

Επισημαίνεται ότι, σε ιδιάζουσες περιπτώσεις (π.χ. κάτοικοι νησιών), η χορήγηση των βεβαιώσεων δύναται να γίνει από το Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας ή διαμονής του/ης υποψηφίου/ας, σύμφωνα με την ανωτέρω διαδικασία.

19. Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας και όλα τα Αστυνομικά Τμήματα, να αναρτήσουν άμεσα την παρούσα σε κατάλληλο εμφανές μέρος των Καταστημάτων τους, προκειμένου να ενημερώνονται οι υποψήφιοι/ες.

20. Η παρούσα να κοινοποιηθεί ενυπογράφως στους/ις Επόπτες, Βαθμολογητές, Χορηγητές, Προέδρους, τα Μέλη και τους Γραμματείς των Επιτροπών, που συγκροτήθηκαν με τις (ζ) και (η) σχετικές, τακτικούς και αναπληρωματικούς και στο σύνολο του εμπλεκόμενου προσωπικού, μέσω των Υπηρεσιών τους.

21. Για την πληρέστερη ενημέρωση των υποψηφίων αναφορικά με τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων για έκαστο/η εξ αυτών, η παρούσα με τα επισυναπτόμενα Παραρτήματα Α (Εξεταστικό κέντρο Αθήνας) και Β (Εξεταστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης), στα οποία καταγράφονται λεπτομερώς τα εν λόγω δεδομένα, θα αναρτηθουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (και μέσα από τους παρακάτω πίνακες που παρουσιάζονται).

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Α.Δ.Τ.

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΑΜ587599

ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ919862

ΑΒΡΑΑΜ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΝ460108

ΑΓΑΠΑΚΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΑΝ977464

ΑΓΓΕΛΙΝΑΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΑΝ086315

ΑΓΟΡΑ

ΜΑΡΙΑ

710820012

ΑΓΟΥΡΙΔΑ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ488789

ΑΓΟΥΡΙΔΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ091357

ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΗΛΙΑΣ

ΑΜ990009

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΙΣΙΔΩΡΑ

ΑΜ 796414

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΟΛΓΑ

ΑΝ590892

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ267603

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΜ772611

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝ971584

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΙΟΠΗ

ΑΝ258260

ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ

ΠΑΝΩΡΑΙΑ

ΑΜ599407

ΑΚΑΡΕΠΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ601564

ΑΚΟΥΜΙΑΝΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ - ΠΑΥΛΟΣ

ΑΟ954933

ΑΛΑΜΑΝΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ462233

ΑΛΕΞΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ800693

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

ΙΩΣΗΦΙΝΑ

ΑΝ796763

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΑΝ930851

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΟ313455

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ819579

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ499586

ΑΛΤΑΝΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ957558

ΑΜΟΡΓΙΝΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΟ929095

ΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ046057

ΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ177726

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ - ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ262171

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ576351

ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ

ΑΡΤΕΜΙΣ-ΣΟΦΙΑ

ΑΝ832491

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΝ805052

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΚ961302

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ649113

ΑΝΔΡΑΒΙΖΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΜ177778

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ686089

ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ727634

ΑΝΔΡΕΟΥ

ΝΙΚΗ

ΑΝ983336

ΑΝΔΡΕΟΥ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΜ964495

ΑΝΔΡΙΑΝΑΚΗΣ

ΔΑΥΙΔ

ΑΜ201064

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

33026

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ537459

ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ305507

ΑΝΔΡΙΩΤΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ303605

ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ071075

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

ΔΑΝΑΗ

ΑΝ48760

ΑΝΤΕΜΙ-ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ

ΑΝΔΡΙΑΝΑ

ΑΝ266817

ΑΝΤΥΠΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ788619

ΑΝΤΩΝΑΚΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ816966

ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ274875

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ012241

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΜ482137

ΑΝΤΩΝΙΟΥΔΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ764208

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΟ309612

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΚ803192

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ151701

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΝ569408

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΜ950745

ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

170

ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΜ462544

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΝ461966

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΝ292000

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ961868

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ494172

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΟ384624

ΑΡΑΒΑΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ435918

ΑΡΑΠΑΝΤΩΝΗΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

ΑΝ438676

ΑΡΒΑΝΙΤΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝ168994

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΜ985859

ΑΡΕΚΛΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ631624

ΑΡΜΠΕΤΙΝΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΑΟ296756

ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΑΟ702773

ΑΣΠΡΟΓΕΡΑΚΑ

ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΡΙΑ

ΑΝ947867

ΑΤΣΟΝΙΟΥ

ΦΛΩΡΑ

ΑΗ999889

ΑΥΓΕΡΗ

ΑΝΝΑ

ΑΝ796848

ΑΥΓΕΡΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ019343

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ072510

ΑΦΙΩΝΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ446970

ΑΧΛΑΔΙΑΝΑΚΗΣ

ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΑΝ263974

ΒΑΒΒΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ878922

ΒΑΒΛΕΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ807489

ΒΑΓΕΝΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΙ923272

ΒΑΓΙΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ310424

ΒΑΚΙΡΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ 539208

ΒΑΚΙΡΤΖΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΝ289102

ΒΑΛΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ376180

ΒΑΛΑΧΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΜ926097

ΒΑΛΕΣΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΑΜ565601

ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΝΑ

ΑΝ538587

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΚΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ264197

ΒΑΜΒΑΚΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΜ031067

ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ437654

ΒΑΜΒΟΥΡΗΣ

ΠΑΡΑΣΧΟΣ

ΑΙ783223

ΒΑΡΒΑΤΣΟΥΛΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΜ581423

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΟ848547

ΒΑΡΚΟΥΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ934360

ΒΑΡΣΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΜ585702

ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ967301

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ570597

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ972939

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΟ294983

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ960234

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ267448

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ625039

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ924265

ΒΑΣΜΑΡΙΔΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ678726

ΒΑΣΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ262109

ΒΑΤΣΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΡ005084

ΒΕΛΕΝΤΖΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ497345

ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ460097

ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ944308

ΒΕΛΟΝΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΟ618271

ΒΕΝΑΡΔΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΜ978904

ΒΕΝΕΤΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ-972685

ΒΕΝΕΤΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ791720

ΒΕΝΤΙΣΤΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ616465

ΒΕΝΤΟΥΡΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΟ023025

ΒΕΡΓΑΔΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ832399

ΒΕΤΣΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ 081464

ΒΙΔΑΛΗ

ΑΡΙΣΤΕΑ

ΑΝ173560

ΒΙΤΑΚΗ

ΑΡΕΤΗ

ΑΝ462319

ΒΙΤΣΑΞΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ464727

ΒΛΑΜΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ985718

ΒΛΑΧΟΓΕΩΡΓΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝ992935

ΒΛΑΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ832248

ΒΛΑΧΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝ960612

ΒΛΑΧΟΣΠΥΡΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΟ514191

ΒΛΑΧΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΜΥΡΤΩ

298479

ΒΟΓΙΑΤΖΗ

ΝΙΚΗ

ΑΝ438394

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΑΝ952574

ΒΟΛΟΝΑΚΗ

ΤΣΑΜΠΙΚΑ

ΑΝ791958

ΒΟΞΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ537122

ΒΟΡΙΣΙΟΣ

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ256583

ΒΟΡΛΟΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ442979

ΒΟΥΔΙΑ

ΑΝΝΑ

ΑΝ267507

ΒΟΥΔΟΥΡΗ

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ

ΑΝ521586

ΒΟΥΖΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ384729

ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝ806120

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ667169

ΒΟΥΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ964888

ΒΟΥΡΑΖΕΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ368010

ΒΟΥΡΗΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΑΜ 525784

ΒΟΥΡΤΣΑΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ489896

ΒΡΑΝΑ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ

ΑΚ163172

ΒΡΕΤΤΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ985233

ΒΡΕΤΤΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΕ305977

ΒΡΕΤΤΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ002656

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΑΝ257122

ΓΑΒΡΙΛΗ

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ

ΑΜ742590

ΓΑΖΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ265914

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ921464

ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ926575

ΓΑΛΑΝΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΜ318537

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΞΕΝΟΦΩΝ

ΑΝ533315

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝ659845

ΓΑΝΙΤΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΚ658224

ΓΑΤΗ

ΝΙΚΗ

ΑΟ064749

ΓΕΒΡΕΚΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΟ891223

ΓΕΛΑΓΩΤΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΜ815838

ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ662190

ΓΕΡΑΚΑΡΗ

ΕΦΡΑΙΜΙΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ

ΑΜ960119

ΓΕΡΑΚΙΑΝΑΚΗ

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΑΝ115244

ΓΕΡΟΔΗΜΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΟ865456

ΓΕΡΟΝΤΙΩΤΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ-ΙΑΣΩΝ

ΑΝ840884

ΓΕΩΛΔΑΣΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΜ147928

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ294611

ΓΕΩΡΓΑΛΗ

ΙΩΑΝΝΑ

298894

ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΙΑΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΜ570379

ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ

ΑΝ278328

ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝ573844

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ061029

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ086789

ΓΕΩΡΓΟΜΑΝΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΝ840092

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ071844

ΓΙΑΒΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ520129

ΓΙΑΛΟΥΣΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ516312

ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ561423

ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΡ468206

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΙΟΣ

ΑΜ068935

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ468272

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΝΑΚΗΣ

ΙΩΣΗΦ

ΑΝ649789

ΓΙΑΝΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΜ575168

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ767213

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ964076

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ815714

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΟΛΓΑ

ΑΝ368726

ΓΙΑΝΝΟΥ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΑΜ605463

ΓΙΑΝΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ 632410

ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ -ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΑΝ147215

ΓΙΑΠΑΛΗ

ΜΕΛΙΝΑ

ΑΝ284696

ΓΙΑΤΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΜ738395

ΓΙΑΧΑΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ594994

ΓΙΟΥΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΚ739700

ΓΙΟΥΡΜΕΤΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ959742

ΓΚΑΓΚΑ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΝ794189

ΓΚΑΤΣΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ499747

ΓΚΕΚΑ

ΝΙΚΗ

ΑΟ335310

ΓΚΙΚΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΕΦΡΑΙΜ

ΑΜ581886

ΓΚΙΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΜ581887

ΓΚΙΝΗΣ

ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

ΑΝ595701

ΓΚΙΟΖΑΛΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΗ994270

ΓΚΙΟΚΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ107419

ΓΚΙΟΥΖΕΠΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΟ308862

ΓΚΙΤΣΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΜ779776

ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΝ839380

ΓΚΟΛΙΑ

ΟΥΡΑΝΙΑ

ΑΙ497044

ΓΚΟΝΤΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ257987

ΓΚΟΤΣΗ

ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΝ001949

ΓΚΟΤΣΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ822477

ΓΚΟΤΣΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ208542

ΓΚΟΥΒΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ254355

ΓΚΟΥΒΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΟ830490

ΓΚΟΥΜΕΝΙ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΚ843940

ΓΚΡΕΤΣΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΑΝ361120

ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ976807

ΓΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ966023

ΓΟΜΑΤΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝ292345

ΓΟΥΛΑΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΟ306763

ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΗ

ΑΚ665445

ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΜ966830

ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ285108

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

22705

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ263207

ΓΡΗΟΥΛΑΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ098475

ΓΡΙΒΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ934310

ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΚ547951

ΓΩΝΙΑΔΗΣ

ΜΑΡΙΝΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ001893

ΔΑΛΑΜΠΙΡΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ978591

ΔΑΛΑΧΑΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ800731

ΔΑΛΙΑΝΗ

ΝΕΦΕΛΗ

ΑΟ812340

ΔΑΝΕΛΛΑΚΗ

ΕΙΡΗΝΗ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ919433

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ601060

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ922893

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΝ002776

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ597674

ΔΕΪΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ594403

ΔΕΛΗ

ΘΩΜΑΪΣ

ΑΝ257095

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ061009

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ-472768

ΔΕΛΙΔΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ287680

ΔΕΛΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ580729

ΔΕΛΛΗ

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

ΑΝ275807

ΔΕΛΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ287073

ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ619636

ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ -

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ994564

ΔΕΡΙΤΖΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΟ419150

ΔΕΣΔΕΝΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ529427

ΔΗΜΑΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΜ574018

ΔΗΜΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ012722

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ790441

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

298896

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ623213

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΜ647570

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ494711

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝ485210

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ677284

ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΟ684841

ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ245970

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ969223

ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ964110

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΟ338387

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΝ535396

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

ΑΙ814517

ΔΗΜΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΜ 793637

ΔΗΜΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ539416

ΔΗΜΤΣΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ999434

ΔΙΑΒΟΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ282988

ΔΙΑΒΟΛΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΟ026320

ΔΙΑΚΟΥΜΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΟ441620

ΔΙΑΛΥΝΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΚ839214

ΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ839183

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

ΑΝ952146

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ952147

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΟ716964

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ856873

ΔΙΒΑΝΕ

ΠΑΓΩΝΑ

ΑΝ279449

ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ-474188

ΔΟΜΑΖΑΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ485058

ΔΟΥΒΛΕΚΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ822996

ΔΟΥΡΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ 596415

ΔΡΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ882088

ΔΡΑΚΑΤΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝ981316

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΝ510921

ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝ541732

ΔΡΑΚΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΝ486386

ΔΡΑΧΤΙΔΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ499517

ΔΡΙΒΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ183873

ΔΡΙΤΣΑ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΑΙ996062

ΔΡΟΣΕΡΟΣ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

ΑΝ291429

ΔΡΟΣΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

298916

ΔΡΟΣΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ067972

ΔΡΟΣΟΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΟ805800

ΔΡΥΛΛΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ415615

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ438761

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

ΠΑΡΙΣ

ΑΝ842266

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΧΡΥΣΑΥΓΗ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΜ568235

ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ244700

ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ460231

ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ491360

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ528017

ΖΑΓΑΡΕΛΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΙ498839

ΖΑΓΟΡΙΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ996220

ΖΑΖΑΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ091753

ΖΑΝΙΚΑ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΝ265907

ΖΑΡΚΑΔΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ293843

ΖΑΡΝΟΜΗΤΡΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ762965

ΖΑΡΡΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝ-807184

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ894929

ΖΑΦΕΙΡΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ318256

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΑΟ173191

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ265567

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ 505345

ΖΑΧΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ957794

ΖΑΧΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ840755

ΖΕΚΑ

ΡΙΣΕΛΝΤΑ

ΑΝ495023

ΖΕΠΠΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ184073

ΖΕΡΑΪ

ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ

ΑΟ489181

ΖΕΡΒΑ

ΒΛΑΣΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ663830

ΖΕΡΒΑΚΗ

ΜΥΡΤΩ

ΑΝ627139

ΖΕΡΔΕΒΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΑΜ934878

ΖΗΡΡΙΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ 044868

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

298294

ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ839040

ΖΙΑΒΡΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΝ251459

ΖΙΝΓΚΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ081683

ΖΙΩΓΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ173463

ΖΙΩΓΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΟ021521

ΖΟΡΓΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ116260

ΖΟΡΜΠΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΑΝ039056

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ 091144

ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ010800

ΖΟΥΡΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ138466

ΖΥΓΟΥΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ306148

ΖΩΓΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ242882

ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

298391

ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ163416

ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΟ625811

ΖΩΗ

ΑΘΗΝΑ-ΣΤΑΥΡΙΑΝΗ

ΑΜ784463

ΖΩΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ308444

ΖΩΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ583928

ΗΛΙΑΚΗΣ

ΕΥΤΥΧΙΟΣ

ΑΟ464383

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ717138

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΑΜ747992

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΝΑ

ΑΝ452226

ΗΛΙΟΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΑΝ797037

ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ256670

ΘΑΝΑΣΟΥΛΑ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΑΝ256671

ΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ688408

ΘΑΝΑΣΟΥΛΙΑ

ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΝ995003

ΘΑΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ967864

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΡ476063

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ

ΑΝ067968

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ735208

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ070998

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ097891

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ781816

ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΜΑΡΚΕΛΛΑ

ΑΜ096630

ΘΩΜΑΪΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ304922

ΘΩΜΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ825763

ΙΣΑΚΟΒΑ

ΕΥΑ

ΑΝ044052

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ-

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ987672

ΙΩΑΝΝΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ087861

ΙΩΑΝΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ835119

ΙΩΑΝΝΟΥ

ΜΥΡΤΩ

ΑΟ384044

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝ820460

ΚΑΒΟΥΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ-972018

ΚΑΒΡΟΥΛΑΚΗ

ΗΛΕΚΤΡΑ

ΑΟ010403

ΚΑΓΙΑΝΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ756821

ΚΑΓΙΟΥΛΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ560351

ΚΑΓΙΟΥΛΗ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΑΝ630995

ΚΑΓΚΑΡΑΚΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ491007

ΚΑΔΔΙΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ657222

ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΑΝ686055

ΚΑΪΜΑΚΑΜΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ845472

ΚΑΚΑΒΑ

ΜΑΡΙΑ-ΠΑΤΡΑ

ΑΝ265410

ΚΑΚΑΖΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ858153

ΚΑΚΑΡΑΝΤΖΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΟ706004

ΚΑΚΑΦΩΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΡ034298

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΜ091930

ΚΑΚΛΙΔΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΙ956596

ΚΑΚΟΥΛΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ981081

ΚΑΚΡΙΔΩΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΚ-742888

ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΜ946907

ΚΑΛΗΜΕΡΗ

ΤΣΑΜΠΙΚΑ

ΑΝ 844587

ΚΑΛΛΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ435563

ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΟ340196

ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΚ378282

ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ485735

ΚΑΛΛΙΟΡΗ

ΒΑΡΒΑΡΑ

ΑΝ541788

ΚΑΛΜΟΥΚΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ-937231

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ798239

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ576889

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΜ492742

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ255542

ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ587459

ΚΑΛΟΠΗΤΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ276579

ΚΑΛΥΒΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ273021

ΚΑΛΦΑΝΤΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ921595

ΚΑΜΠΑΡΑΚΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ537248

ΚΑΜΠΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ464580

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

ΣΟΦΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΝ 099522

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ965033

ΚΑΝΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ264169

ΚΑΝΙΩΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ264171

ΚΑΝΙΩΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ494470

ΚΑΝΤΑ

ΟΛΓΑ

ΑΟ378699

ΚΑΝΤΑΡΕΛΗ

ΙΩΑΝΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ949141

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ489698

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ489697

ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ716199

ΚΑΠΛΑΝΙ

ΙΩΑΝΝΗΣ

372

ΚΑΠΝΙΣΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ878880

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ981631

ΚΑΠΠΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΟ093144

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ

ΕΛΕΝΗ-ΕΙΡΗΝΗ

ΑΜ930314

ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ974498

ΚΑΡΑΓΑΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ967729

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ564866

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝ840667

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

22556

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΝ445855

ΚΑΡΑΖΙΝΤΑΝΗ

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΑΝ793344

ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΝ812243

ΚΑΡΑΚΑΣΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ061433

ΚΑΡΑΛΕΞΗ

ΔΑΝΑΗ-ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΝ573316

ΚΑΡΑΛΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΚ104284

ΚΑΡΑΜΑΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΟ447910

ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΚ745431

ΚΑΡΑΜΑΝΙΤΑΚΗ

ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΑΜ777093

ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ

ΘΕΟΔΟΣΙΑ

ΑΝ536843

ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΗ713160

ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΜ555110

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΟ817264

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ

ΑΝ960184

ΚΑΡΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΙ497458

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ277475

ΚΑΡΑΤΖΑ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΜ765376

ΚΑΡΑΤΖΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ609060

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ

ΑΡΤΕΜΙΣ

ΑΝ273036

ΚΑΡΒΟΥΝΤΖΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ278713

ΚΑΡΓΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ476727

ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ428649

ΚΑΡΙΩΤΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ650868

ΚΑΡΛΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ - ΜΑΡΙΑ

ΑΝ688490

ΚΑΡΟΥΣΗ

ΑΝΝΑ

ΑΜ161739

ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ956678

ΚΑΣΑΝΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝ494008

ΚΑΣΟΥΤΣΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ009267

ΚΑΣΣΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ434541

ΚΑΣΤΡΙΝΕΛΛΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΑΟ097996

ΚΑΤΑΡΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ978050

ΚΑΤΕΛΑΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ506429

ΚΑΤΡΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ311483

ΚΑΤΡΙΜΠΟΥΖΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ531999

ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ 079756

ΚΑΤΣΑΝΟΒΑ - ΜΠΙΟΥ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ -ΕΒΕΛΙΝΑ

ΑΟ598304

ΚΑΤΣΑΝΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ270629

ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ483871

ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝ544430

ΚΑΤΣΑΡΜΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ877823

ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΜ777332

ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ993449

ΚΑΤΣΑΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΚ521423

ΚΑΤΣΕΛΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝ252084

ΚΑΤΣΗ

ΒΙΟΛΕΤΑ

32216

ΚΑΤΣΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ535729

ΚΑΤΣΙΑΠΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΜ-931287

ΚΑΤΣΙΓΙΝΗ

ΠΕΛΑΓΙΑ

ΑΝ159210

ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ484704

ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ294623

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΟ304147

ΚΑΤΣΩΡΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΕ305987

ΚΑΤΩΠΟΔΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΜ623976

ΚΑΫΜΕΝΑΚΗ

ΝΕΦΕΛΗ-ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΑΜ758441

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ963230

ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ293369

ΚΑΨΑΛΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ460144

ΚΑΨΑΛΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

298635

ΚΑΨΑΛΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΜ777382

ΚΕΚΕΜΠΑΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ478275

ΚΕΛΑΪΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΜ486915

ΚΕΛΑΪΔΩΝΗ

ΒΕΡΟΝΙΚΑ

ΑΗ760686

ΚΕΜΠΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΟ094808

ΚΕΡΑΝΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΝ445272

ΚΕΦΑΛΑΣ

ΜΑΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ281705

ΚΕΧΑΓΙΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ274435

ΚΕΧΡΟΛΟΓΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑ

ΑΝ954391

ΚΙΑΟΥΡΤΖΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ515195

ΚΙΟΥΣΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ293110

ΚΙΤΣΑΡΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ968356

ΚΙΤΣΙΟΣ

ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝ817310

ΚΙΤΣΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΜ745968

ΚΛΑΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ065939

ΚΛΑΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΡ379249

ΚΛΕΦΤΑΚΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ290582

ΚΛΙΤΣΙΝΑΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ064880

ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΡ476347

ΚΛΟΥΤΣΙ-ΚΡΑΟΥΤΣΙΟΥΚ

ΑΝΔΡΕΑΣ-ΟΒΙΝΤΙΟΥ

ΑΟ384052

ΚΟΓΚΩΤΣΗ

ΓΙΟΒΑΝΝΑ ΕΛΕΝΗ

8110744

ΚΟΚΑΡΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ295505

ΚΟΚΚΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ094810

ΚΟΚΟΛΑΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΟ003210

ΚΟΚΟΛΙΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ

ΑΟ419547

ΚΟΚΟΣΑΛΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ529084

ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ

ΑΜ777280

ΚΟΚΩΝΗ

ΜΑΡΙΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝ308647

ΚΟΛΕΤΣΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ790547

ΚΟΛΛΑΡΑΣ

ΜΑΝΟΥΗΛ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ962697

ΚΟΛΛΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ257165

ΚΟΛΟΒΑΔΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΟ758051

ΚΟΛΟΒΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ262424

ΚΟΛΟΚΟΥΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΜ580597

ΚΟΛΟΝΙΑΡΙ

ΤΖΕΣΙΚΑ

ΑΜ066916

ΚΟΛΥΔΑ

ΗΣΑΪΑ

ΑΝ264167

ΚΟΛΩΝΙΑ

ΣΕΒΑΣΤΗ

ΑΟ079872

ΚΟΜΝΗΝΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

ΑΝ832420

ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΟΡΕΣΤΗΣ

ΑΝ267351

ΚΟΝΔΥΛΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ243202

ΚΟΝΔΥΛΗΣ

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ305508

ΚΟΝΙΣΠΟΛΙΑΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ262112

ΚΟΝΙΩΣΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ102382

ΚΟΝΤΑΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ285346

ΚΟΝΤΑΡΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΝ665236

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ362627

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ-798832

ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝ267472

ΚΟΠΙΤΑ

ΝΙΚΗ

ΑΝ271524

ΚΟΡΑΚΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ 031869

ΚΟΡΑΚΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ819648

ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΝ994913

ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ294465

ΚΟΡΚΟΝΤΖΕΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ923022

ΚΟΡΝΑΡΑΚΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ821699

ΚΟΡΩΝΙΩΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ790188

ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΕΦΡΑΙΜ

ΑΝ537849

ΚΟΣΜΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝ-939760

ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ787366

ΚΟΤΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ488981

ΚΟΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

3902771

ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΟ-439633

ΚΟΤΣΙΦΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ076652

ΚΟΤΤΑΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ552390

ΚΟΥΒΑΤΣΟΣ

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ964744

ΚΟΥΒΕΛΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ282004

ΚΟΥΓΙΑΣ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΑΝ786012

ΚΟΥΔΟΥΝΑΣ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΑΝ331140

ΚΟΥΚΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ444407

ΚΟΥΚΟΥΛΙΕΡΟΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΜ756670

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

ΒΛΑΣΙΟΣ

ΑΝ659946

ΚΟΥΝΤΡΑΡΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ115578

ΚΟΥΡΕΤΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ976760

ΚΟΥΡΙΔΑΚΗ

ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ

ΑΝ877181

ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ

ΔΑΝΑΗ

ΑΟ137787

ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ279479

ΚΟΥΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ796261

ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ079563

ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΜ807628

ΚΟΥΡΤΙΚΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ928393

ΚΟΥΣΟΥΛΑΚΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΝ258921

ΚΟΥΣΤΑ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΝ057221

ΚΟΥΤΗ

ΘΩΜΑΗ

115

ΚΟΥΤΟΓΛΙΔΟΥ

ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ

ΑΜ580867

ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ812241

ΚΟΥΤΡΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ106475

ΚΟΥΤΡΑΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΑΜ948146

ΚΟΥΤΡΕΤΣΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ333055

ΚΟΥΤΣΑΥΤΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΟ812696

ΚΟΥΤΣΙ

ΠΑΣΚΟΥΑΛΙΝΑ

ΑΟ 009683

ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΝ640724

ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ119401

ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ130653

ΚΟΥΤΣΟΥΛΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ982887

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ

ΛΟΥΚΑΣ

ΑΟ605678

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΕΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ109429

ΚΟΥΦΙΔΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

299108

ΚΡΑΣΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ 874247

ΚΡΙΕΖΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ - ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΚ230862

ΚΡΙΚΩΝΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ688728

ΚΡΙΜΠΑΛΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ091444

ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΟ430980

ΚΡΟΥΣΤΑΛΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ985104

ΚΡΡΑΜΠΑ

ΕΡΣΙ

ΑΝ467871

ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΙ791992

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ059584

ΚΥΡΙΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΜ781749

ΚΥΡΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ543347

ΚΥΡΟΔΗΜΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ494269

ΚΥΡΟΔΗΜΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ396959

ΚΥΤΙΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ165509

ΚΩΛΕΤΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΓΑΒΡΙΕΛΑ

ΑΟ496464

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ270899

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ132549

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ801316

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΚ 245388

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΜ554397

ΚΩΣΤΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ982404

ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΗ

ΕΥΣΤΑΘΙΑ

ΑΙ496486

ΚΩΣΤΑΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ289572

ΚΩΣΤΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ850845

ΚΩΣΤΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ032232

ΚΩΣΤΕΛΙΔΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΟ479083

ΚΩΣΤΕΛΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ454455

ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ

ΑΝ976063

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΑΟ819058

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΑΝ533808

ΚΩΤΣΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ478812

ΛΑΓΟΣ

ΡΑΦΑΗΛ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ604276

ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΜ765975

ΛΑΔΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ508307

ΛΑΖΑΡΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ032049

ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΝ799390

ΛΑΖΕ

ΝΤΕΙΣΙΛΝΤΑ

ΑΟ050468

ΛΑΜΠΡΑΚΑΚΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ309022

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ837697

ΛΑΜΠΡΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΟ981187

ΛΑΜΠΡΟΥ

ΣΤΕΡΓΙΑ

ΑΝ074200

ΛΑΝΤΖΟΥΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΟ424038

ΛΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ-936318

ΛΑΣΚΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ -ΛΑΖΑΡ0Σ

ΑΟ985437

ΛΑΣΚΑΡΗ

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ

ΑΝ035183

ΛΕΒΕΙΔΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ950896

ΛΕΒΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝ479987

ΛΕΔΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ827819

ΛΕΚΑΚΗ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΑΝ272825

ΛΕΚΚΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΚ774711

ΛΕΚΚΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ052763

ΛΕΚΚΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΝ-472451

ΛΕΜΟΝΑΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΜ040726

ΛΕΝΟ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ293100

ΛΕΤΣΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ499033

ΛΕΤΣΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Α.Μ. 22387

ΛΗΤΣΑΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ775782

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΜ572174

ΛΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ483231

ΛΙΑΚΟΥ

ΓΑΡΥΦΑΛΛΕΝΙΑ

ΑΜ946969

ΛΙΑΜΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

AH999200

ΛΙΑΠΗΣ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΑΝ996851

ΛΙΑΣΚΩΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ700450

ΛΙΚΣΚΕΝΤΑΪ

ΣΟΦΙΕΤΑ

ΑΝ575826

ΛΙΜΑΝΤΖΑΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΣ

ΑΜ-972438

ΛΙΟΝΗ

ΑΓΑΠΗ

ΑΜ-973509

ΛΙΟΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΜ784130

ΛΙΟΝΤΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΟ624820

ΛΙΟΠΥΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ 299761

ΛΙΟΣΚΑ

ΛΑΜΠΡΙΝΗ

ΑΝ114821

ΛΙΟΥΛΙΟΥ

ΣΤΑΜΑΤΙΑ

ΑΝ932804

ΛΛΑΚΑ

ΕΡΑΛΝΤΟ

ΑΜ209843

ΛΟΥΒΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΜ974573

ΛΟΥΡΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ 845722

ΛΟΥΤΣΑΡΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝ816558

ΛΥΚΟΥΡΓΙΩΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ007546

ΛΥΜΟΥΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ630080

ΛΥΡΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ 155238

ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ276926

ΜΑΓΓΑΝΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ606277

ΜΑΓΓΑΝΙΑΡΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ 539035

ΜΑΓΟΥΛΑ

ΑΝΤΩΝΙΑ

ΑΝ442809

ΜΑΖΑΥΛΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΟ970166

ΜΑΖΙΤΖΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ648915

ΜΑΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ985085

ΜΑΚΡΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΟ464767

ΜΑΚΡΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΜ753254

ΜΑΚΡΗ

ΠΟΛΥΞΕΝΗ

ΑΟ996366

ΜΑΚΡΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ962530

ΜΑΚΡΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝ281791

ΜΑΚΡΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΜ977523

ΜΑΚΡΙΔΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ815945

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

299122

ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΝ982295

ΜΑΛΕΡΔΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ982294

ΜΑΛΕΡΔΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΟ079761

ΜΑΛΕΡΔΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΜ494991

ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ600220

ΜΑΛΛΟΥΧΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ540578

ΜΑΛΤΕΖΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ841708

ΜΑΜΑΚΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΑΝ053359

ΜΑΜΜΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝ437726

ΜΑΜΟΥΝΗ

ΛΕΜΟΝΙΑ

ΑΜ755389

ΜΑΝΙΑΒΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΜ574131

ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΜ-971594

ΜΑΝΙΑΤΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ411474

ΜΑΝΙΚΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ159471

ΜΑΝΙΦΑΒΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ153368

ΜΑΝΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΝ301915

ΜΑΝΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΑΝΗ

ΑΝ-972640

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ459742

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ766210

ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΜ592153

ΜΑΝΤΖΟΥΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ257529

ΜΑΝΤΖΩΡΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝ042395

ΜΑΝΩΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ562458

ΜΑΡΑΓΓΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ107485

ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ

ΟΥΡΑΝΙΑ

ΑΜ980992

ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ256751

ΜΑΡΑΖΙΩΤΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

ΑΝ626416

ΜΑΡΑΘΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ934806

ΜΑΡΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΚ744923

ΜΑΡΓΙΩΛΑΣ

ΟΔΥΣΣΕΥΣ

ΑΝ057603

ΜΑΡΔΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ299171

ΜΑΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ-936533

ΜΑΡΙΝΑΚΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΑΝ919882

ΜΑΡΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ111455

ΜΑΡΙΝΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ886995

ΜΑΡΙΝΟΥ ΡΕΓΙΕΣ

ΝΙΚΟΛ

ΑΝ075836

ΜΑΡΙΟΛΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ289937

ΜΑΡΚΟΥ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ816622

ΜΑΡΟΥΔΑ

ΜΑΡΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ246178

ΜΑΡΟΥΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ303015

ΜΑΣΤΟΡΑ

ΑΝΔΡΙΑΝΑ

ΑΝ285884

ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

ΜΑΡΘΑ

ΑΜ979595

ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ 866813

ΜΑΤΘΑΙΟΥ- ΛΙΒΑ

ΗΛΙΑΝΑ - ΑΝΤΩΝΙΑ

ΑΝ541187

ΜΑΥΡΟΔΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ471990

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ

ΑΝ561757

ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ923087

ΜΑΥΡΟΜΑΝΩΛΑΚΗ

ΟΛΓΑ

ΑΝ283073

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ

ΕΛΕΥΕΘΕΡΙΟΣ

ΑΡ039031

ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΖ998618

ΜΑΧΑΙΡΑ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ839542

ΜΕΪΜΕΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

33011

ΜΕΪΝΤΗ

ΦΡΟΣΩ

ΑΟ496109

ΜΕΛΕΤΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΟ495771

ΜΕΛΙΣΣΟΒΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΝ529402

ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ966403

ΜΕΛΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΟ936232

ΜΕΝΟΥΝΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΜ-973713

ΜΕΤΑΞΑΚΗ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΑΙ628782

ΜΗΤΡΕΛΙΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ479656

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ- ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΜ599262

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝ068314

ΜΗΤΡΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ711622

ΜΗΤΡΟΥΛΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΜ603145

ΜΗΤΣΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΟ796710

ΜΗΤΣΙΑΛΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝ270749

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΟ505769

ΜΙΡΑΣΙ

ΡΕΓΚΙΝΑ

ΑΜ947949

ΜΙΣΟΔΟΥΛΑΚΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΝ295472

ΜΙΧΑ

ΑΝΝΑ

ΑΜ770904

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ040479

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

22739

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΙ947845

ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΝ-936082

ΜΟΝΑΧΟΓΙΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΜ362816

ΜΟΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΝ797217

ΜΟΣΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ340300

ΜΟΣΧΕΤΑ

ΜΑΡΙΑ-ΛΕΜΟΝΙΑ

ΑΜ748680

ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΡΥΦΩΝΑΣ

ΑΝ687738

ΜΟΥΓΙΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

298760

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ

ΝΙΚΟΛΙΝΑ-ΕΥΤΥΧΙΑ

ΑΟ443610

ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΝ964588

ΜΟΥΚΑΪ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΖ465880

ΜΟΥΛΟΜΑΝΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ520164

ΜΟΥΛΟΥ-ΛΑΠΠΑ

ΝΙΚΗ

ΑΜ637229

ΜΟΥΜΟΥΡΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ497552

ΜΟΥΡΑΤΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ

ΑΝ525041

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ

ΜΑΤΙΝΑ

ΑΜ336169

ΜΟΥΡΤΖΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΜ966764

ΜΟΥΤΑΦΟΒ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ482827

ΜΟΥΤΣΕΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΜ808835

ΜΟΥΤΣΙΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ786088

ΜΟΥΤΣΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ133872

ΜΟΥΧΑΜΕΤΙ

ΛΕΝΤΙΑΝΑ

ΑΚ820381

ΜΟΦΟΡΗ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ

ΑΟ303938

ΜΠΑΒΙΟΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ285206

ΜΠΑΓΕΤΑΚΟΣ

ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ

ΑΟ303754

ΜΠΑΪΛΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΟ849441

ΜΠΑΚΑ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΑΜ746968

ΜΠΑΚΑΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ152839

ΜΠΑΚΑΛΙΟΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ071838

ΜΠΑΚΟΥΛΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΜ791555

ΜΠΑΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΜ493398

ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ555208

ΜΠΑΜΠΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ994963

ΜΠΑΜΠΑΣΗ

ΕΛΕΝΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΟ343679

ΜΠΑΝΑΪ

ΤΖΕΒΑΪΡΕ

ΑΜ022179

ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΝ961777

ΜΠΑΝΤΖΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ085900

ΜΠΑΡΕ

ΕΛΙΣΑΜΠΕΤΑ

ΑΝ081180

ΜΠΑΡΕΚΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ-453416

ΜΠΑΡΚΟΥΤΑ

ΜΑΡΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΚ812788

ΜΠΑΡΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ590841

ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΑΝ258916

ΜΠΑΡΜΠΕΤΑΚΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΟ145256

ΜΠΑΡΤΖΙΩΤΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΝ290587

ΜΠΑΣΑΝΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ565160

ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ489159

ΜΠΑΣΟΥΚΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΝ056985

ΜΠΑΤΣΑΛΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ336000

ΜΠΕΖΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΜ599916

ΜΠΕΛΕΣΗ

ΑΛΕΞ

ΑΝ522897

ΜΠΕΛΕΧΡΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΚ492318

ΜΠΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ572171

ΜΠΕΞΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ978003

ΜΠΕΡΙΚΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ648845

ΜΠΕΣΤΙΤΖΑΝΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΙ-965739

ΜΠΙΚΑΚΗ

ΧΑΡΑ

ΑΟ332257

ΜΠΙΚΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ776192

ΜΠΙΝΙΑΡΗ

ΑΝΔΡΙΑΝΑ

ΑΜ776412

ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ746051

ΜΠΙΝΙΩΡΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ792492

ΜΠΙΡΛΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΦΡΑΙΜ

ΑΝ281221

ΜΠΙΤΖΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ016979

ΜΠΙΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ288271

ΜΠΙΤΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ288272

ΜΠΙΤΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ476019

ΜΠΙΤΣΑΚΗ

ΑΡΙΑΔΝΗ

ΑΝ 004333

ΜΠΛΑΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΜ787933

ΜΠΛΑΤΣΙΟΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΝ530498

ΜΠΟΓΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΚ479294

ΜΠΟΪΤΣΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΟ421371

ΜΠΟΪΤΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ421370

ΜΠΟΪΤΣΗΣ

ΜΥΡΩΝ

ΑΝ421518

ΜΠΟΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΟ824741

ΜΠΟΛΟΜΠΑΝΙ

ΑΝΤΖΕΛΑ

ΑΝ-472840

ΜΠΟΝΑΤΑΚΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΑΟ587793

ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΟ072411

ΜΠΟΤΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ781130

ΜΠΟΤΤΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ878838

ΜΠΟΥΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ546934

ΜΠΟΥΖΑ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΟ317621

ΜΠΟΥΖΑΛΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΟ333423

ΜΠΟΥΡΑ

ΣΑΒΒΟΥΛΑ

ΑΝ156319

ΜΠΟΥΡΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ161217

ΜΠΟΥΡΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΜ979492

ΜΠΟΥΡΔΑΝΤΩΝΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ275748

ΜΠΟΥΡΔΕΚΑ

ΔΙΟΝΥΣΙΑ

ΑΜ757053

ΜΠΟΥΣΜΠΟΥΡΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ 298460

ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ309804

ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΜ996495

ΜΠΟΥΦΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΟ341218

ΜΠΡΑΦΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΜ961880

ΜΠΡΟΥΚΑ

ΜΑΤΙΛΝΤΑ

ΑΜ116945

ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ293376

ΜΥΤΑΡΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΟ881711

ΜΥΤΙΛΗΝΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΡ468470

ΜΩΡΑΙΤΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ242443

ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ452369

ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ966164

ΜΩΡΙΑΤΗ

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ - ΜΑΡΙΑ

ΑΝ523733

ΜΩΡΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ 845491

ΝΑΚΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΗ917782

ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ 298267

ΝΑΣΤΟΥΛΗ

ΑΛΙΚΗ

ΑΝ287266

ΝΑΥΡΟΖΟΓΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΡ052506

ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ

ΝΕΦΕΛΗ-ΙΩΑΝΝΑ

298425

ΝΕΟΝΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ368755

ΝΕΟΧΩΡΙΤΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝ968976

ΝΙΑΓΚΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΝ832065

ΝΙΚΑΡΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ 038595

ΝΙΚΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ815814

ΝΙΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ

ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ

ΑΡΧΟΝΤΙΑ

ΑΜ504583

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ-939543

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

ΙΩΣΗΦ

ΑΝ100371

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΚ467568

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ727772

ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ964332

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΣΗΜΙΝΑ

ΑΝ986929

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ090007

ΝΙΚΟΛΙΝΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ302163

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ829900

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΜ765282

ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

ΘΕΟΦΑΝΙΑ

ΑΜ321978

ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΜ963000

ΝΙΡΓΙΑΝΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ845974

ΝΙΤΣΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ 298250

ΝΙΤΣΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ010135

ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ

ΜΑΡΙΝΑ-ΙΟΛΗ

ΑΝ537227

ΝΤΑΚΟΥΡΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ003264

ΝΤΑΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ259156

ΝΤΑΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ123821

ΝΤΑΛΗ

ΕΥΘΥΜΙΑ

ΑΝ996053

ΝΤΑΛΤΑΡΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΟΥΛΑ

2014231

ΝΤΑΜΑΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ482013

ΝΤΑΜΟΤΣΙΔΗΣ

ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ

ΑΝ649759

ΝΤΑΜΠΟΥ

ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ

ΑΚ530850

ΝΤΑΝΑΚΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ044663

ΝΤΑΦΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ034050

ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ796779

ΝΤΕΛΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΜ934343

ΝΤΕΝΤΑΪ

ΚΡΙΣΤΙΑΝ

ΑΚ801826

ΝΤΙΛΛΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ436027

ΝΤΙΜΠΡΑ

ΤΖΟΥΛΙΟ

ΑΝ923028

ΝΤΙΝΤΑΚΗΣ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

AN994854

ΝΤΟΒΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ 345304

ΝΤΟΪ

ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ

Α369796

ΝΤΟΚΟ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΜ585883

ΝΤΟΛΛΑΚΑΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΜ066882

ΝΤΟΥΒΑΛΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΙ992792

ΝΤΟΥΜΑΝΙΔΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΝ490156

ΝΤΟΥΡΑ

ΣΟΦΙΑ

ΑΙ972826

ΝΤΟΥΡΟΠΟΛΑΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ836951

ΝΤΟΥΣΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ280099

ΝΤΡΙΜΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ701831

ΝΤΡΟΥΚΑΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΑΟ425810

ΝΥΦΟΔΩΡΑΚΗ

ΧΡΥΣΗ

ΑΝ478663

ΞΑΝΘΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ284585

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ-ΠΑΥΛΙΝΑ

ΑΖ938685

ΞΕΦΤΕΡΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΜ587896

ΞΟΥΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝ280714

ΞΥΝΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΗ999957

ΞΥΡΑΦΑΚΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΝ935698

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ001105

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ962928

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΜ566523

ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ

ΑΝ045333

ΟΡΦΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ-936757

ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ699089

ΟΣΜΑ

ΦΕΤΙ

ΑΟ174929

ΟΣΟΓΙΑ

ΛΟΡΕΝΑ

ΑΜ 604192

ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ574083

ΠΑΓΙΑΙ

ΑΛΜΠΑΝΑ

ΑΝ305344

ΠΑΓΙΑΤΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ013706

ΠΑΓΚΑ

ΣΟΦΙΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΟ009029

ΠΑΓΚΑΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ928555

ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ

ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ

ΑΝ035619

ΠΑΓΩΝΗ

ΑΣΗΜΙΝΑ-ΖΑΦΕΙΡΑ

ΑΝ951534

ΠΑΛΑΖΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ - ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ

ΑΜ218519

ΠΑΛΙΟΖΙΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΜ962657

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ946999

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ

ΕΥΤΥΧΙΑ

ΑΝ066854

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΝ532703

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΛΙΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΜ736841

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ936342

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ960564

ΠΑΝΑΚΑΚΗ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΝ542835

ΠΑΝΔΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΝ082251

ΠΑΝΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ563079

ΠΑΝΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝ800111

ΠΑΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ969013

ΠΑΝΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

ΑΝ300215

ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΧΑΡΙΣΗΣ

ΑΜ940322

ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ934523

ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ

ΛΟΥΚΑΣ

ΑΜ092418

ΠΑΝΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΙΓΝΑΤΙΟΣ

ΑΝ629361

ΠΑΝΤΖΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ446039

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ504241

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΑΝ974577

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ294438

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΑΓΑΠΗ

ΑΝ498233

ΠΑΠΑΔΗΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΜ551430

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΟ518362

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ

Υ

ΑΘΗΝΑ

ΑΝ-472600

ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΟ012229

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

298604

ΠΑΠΑΖΙΩΓΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ845510

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ532203

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

ΑΝ947679

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ984812

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ522216

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΠΥΡΡΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ963031

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΚ608678

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ148658

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ240574

ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΑΡ340893

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ161590

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ489666

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΝ525967

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΕΛΕΝΗ-ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ446926

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ277494

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΑΟ187581

ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΟ343332

ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΜ792154

ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ483063

ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΣ

ΜΑΡΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ293042

ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ

ΕΛΠΙΝΙΚΗ

ΑΝ438732

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΟ020501

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ

ΑΝ094850

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ332776

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝ301947

ΠΑΠΠΑ

ΕΒΕΛΙΝΑ

ΑΟ009960

ΠΑΠΠΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΟ467942

ΠΑΠΠΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ245427

ΠΑΠΠΑ

ΝΑΤΑΛΙΑ

ΑΜ333166

ΠΑΠΠΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΜ784993

ΠΑΠΠΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ270906

ΠΑΠΠΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ079629

ΠΑΠΠΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ832451

ΠΑΠΠΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ437203

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΗ

ΔΑΦΝΗ

ΑΝ266090

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ487633

ΠΑΡΙΣΣΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝ921669

ΠΑΡΤΑΡΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ488151

ΠΑΣΣΑΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΑΝ436889

ΠΑΣΤΡΙΚΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ055550

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

298367

ΠΑΤΕΝΙΩΤΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΟ074709

ΠΑΤΗΛΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ730365

ΠΑΤΟΥΧΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ624183

ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ254332

ΠΑΤΡΩΝΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ317651

ΠΑΤΡΩΝΑ

ΞΑΝΘΗ

ΑΝ838373

ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝ295859

ΠΑΤΣΟΓΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

79

ΠΑΤΣΟΥΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ054911

ΠΑΥΛΑΚΟΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΝ537223

ΠΑΥΛΗ

ΖΩΗ

ΑΜ945773

ΠΑΥΛΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ681940

ΠΕΔΙΑΔΙΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝ941264

ΠΕΪΚΡΙΣΒΙΛΙ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ174196

ΠΕΛΤΕΚΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ506260

ΠΕΠΠΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ476747

ΠΕΡΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ926708

ΠΕΣΛΗ

ΑΝΘΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ984737

ΠΕΣΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ294954

ΠΕΤΑΛΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΝ295120

ΠΕΤΑΛΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΚ575317

ΠΕΤΚΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΝ954622

ΠΕΤΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΡ003907

ΠΕΤΡΙΤΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝ970923

ΠΕΤΡΟΥ

ΕΛΕΝΗ

298251

ΠΕΤΡΟΥΛΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ959554

ΠΙΖΑΝΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΙΝΑ

ΑΜ583684

ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ436243

ΠΙΠΙΔΗΣ

ΙΣΙΔΩΡΟΣ

ΑΜ576424

ΠΙΣΤΕΥΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝ935287

ΠΙΤΟΠΟΥΛΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ280227

ΠΙΤΣΑΣ

ΚΟΣΜΑΣ

ΑΜ587018

ΠΙΤΣΟΥΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ005066

ΠΟΘΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΜ961589

ΠΟΛΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ923066

ΠΟΛΙΣΙ

ΑΝΤΖΕΛΑ

ΑΟ814977

ΠΟΛΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΟ311054

ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ301449

ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗ

ΜΑΡΙΝΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΜ977149

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΟ527326

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ319183

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

298781

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ534156

ΠΟΤΣΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ796828

ΠΟΥΛΑΚΙΔΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΜ529378

ΠΟΥΤΟΥΡΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ 796983

ΠΡΑΜΑΓΚΙΟΥΛΗ

ΜΠΕΡΤΕΪΛ

ΕΛΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΛΑΙΡΗ

ΑΝ 019978

ΠΡΑΣΙΝΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΚ534210

ΠΡΑΣΣΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ266929

ΠΡΟΒΑΤΑΡΗ

ΜΑΡΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

ΑΝ532846

ΠΡΟΚΟΠΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΟ317961

ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΑ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΑΟ819055

ΠΡΡΟΪ

ΑΝΤΕΛΑ

ΑΝ39386

ΠΡΩΪΜΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ158581

ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΛΟΣ

ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ

ΑΟ486498

ΡΑΓΙΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΟ523424

ΡΑΛΛΙΟΥ

ΜΑΡΓΙΑΝΝΑ

ΑΚ566754

ΡΑΜΜΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΝ999324

ΡΑΜΜΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ919145

ΡΑΝΟΥΤΣΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ996121

ΡΑΝΤΖΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΟ187065

ΡΑΝΤΙΤΣΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ069410

ΡΑΠΤΗ

ΕΛΕΝΗ

298472

ΡΑΠΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ835728

ΡΑΠΤΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ467557

ΡΑΣΟΥΛΗ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΑΓΛΑΙΑ

ΑΝ984885

ΡΑΧΟΥΤΗ

ΛΟΥΚΙΑ

ΑΝ101642

ΡΕΖΚ

ΜΑΡΚΕΛΑ

ΑΝ040793

ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ

ΜΑΡΚΟΣ

298246

ΡΙΖΟΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ459419

ΡΙΖΩΤΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΜ754532

ΡΙΣΒΑ

ΑΘΗΝΑ - ΕΙΡΗΝΗ

ΑΟ488606

ΡΟΓΚΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ922347

ΡΟΔΙΤΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ528168

ΡΟΔΙΤΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΝ801774

ΡΟΥΛΙΑΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΟ334341

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

ΜΑΙΡΗ

ΑΝ087895

ΡΟΥΣΣΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ445178

ΣΑΒΒΑΪΔΗ

ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ

901074013

ΣΑΒΒΑΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΡ453072

ΣΑΒΕΛΟΥ

ΣΜΑΡΑΓΔΗ

ΑΝ263994

ΣΑΓΑΝΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΝ536819

ΣΑΪΤ

ΑΘΗΝΑ

ΑΜ557034

ΣΑΪΤΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΝ166783

ΣΑΚΑΡΕΛΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ527653

ΣΑΚΚΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΚ 229247

ΣΑΚΟΒΑ

ΚΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ655987

ΣΑΛΑΜΕΝΔΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ614364

ΣΑΛΑΠΠΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ487368

ΣΑΛΕΜΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ622983

ΣΑΜΑΝΤΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ264397

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ883443

ΣΑΜΟΥΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

299098

ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ152817

ΣΑΝΤΖΑΚΟΥ

ΚΡΙΣΤΙ

ΑΟ447830

ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ574738

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΝ254489

ΣΑΡΓΕΝΤΗ

ΞΕΝΗ ΑΝΘΗ

ΑΜ961359

ΣΑΧΛΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ791147

ΣΒΟΡΩΝΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΑΝ819660

ΣΕΙΝΤΗΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΑΟ419813

ΣΕΛΗΘΩΜΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ164905

ΣΕΛΙΟΥΝΙΝΑ

ΜΕΛΙΝΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΜ597401

ΣΕΝΤΟΥΚΑΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΝ034716

ΣΕΡΒΕΣ

ΜΑΡΙΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ460419

ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ052668

ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΑΜ792805

ΣΙΑΠΑΤΗΣ

ΟΡΕΣΤΗΣ

ΑΝ804040

ΣΙΑΡΡΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ178739

ΣΙΑΦΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΚ381377

ΣΙΒΒΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ276705

ΣΙΚΑΛΙΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ503930

ΣΙΜΗΝΤΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΜ792655

ΣΙΜΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ286277

ΣΙΜΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ104847

ΣΙΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ287070

ΣΙΩΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΝ 844171

ΣΙΩΡΟΥ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ975395

ΣΚΑΛΤΣΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ051866

ΣΚΑΛΤΣΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ997638

ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ

ΑΝ796397

ΣΚΕΠΕΤΑΡΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ880599

ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΑΝ838725

ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ272033

ΣΚΟΥΡΤΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΡ467086

ΣΚΟΥΡΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ308324

ΣΟΚΟΛΗ

ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ

ΑΜ479413

ΣΟΛΑΝΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ384583

ΣΟΛΔΑΤΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ306942

ΣΟΥΚΕΡΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΑΝ975340

ΣΟΥΛΕΪΔΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΝ053984

ΣΟΥΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ442838

ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ965269

ΣΟΥΡΣΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΟ300356

ΣΟΥΤΙΑ

ΓΚΕΣΙΑΝΑ

ΑΝ962887

ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΜ-475720

ΣΟΦΙΑΔΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΜ929961

ΣΟΦΙΑΝΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ943017

ΣΠΑΡΑΚΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΜ589525

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ978237

ΣΠΙΝΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΝ158136

ΣΠΥΡΕΤΟΥ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΑΝ064199

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ482494

ΣΤΑΘΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΑΝ996116

ΣΤΑΘΟΓΑΜΒΡΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΝ243078

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΑΝ133351

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ934043

ΣΤΑΚΙΑ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ934705

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ624362

ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ716133

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ716132

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ491956

ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ960695

ΣΤΑΜΕΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ688402

ΣΤΑΜΠΟΥΡΛΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΟ081639

ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ-936599

ΣΤΑΡΑΚΗ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΝ834890

ΣΤΑΣΙΝΟΥΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ530671

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ926788

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ140313

ΣΤΑΥΡΟΠΙΕΡΡΑΚΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΙ242805

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΑΝ291049

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ317190

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΜ587557

ΣΤΑΥΡΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΛΕΝΗ

ΑΜ964001

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΟ431979

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΝ0121297

ΣΤΑΦΥΛΑ

ΑΝΑ-ΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ526068

ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ599707

ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΙ050826

ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ458183

ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

182

ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΟ715517

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΝ282098

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ921773

ΣΤΡΑΤΗΓΗ

ΜΕΛΙΝΑ

ΑΟ119060

ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ796598

ΣΤΡΕΜΜΕΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ964248

ΣΤΡΙΚΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΜ23946

ΣΥΛΑΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ048079

ΣΥΜΕΩΝ

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΑΝ509953

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝ960853

ΣΥΝΤΡΙΚΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ313605

ΣΥΡΜΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ332961

ΣΦΗΚΑΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ476516

ΣΧΕΤΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ805789

ΣΧΟΙΝΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ925474

ΣΩΜΑΡΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΑΝ803407

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ 107161

ΣΩΤΟΥ

ΛΥΔΙΑ

ΑΜ571566

ΤΑΓΚΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΝ922749

ΤΑΚΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ927105

ΤΑΚΤΙΚΟΣ

ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝ281980

ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ106293

ΤΑΡΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ537033

ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ005665

ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΟ339531

ΤΑΤΣΗ

ΕΛΕΝΗ

298384

ΤΑΤΣΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ118572

ΤΑΤΣΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ497494

ΤΑΧΤΑΡΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΟ034966

ΤΕΛΙΑΝΙΔΗ

ΠΑΡΘΕΝΑ

ΑΝ080137

ΤΖΑΒΑΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ960952

ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ942897

ΤΖΑΜΠΑΖΑΚΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

ΑΡ416454

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ433324

ΤΖΑΝΕΤΗ

ΑΛΕΞΙΑ

ΑΜ611823

ΤΖΑΣΕΡ

ΙΩΣΗΦ

ΑΚ479215

ΤΖΑΤΖΑΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΝ157285

ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΥ

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

ΑΝ076276

ΤΖΕΛΕΠΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ593354

ΤΖΕΜΑΝΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ642085

ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ972327

ΤΖΗΜΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ340722

ΤΖΙΜΑ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ838869

ΤΖΙΜΑΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΜ761797

ΤΖΙΟΡΟΒΙΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

298445

ΤΖΟΥΜΑΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ644858

ΤΖΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΟ341995

ΤΟΚΗ

ΕΛΕΝΗ

32233

ΤΟΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ982318

ΤΟΛΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝ023386

ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ791198

ΤΟΜΑΖΟΣ

ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ

ΑΟ295514

ΤΟΜΑΡΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ223242

ΤΟΠΟΥΡΙΔΗ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΑΟ451004

ΤΟΥΛΟΥΠΗΣ

ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΚ715338

ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΝ673814

ΤΡΑΥΛΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΟ296854

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ096610

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ796648

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ

Σ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ458336

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ497077

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ846493

ΤΡΙΑΝΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝ114553

ΤΡΙΑΝΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ480173

ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ266563

ΤΡΙΑΝΤΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΜ929311

ΤΡΙΚΟΥΚΗ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΑΝ962823

ΤΡΙΜΠΟΝΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ318179

ΤΡΙΤΑΡΗ

ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ

ΑΝ259709

ΤΡΙΦΙΑΤΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ-

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ461390

ΤΡΟΥΛΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝ839014

ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

298836

ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ029219

ΤΣΑΓΑΝΟΣ

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

ΑΝ464215

ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ

ΜΙΧΑΕΛΑ

ΑΝ942875

ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΝ287300

ΤΣΑΓΚΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

298733

ΤΣΑΓΚΟΥΡΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ838171

ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΝ164204

ΤΣΑΚΙΡΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ070176

ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ

ΕΥΑ

ΑΝ688705

ΤΣΑΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ-ΦΩΤΙΟΣ

ΑΜ991901

ΤΣΑΛΟΥΜΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ981734

ΤΣΑΛΤΑ

ΕΛΕΝΗ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ815625

ΤΣΑΜΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΚ354590

ΤΣΑΜΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΚ688318

ΤΣΑΜΟΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ485102

ΤΣΑΝΑ

ΚΑΡΙΝΑ

ΑΝ881341

ΤΣΑΝΑΚΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΟ928331

ΤΣΑΝΑΚΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΝΙΚΗ

ΑΙ999039

ΤΣΑΝΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΙ930977

ΤΣΑΝΤΑΚΗ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΟ085663

ΤΣΑΝΤΖΑΛΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ 603276

ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ

ΔΑΦΝΗ - ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΚ846088

ΤΣΑΠΑΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ268703

ΤΣΑΠΡΑΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ100373

ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΜ 526385

ΤΣΑΤΡΑΦΥΛΛΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΝ 682521

ΤΣΑΤΡΑΦΥΛΛΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΜ 794077

ΤΣΑΤΣΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ005307

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ510569

ΤΣΕΚΟΥΡΑ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΚ633199

ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ447920

ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΚ504750

ΤΣΕΛΩΝΗΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΑΝ573893

ΤΣΕΠΑ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΝ974033

ΤΣΕΤΣΕΚΑΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΝ266081

ΤΣΙΑΓΓΟΥΡΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ996892

ΤΣΙΑΜΑΝΤΑΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ169960

ΤΣΙΑΝΤΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΝ498838

ΤΣΙΑΠΡΑΪΛΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΜ496790

ΤΣΙΓΚΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝ927231

ΤΣΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ-459682

ΤΣΙΚΡΙΤΣΑΚΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΟ299608

ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗ

ΟΥΡΑΝΙΑ-ΡΑΦΑΕΛΑ

ΑΝ 532610

ΤΣΙΜΠΙΔΗ - ΦΑΚΑΡΟΥ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΑΟ-437066

ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ937320

ΤΣΙΟΥΔΑΚΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ966989

ΤΣΙΟΥΛΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ286284

ΤΣΙΠΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ 073149

ΤΣΙΠΟΥΝΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ994863

ΤΣΙΠΟΥΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΝΙΚΗ

ΑΝ582918

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ281685

ΤΣΙΡΙΚΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ960060

ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΟ478791

ΤΣΙΤΣΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ-ΠΑΥΛΟΣ

ΑΜ603244

ΤΣΙΤΣΙΜΠΙΚΟΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΜ192079

ΤΣΙΧΛΑΚΗ

ΕΙΡΗΝΗ-ΜΕΛΙΤΑ

ΑΙ806844

ΤΣΙΩΝΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ967513

ΤΣΙΩΤΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ281981

ΤΣΟΚΟΛΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ 299949

ΤΣΟΛΚΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΜ480340

ΤΣΟΥΒΑΛΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΚ 346411

ΤΣΟΥΚΑΛΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ- ΜΑΡΙΑ

ΑΝ993142

ΤΣΟΥΚΑΛΑ

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΑΝ578111

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ008271

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝ639806

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΙ789499

ΤΣΟΥΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ532746

ΤΣΟΥΜΑΝΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ105205

ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ

ΑΝ649267

ΤΣΟΥΜΑΡΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΟ 641286

ΤΣΟΥΜΠΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ789289

ΤΣΟΥΠΗ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΝ 176736

ΤΣΟΥΠΗ

ΟΛΓΑ

ΑΝ524399

ΤΣΟΥΡΕΑ

ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΑΟ333232

ΤΣΟΥΡΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ837676

ΤΣΟΦΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΜ542800

ΤΣΩΝΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ495554

ΤΣΩΤΣΗ

ΚΟΝΔΥΛΙΑ

ΑΝ294974

ΤΥΡΟΛΟΓΟΣ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΑΟ582870

ΤΩΝΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ564023

ΥΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ-

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ826440

ΦΑΚΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ999019

ΦΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ795688

ΦΑΛΤΣΕΤΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ-ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

20500166618

ΦΑΛΤΣΕΤΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ376601

ΦΑΝΑΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ531643

ΦΑΝΟΥΡΓΙΑΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ282975

ΦΑΡΜΑΚΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΜ011036

ΦΑΣΟΗ

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΑΜ 796327

ΦΕΪΖΟ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ480189

ΦΕΛΕΣΑΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ832382

ΦΕΛΩΝΗ

ΖΩΗ

ΑΜ649558

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΜ249686

ΦΙΛΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΙ149220

ΦΙΛΩΡΙΔΗ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΟ014764

ΦΙΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΟ428938

ΦΙΟΛΙΤΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ779834

ΦΙΦΛΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΜ523984

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ541967

ΦΛΕΒΟΤΟΜΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ463255

ΦΛΟΥΡΗ

ΔΑΝΑΗ

ΑΝ968306

ΦΛΩΚΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ805133

ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ962545

ΦΛΩΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ262628

ΦΛΩΡΟΣΚΟΥΦΗ

ΜΑΡΚΕΛΛΑ

ΑΝ-936549

ΦΟΒΑΚΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ832214

ΦΟΡΤΟΤΗΡΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ005093

ΦΟΥΡΚΙΩΤΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ025321

ΦΟΥΤΡΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ920969

ΦΡΑΓΚΑΚΗ

ΙΩΑΝΝΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΜ513930

ΦΡΑΓΚΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΚ162387

ΦΡΑΓΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ666840

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ492000

ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ469365

ΦΡΟΝΙΜΑΚΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΜ584769

ΦΡΡΟΚΟΥ

ΜΑΡΙΛΙΖΑ

ΑΙ-963424

ΦΩΤΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ295331

ΦΩΤΗ

ΜΑΡΙΑ

298799

ΦΩΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ833422

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΓΑΠΗ

ΑΝ458192

ΧΑΒΑΔΑΚΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ842209

ΧΑΒΕΛΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ803719

ΧΑΪΔΕΜΕΝΑΚΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ832444

ΧΑΛΑ

ΒΙΟΛΑΝΤΑ

ΑΝ142585

ΧΑΛΑΛ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ761806

ΧΑΛΑΣΤΑΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ402007

ΧΑΛΔΟΥΠΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΜ931881

ΧΑΛΚΟΔΑΙΜΩΝ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ921885

ΧΑΜΙΛΑΚΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ838102

ΧΑΝΤΖΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ804897

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΑΟ474785

ΧΑΡΑΜΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ-797724

ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ -ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΟ426067

ΧΑΣΑΝΙ

ΕΡΓΚΙ

ΑΝ964794

ΧΑΣΑΠΗ

ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ

ΑΝ301372

ΧΑΣΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ970930

ΧΑΣΟΥΡΑΣ

ΒΛΑΣΙΟΣ

710123012

ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΜ127551

ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΟ084846

ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΡ060206

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ788654

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ998526

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΙΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ629127

ΧΑΨΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ574201

ΧΕΙΜΑΡΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ909356

ΧΕΙΜΩΝΑ

ΑΝΘΗ

ΑΟ-975474

ΧΛΙΑΟΥΤΑΚΗ

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΑΝ 604214

ΧΟΛΕΒΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΟ380357

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ879959

ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ463083

ΧΟΝΔΡΟΖΟΥΜΑΚΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΜ758979

ΧΟΝΔΡΟΛΕΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ541828

ΧΟΝΔΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ529831

ΧΟΤΖΑ

ΚΑΙΤΗ

ΑΝ433829

ΧΟΤΖΑΛΛΑΡΙ

ΜΙΛΙΑΝ

ΑΝ504472

ΧΟΥΛΙΑΡΑ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΑΚ045576

ΧΡΗΣΤΙΔΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ258968

ΧΡΗΣΤΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΜ938835

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ923819

ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ677963

ΧΡΟΝΗ

ΕΛΕΝΗ-ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ

ΑΝ280154

ΧΡΟΝΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

ΑΜ099519

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ976502

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ449387

ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ

ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΟ090704

ΧΡΥΣΑΦΙΔΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΑΝ810107

ΧΡΥΣΙΚΟΥ

ΜΕΛΙΝΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΜ981339

ΧΡΥΣΙΚΟΥ

ΧΡΥΣΑΦΩ

ΑΜ624468

ΧΥΣΟΛΛΙ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΜ458100

ΨΑΘΑΚΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΟ489106

ΨΑΡΙΑΝΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ879915

ΨΑΡΡΑΚΗ

ΕΥΓΕΝΙΑ-ΛΟΥΚΙΑ

ΑΟ994949

ΨΑΡΡΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ931749

ΨΥΧΟΓΙΔΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΝ284212

ΨΩΪΝΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Α.Δ.Τ.

ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΑΝ428671

ΑΒΡΑΜΙΔΗ

ΝΕΦΕΛΗ

ΑΝ877196

ΑΓΑΘΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ386878

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΝ828535

ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΞΕΝΟΦΩΝ

ΑΟ392395

ΑΓΓΕΛΟΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΡΑΪΑΝΟΣ

ΑΝ866351

ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ407476

ΑΓΓΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ407475

ΑΓΓΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

8506559

ΑΓΓΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ907308

ΑΓΚΟΛΛΙ

ΑΝΙΣΑ

ΑΜ901089

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΟ272126

ΑΪΒΑΖΙΔΟΥ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ- ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ320893

ΑΚΡΙΒΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΝ756110

ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ859205

ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΝ831582

ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΑΝ352218

ΑΛΕΞΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΜ857730

ΑΛΛΙΟΥ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

ΑΝ393690

ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΜ404985

ΑΜΠΕΛΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ191737

ΑΜΠΕΡΙΑΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΟ720639

ΑΜΠΙΠ

ΚΡΙΣΤΟ

ΑΝ318543

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥΛΗΣ

ΖΗΣΗΣ

ΑΗ388701

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ894148

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΚΟΣΜΑΣ

ΑΝ886422

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ

ΑΝ189170

ΑΝΔΡΙΚΟΣ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΑΝ365603

ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ215059

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

298978

ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΗ652873

ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ887050

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ887670

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΜ916059

ΑΠΛΑΚΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ348175

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ273355

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΜ910996

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ870090

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ317532

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ406925

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΜ915171

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ827886

ΑΡΑΠΙΔΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ779874

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΝ761051

ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ

ΑΝ870661

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ702593

ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΜ684456

ΑΡΜΕΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ274000

ΑΣΙΚΙΔΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΜ663866

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΟ405058

ΑΣΤΕΡΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ699732

ΑΦΑΤΖΑΝΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ858685

ΒΑΪΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΑΝ411284

ΒΑΪΤΣΙΔΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΟ407531

ΒΑΛΙΟΥΓΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ328370

ΒΑΛΚΑΝΙΩΤΗ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ373533

ΒΑΡΑΚΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ657638

ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΑΝ897432

ΒΑΣΙΛΑΚΗ

ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΜ857251

ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΜ720061

ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ

ΖΩΗ

ΑΝ826448

ΒΑΧΤΣΕΒΑΝΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΟ695659

ΒΙΒΙΚΙΔΗΣ

ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ

ΑΝ708319

ΒΛΑΧΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ705407

ΒΛΑΧΟΥ

ΑΣΗΜΕΝΙΑ

ΑΝ822611

ΒΛΑΧΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ772087

ΒΛΗΣΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ708536

ΒΟΖΙΚΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ911523

ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ852580

ΒΟΥΛΑΓΚΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

2738182

ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

299170

ΒΟΥΡΑΚΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΙ401431

ΒΟΥΤΣΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ870469

ΒΟΥΤΣΕΛΑΣ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

ΑΝ764837

ΓΑΪΤΑΝΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ - ΡΑΦΑΗΛΙΑ

ΑΝ342597

ΓΑΚΗ

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ

ΑΝ334719

ΓΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΚ253813

ΓΑΚΟΥ

ΑΝΝΑ

ΑΜ907430

ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ314950

ΓΑΛΑΝΗ

ΝΙΚΟΛΙΝΑ

ΑΝ870487

ΓΑΛΑΝΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

298940

ΓΑΛΜΠΑΔΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΝ336021

ΓΑΝΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΗ420062

ΓΕΡΑΚΑΚΗΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΑΜ867588

ΓΕΡΜΑΝΟΥΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΜ912811

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΟ403681

ΓΕΡΟΝΑΤΣΙΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ206530

ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ403968

ΓΕΤΙΜΗ

ΜΑΡΙΑ

2737936

ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΝ870475

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ-ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΗ839301

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ708356

ΓΕΩΡΟΓΛΟΥ

ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΑΝ835074

ΓΙΑΚΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ916110

ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΟ275038

ΓΙΑΝΝΙΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΜ702859

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ351577

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ205984

ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ422457

ΓΙΑΝΤΣΙΟΥ

ΒΑΓΙΑ

ΑΜ292160

ΓΙΟΒΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

ΑΜ681814

ΓΙΟΡΕΛΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΟ193678

ΓΙΟΥΡΤΣΙΔΗΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΝ233415

ΓΙΟΦΚΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΕΦΡΑΙΜ

ΑΝ385506

ΓΚΑΒΑΝΟΖΗ

ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΝ772396

ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ855752

ΓΚΑΝΑΤΣΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ847739

ΓΚΑΝΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ

ΑΟ953347

ΓΚΑΤΖΙΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ427157

ΓΚΕΡΓΚΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ380861

ΓΚΙΚΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ

ΑΟ766833

ΓΚΙΛΤΣΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ

ΑΜ858320

ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ340416

ΓΚΙΤΖΙΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ737048

ΓΚΟΛΕ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ367167

ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΜ895379

ΓΚΟΤΣΙΚΑ

ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΟ658334

ΓΚΟΥΓΚΛΕΡΗ

ΠΑΣΧΑΛΙΑ

ΑΝ422243

ΓΚΟΥΜΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ946596

ΓΚΟΥΝΤΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ422798

ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ760815

ΓΚΟΥΤΖΕΛΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝ473538

ΓΚΟΥΤΖΕΛΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

298937

ΓΚΟΥΤΖΕΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ411937

ΓΚΩΝΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΟ199672

ΓΟΡΓΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ769777

ΓΟΥΔΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΟ283852

ΓΟΥΛΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ404540

ΓΡΑΜΜΕΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝ889104

ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΑΝ760708

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΟ323902

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ353383

ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΑΝ760243

ΔΑΒΗ

ΜΥΡΤΩ

ΑΝ232075

ΔΑΓΚΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ686821

ΔΑΔΙΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΜ921476

ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ

ΜΑΡΙΑ

1215823

ΔΑΛΑΛΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΜ651129

ΔΑΛΑΜΑΓΚΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ424593

ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ234868

ΔΑΦΝΑΚΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ204747

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ725851

ΔΕΛΗΓΚΙΟΖΗΣ

ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝ709237

ΔΕΛΗΪΤΣΙΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ903387

ΔΕΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΑΗ385528

ΔΕΜΙΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

ΑΝ380891

ΔΕΡΛΑΜΠΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ899391

ΔΗΜΗΤΡΕΝΤΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ404952

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ867102

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΑΝ219491

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ390998

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

8405281

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ780653

ΔΗΜΟΓΛΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ332688

ΔΗΜΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΑΝ785146

ΔΙΑΔΟΣ

ΡΑΦΑΗΛ

ΑΙ901345

ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΝ392791

ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΟΥ

ΑΝΝΑ

ΑΜ833591

ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ

ΣΟΦΙΑ- ΞΕΝΙΑ

ΑΟ695693

ΔΙΓΚΑ

ΣΟΦΙΑ

ΑΟ365697

ΔΙΠΛΑ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ900634

ΔΙΣΙΟΥ

ΑΡΧΟΝΤΙΑ

ΑΝ353545

ΔΙΣΛΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ212288

ΔΟΥΒΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ325780

ΔΟΥΒΛΕΤΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

298956

ΔΟΥΖΔΑΜΠΑΝΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ391895

ΔΟΥΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

299054

ΔΟΥΜΟΥΡΑ

ΑΝΝΑ ΕΥΦΡΑΙΜΙΑ

ΑΜ862900

ΔΡΑΓΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ325114

ΔΡΑΜΑΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ898658

ΔΡΑΣΛΙΑΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ907203

ΔΡΟΥΓΓΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ685929

ΔΡΟΥΓΚΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΟ900063

ΕΚΜΕΚΤΣΕΟΓΛΟΥ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΜ900349

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΜ887611

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ-ΜΠΟΤΗ

ΜΑΡΙΑ-ΠΑΛΟΜΑ

ΑΟ777054

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ232132

ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ379967

ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ340354

ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ765571

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΗ796540

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΗ825104

ΕΥΦΗΜΙΑΝΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ652654

ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ413298

ΖΑΓΓΙΛΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ185828

ΖΑΪΚΟΥ

ΡΑΦΑΗΛΙΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΜ723376

ΖΑΜΠΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΜ922603

ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ

ΑΝΝΑ - ΜΑΡΙΑ

ΑΝ321809

ΖΑΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΜ877833

ΖΑΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ778090

ΖΑΧΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΖ359076

ΖΓΟΥΡΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΟ771221

ΖΕΓΚΙΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ778276

ΖΕΡΒΟΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΑΝ897786

ΖΗΝΑ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΟ766597

ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ322406

ΖΙΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ

ΣΟΛΩΝ

ΑΝ314653

ΖΙΩΓΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΝ401352

ΖΙΩΓΑ

ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ401353

ΖΙΩΓΑ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΕΛΕΝΗ

ΑΜ678976

ΖΛΑΤΑΝΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΗ870642

ΖΟΓΚΟΛΛΙ

ΘΕΟΔΩΡΗΣ

ΑΟ778730

ΖΟΓΚΟΥ

ΕΡΣΙΑΛ

ΑΝ352089

ΖΟΥΛΑ

ΕΛΠΙΝΙΚΗ

ΑΚ927143

ΖΟΥΛΟΥΜΗΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΑΡ335045

ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ421684

ΖΩΪΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ873691

ΗΛΙΑΔΗΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΑΝ712470

ΘΕΟΔΟΣΟΥΔΗ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΑΜ915716

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ

ΑΜ596032

ΘΕΟΦΙΛΟY

ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ

ΑΝ871641

ΘΩΜΑΪΔΗ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ327503

ΘΩΜΑΪΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝ398605

ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ398606

ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

ΑΝ404801

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ863268

ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ

ΑΝ404800

ΙΟΡΔΑΝΙΔΟΥ

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΑΝ424403

ΙΣΜΑΗΛΟΓΛΟΥ

ΜΠΙΛΚΕ

ΑΚ415485

ΙΤΣΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ223434

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΝ219409

ΙΩΑΝΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ964722

ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ772450

ΚΑΒΟΥΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ822403

ΚΑΖΑΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ911699

ΚΑΪΜΑΚΑΜΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΜ895744

ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ780878

ΚΑΛΙΑΝΤΖΗ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ224093

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ892554

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ183622

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ866671

ΚΑΛΟΥΤΣΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

ΑΜ907831

ΚΑΛΤΑΚΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝ319787

ΚΑΛΥΒΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ758293

ΚΑΜΑΔΑΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ925141

ΚΑΝΑΚΗ

ΣΤΑΜΑΤΙΑ-ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΝ206398

ΚΑΝΑΝΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ733845

ΚΑΝΛΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΝ380809

ΚΑΝΟΥΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ684579

ΚΑΝΣΙΖΟΓΛΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΜ839363

ΚΑΠΑΤΣΕΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΑΝΑΗ

ΑΟ404804

ΚΑΠΩΝΗΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΑΜ725205

ΚΑΡΑ ΑΛΗ

ΓΚΙΟΥΛΤΖΑΝ

ΑΝ373243

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΜ858319

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ387045

ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΟ281909

ΚΑΡΑΔΗΜΟΥΛΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ219889

ΚΑΡΑΔΟΥΛΑΜΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ868917

ΚΑΡΑΪΣΑΡΙΔΟΥ

ΣΤΕΦΑΝΙΑ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΜ835000

ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ211999

ΚΑΡΑΚΑΡΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΟ915646

ΚΑΡΑΚΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ723057

ΚΑΡΑΛΕΥΘΕΡΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΜ710939

ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΙ863314

ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

711166

ΚΑΡΑΜΠΕΚΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΜ438805

ΚΑΡΑΜΠΙΓΙΚΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ751229

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΜΑΡΙΝΑ

ΑΝ825090

ΚΑΡΑΝΩΤΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ824655

ΚΑΡΑΠΕΤΡΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΑΜ887977

ΚΑΡΑΠΕΤΣΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΜ819813

ΚΑΡΑΤΣΙΩΡΗ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ370323

ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΙ842603

ΚΑΡΕΤΣΟΥ

ΑΝΝΑ

ΑΝ378627

ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ

ΚΑΡΟΛΟΣ

ΑΟ357612

ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ914249

ΚΑΡΡΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΗ888950

ΚΑΡΡΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΙ375723

ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ708012

ΚΑΣΑΒΕΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ830118

ΚΑΣΚΑΜΑΝΙΔΟΥ

ΠΑΡΕΣΑ

ΑΜ897759

ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΜ293608

ΚΑΤΕΦΙΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΜ430410

ΚΑΤΟΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΝ911120

ΚΑΤΣΑΝΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΥΡΤΩ

ΑΝ863618

ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ902633

ΚΑΤΣΙΜΠΟΥΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΜ817893

ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ373029

ΚΒΑΝΤΑΛΙΑΝΙ

ΓΚΙΟΡΓΚΙ

ΑΝ892183

ΚΕΒΡΕΚΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ723484

ΚΕΚΕΛΕΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ331695

ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ386801

ΚΕΜΑΝΕΤΖΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ830782

ΚΕΡΑΣΙΔΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΜ654241

ΚΕΡΚΕΡΙΔΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΟ270910

ΚΕΣΙΚΙΑΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ911384

ΚΕΣΟΓΛΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΗ412807

ΚΕΦΑΛΑ

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΗ876936

ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ321597

ΚΙΒΡΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΜ299527

ΚΙΟΣΣΕΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ193129

ΚΙΟΥΛΠΕΚΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ710594

ΚΙΤΣΙΚΟΥΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ861857

ΚΙΤΣΙΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΟ216013

ΚΟΪΜΤΖΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΑΝ695136

ΚΟΚΚΑΡΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ-ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ323187

ΚΟΚΟΖΟΓΛΟΥ

ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ324138

ΚΟΛΙΟ

ΚΑΛΥΨΩ

ΑΜ729696

ΚΟΛΙΟΥΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ406059

ΚΟΛΙΟΥΜΠΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ870887

ΚΟΛΙΤΣΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ846679

ΚΟΛΟΒΟΥ

ΖΩΗ

ΑΝ895293

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ233881

ΚΟΛΤΣΙΑΚΗΣ

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ

ΑΜ867401

ΚΟΜΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΗ798377

ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ869033

ΚΟΝΤΟΚΩΣΤΑ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

ΑΟ281770

ΚΟΝΤΟΛΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ321773

ΚΟΝΤΡΑ

ΝΤΕΣΑΡΙΟ

ΑΝ821042

ΚΟΠΑΝΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ740365

ΚΟΡΕΞΕΝΙΔΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΑ

ΑΜ673939

ΚΟΡΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ757790

ΚΟΡΥΦΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ413260

ΚΟΣΜΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΜ426546

ΚΟΤΑΜΠΑΣΗ

ΡΑΦΑΕΛΑ

ΑΖ893507

ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ

ΕΥΔΟΚΙΑ

ΑΜ729778

ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ904865

ΚΟΤΣΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ190486

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ

ΜΕΛΙΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΜ283960

ΚΟΥΖΩΒ

ΝΙΚΗΤΑΣ

ΑΜ867428

ΚΟΥΙΜΤΖΙΔΟΥ

ΙΟΡΔΑΝΑ

ΑΝ319296

ΚΟΥΚΟΥΝΑΒΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ408684

ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ909834

ΚΟΥΛΕΛΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΟ396610

ΚΟΥΛΙΜΑΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ723301

ΚΟΥΜΑΝΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ819271

ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ715667

ΚΟΥΡΔΟΥΝΑΚΗ

ΑΝΝΑ

ΑΜ724658

ΚΟΥΡΟΥΠΗ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΝ224077

ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΙ350991

ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΜ721594

ΚΟΥΣΙΔΗΣ

ΓΑΒΡΙΗΛ

ΑΟ267129

ΚΟΥΤΖΑΚΙΩΤΗ

ΡΑΦΑΕΛΑ

ΑΜ716694

ΚΟΥΤΛΙΑΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΜ841179

ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ-ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ708009

ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΝΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΜ721568

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΝ914799

ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΑ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΟ280883

ΚΟΥΤΣΟΥΜΑΝΗ

ΝΙΚΗ

ΑΟ409634

ΚΟΥΤΣΟΥΧΙΤΖΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ916457

ΚΡΗΜΙΑΝΙΩΤΗ

ΝΙΚΗ

ΑΜ861243

ΚΡΟΚΙΔΗΣ

ΘΕΟΦΑΝΗΣ

ΑΜ401116

ΚΡΟΜΛΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΜ866462

ΚΡΟΠΑΛΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΝ352280

ΚΥΖΑΚΗΣ

ΤΡΑΪΑΝΟΣ

ΑΜ850471

ΚΥΜΠΡΙΚΤΣΗΣ

ΑΡΗΣ

ΑΝ853519

ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΙ872210

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ772606

ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

ΦΑΝΗ

ΑΝ222237

ΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΕΥΑΝΘΙΑ

ΑΜ661820

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΗ796539

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ421328

ΚΩΣΤΑ

ΑΡΧΟΝΤΙΑ

7605620

ΚΩΣΤΑΡΑΣ

ΦΩΤΙΟΣ

710969

ΚΩΣΤΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ769617

ΚΩΤΟΔΗΜΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ826418

ΚΩΤΟΥΛΑ

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

ΑΝ760605

ΚΩΤΟΥΛΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΝ771450

ΚΩΤΣΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ888226

ΚΩΤΣΙΑΝΤΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ347393

ΚΩΤΣΙΔΗΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ

ΑΝ350581

ΛΑΒΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΑΝ886576

ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ822321

ΛΑΖΑΡΟΥ

ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΑΝ388996

ΛΑΪΝΑΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΑΟ356207

ΛΑΜΠΡΟΓΙΩΡΓΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΝ414448

ΛΑΜΠΡΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ409580

ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΙ358675

ΛΑΦΑΡΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ404685

ΛΑΦΑΤΖΗΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΑΜ914014

ΛΕΩΝΙΔΟΥ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ

8405737

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΟ681791

ΛΙΑΚΟΥ

ΑΝΝΑ

ΑΝ352436

ΛΙΑΝΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ863895

ΛΙΑΣΚΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΜ911305

ΛΙΟΛΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ228026

ΛΟΓΑΡΑΣ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ413183

ΛΟΜΙΤΖΕ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ378439

ΛΟΥΙΖΟΥ

ΚΛΕΟΝΙΚΗ

ΑΟ771989

ΛΟΥΚΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ357229

ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ850558

ΜΑΚΡΗΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΝ411058

ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΜ813276

ΜΑΛΑΚΟΣ

ΒΑΪΟΣ

710945

ΜΑΛΑΚΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΟ777199

ΜΑΛΑΜΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΜ880076

ΜΑΛΙΩΤΑ

ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΝΑ

ΑΜ391515

ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΝ391465

ΜΑΛΛΙΓΚΟΥ

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ

ΑΟ385361

ΜΑΝΕΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ383273

ΜΑΝΙΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ916708

ΜΑΝΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝ422778

ΜΑΝΤΑΤΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

24273

ΜΑΝΤΕΛΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ821268

ΜΑΝΤΖΑΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ359518

ΜΑΝΤΖΟΥΚΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΜ705370

ΜΑΝΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΝ847689

ΜΑΝΩΛΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΜ298591

ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΟΥ

ΝΕΟΛΙΝΑ

ΑΟ268579

ΜΑΡΜΑΡΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΜΑΡΙΟΣ

ΑΜ664085

ΜΑΡΤΙΝΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ833061

ΜΑΣΔΡΑΚΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ711410

ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ355067

ΜΑΣΤΟΡΟΤΑΣΙΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΝ233531

ΜΑΤΖΟΥΝΗΣ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΙ905923

ΜΑΤΖΟΥΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ829003

ΜΑΤΟΥΛΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ713800

ΜΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΑΟ268812

ΜΑΤΣΟΥΚΑΤΙΔΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΟ322956

ΜΕΓΑΚΛΗ

ΑΡΕΤΗ

ΑΟ774603

ΜΕΛΑ

ΗΛΙΑΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΜ878434

ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ905551

ΜΕΛΛΙΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ373168

ΜΕΤΑΞΑ

ΣΥΜΕΛΑ

ΑΟ660794

ΜΗΛΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝ359880

ΜΗΝΟΒΓΙΟΥΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ427158

ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ

ΑΟ386607

ΜΗΤΟΓΛΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ710569

ΜΗΤΣΙΓΙΩΡΓΗ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ-ΜΑΡΙΑ

ΑΝ706559

ΜΙΛΤΣΑΚΑΚΗ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΟ209251

ΜΙΛΤΣΑΝΙΔΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΝ209049

ΜΙΜΙΚΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ725244

ΜΙΝΤΣΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΝ914551

ΜΙΣΔΡΑΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ895987

ΜΙΣΚΟΣ-

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ374900

ΜΙΧΑΗΛ

ΜΙΧΑΗΛ

ΑΝ733600

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ900911

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΣΥΜΕΩΝ

ΑΝ900198

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ853293

ΜΙΧΑΛΗ

ΑΟΥΡΕΛΙΑ-ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΟ686265

ΜΙΧΕΛΙΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ394424

ΜΟΓΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ351375

ΜΟΝΟΧΟΛΙΑΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΑΝ778647

ΜΟΡΔΑΛΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΜ842150

ΜΟΣΧΟΥ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

ΑΝ380811

ΜΟΥΓΓΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΜ902907

ΜΟΥΚΟΛΛΑΡΙ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ223791

ΜΟΥΛΑΡΑ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΟ688284

ΜΟΥΛΛΑΛΛΙ

ΤΖΟΥΛΙΑ

1215954

ΜΟΥΛΤΣΙΑΣ

ΠΑΥΛΟΣ

ΑΟ386350

ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ881829

ΜΟΥΣΚΑ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΜ862893

ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΝ825422

ΜΠΑΚΑΝΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΟ271984

ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ768393

ΜΠΑΜΠΑΛΙΑΡΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΜ828768

ΜΠΑΝΤΕΚΑΣ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ

ΑΜ728755

ΜΠΑΝΤΗ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ

ΑΜ812992

ΜΠΑΝΤΗΣ

ΦΩΤΙΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΜ410723

ΜΠΑΝΤΣΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΝ885848

ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ824034

ΜΠΑΡΟΥΤΑ

ΓΑΒΡΙΕΛΑ

ΑΝ719246

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ923663

ΜΠΑΤΑΡΛΗ

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ

ΑΝ327887

ΜΠΑΤΖΕΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ873543

ΜΠΑΤΖΩΝΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ759378

ΜΠΑΤΣΑΡΑ

ΑΘΗΝΑ

ΑΝ902493

ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ900398

ΜΠΑΧΛΙΤΖΑΝΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ778593

ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΙΔΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΜ830000

ΜΠΕΓΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

ΑΝ341882

ΜΠΕΝΕΚΗΣ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΑΝ890901

ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΗ300107

ΜΠΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΑΜ867733

ΜΠΟΖΙΝΗ

ΑΘΗΝΑ

ΑΝ413302

ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΑΝ727003

ΜΠΟΥΝΤΟΛΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ

ΑΝ855975

ΜΠΟΥΡΑΖΑΝΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ215823

ΜΥΛΩΝΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΝ323070

ΜΥΛΩΝΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ317538

ΜΥΛΩΝΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ777602

ΜΥΡΩΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ715926

ΜΩΫΣΙΑΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ777597

ΝΑΒΡΟΖΙΔΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ321754

ΝΑΝΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΝ748386

ΝΑΣΚΟΥΔΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΙ876975

ΝΑΤΣΙΟΥΛΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

7310579

ΝΕΔΟΣ

ΑΝΘΙΜΟΣ

ΑΝ370722

ΝΕΛΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΜ271534

ΝΕΝΔΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ389555

ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝ892679

ΝΙΚΑ

ΑΛΙΚΗ

ΑΝ909162

ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΜ435237

ΝΙΚΟΓΛΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΣ

ΑΝ855853

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΗ301097

ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΚ879182

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΚ428848

ΝΙΚΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ770052

ΝΙΤΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΝ744225

ΝΟΥΤΣΙΑΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΗ304458

ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΝ719606

ΝΤΕΡΒΙΣΗ

ΣΟΝΙΑ

ΑΝ420264

ΝΤΟΒΑΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΑΝ852116

ΝΤΟΥΡΟΥΜΟΓΛΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΔΑΝΑΗ

ΑΟ737596

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΑΝ317845

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ651439

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ

ΑΗ796898

ΟΛΠΑΣΙΑΛΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ895664

ΟΡΤΖΑΝΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΜ721137

ΟΥΖΟΥΝΑΚΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝ395732

ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΑΜ685938

ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΗ

ΑΝ233823

ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ383622

ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ211490

ΟΥΡΜΑΝΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΜ710914

ΟΥΤΙΤΟΥΔΗΣ

ΒΑΧΑΡΗΣ

ΑΝ865466

ΠΑΓΙΟ

ΧΕΡΜΕΣ

ΑΜ388324

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΗΣ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΑΜ697568

ΠΑΛΑΜΟΥΤΣΟΓΛΟΥ

ΗΛΙΑΝΑ

ΑΝ328590

ΠΑΛΑΥΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ183196

ΠΑΛΝΤΙΜΤΖΗ

ΖΩΗ

ΑΟ395806

ΠΑΜΠΟΡΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΑΝ767501

ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΟΥ

ΑΓΑΠΗ

ΑΝ409767

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΑΝ354647

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

ΑΟ270628

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ-ΙΩΣΗΦΙΝΑ

ΑΝ236127

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ739791

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΝ744461

ΠΑΝΤΑΖΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ

ΑΚ985590

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ373148

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ700011

ΠΑΠΑΓΙΑΓΚΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ374986

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ198424

ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ354940

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ232170

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΧΡΥΣΗ

ΑΝ721705

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΡ211138

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ711587

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ772267

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ737179

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΚ855364

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ326296

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΑΜ858100

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΑΜ921125

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ370723

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΡΤΕΜΙΣ-ΝΙΚΗ

ΑΜ916684

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΟ777058

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΛΑΓΙΑ

ΑΝ769880

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΜ664842

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΑΗ851756

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ663929

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝ406139

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΜ813828

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ909827

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ717094

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΙ384720

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΟ408306

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΑΝ696564

ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ851455

ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ

ΟΡΕΣΤΗΣ

ΑΟ413315

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ763916

ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ -

ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΖΓΟΥΡΩ

ΑΟ415373

ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ856583

ΠΑΠΟΥΤΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΑ

ΑΗ391656

ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ900641

ΠΑΡΑΣΙΔΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΑΝ715729

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΟΥ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΑΟ271102

ΠΑΡΑΣΧΙΑΚΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΝ696435

ΠΑΡΘΕΝΑΚΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ395388

ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ

ΑΝ354764

ΠΑΣΣΑ

ΖΩΗ

ΑΜ672624

ΠΑΣΣΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ841002

ΠΑΤΣΑΛΗ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΑΝ219393

ΠΑΤΣΙΔΟΥ

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΑΜ861381

ΠΑΤΣΟΥΚΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΑΝ385263

ΠΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ404504

ΠΑΤΣΟΥΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ404500

ΠΑΤΣΟΥΡΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝ914988

ΠΑΥΛΑΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΜ711151

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΣ24217

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΡΑΦΑΗΛ

24240

ΠΕΝΤΕΡΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ913826

ΠΕΞΑΡΑΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΑΜ861019

ΠΕΡΔΙΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ911822

ΠΕΡΔΙΚΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ702165

ΠΕΡΟΥΣΤΙΑΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ404287

ΠΕΡΠΑΤΟΥΛΑΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ915064

ΠΕΤΡΑΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ855813

ΠΕΤΡΕΝΙΤΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ669738

ΠΕΤΡΙΔΗΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΑΜ669737

ΠΕΤΡΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΡ270115

ΠΕΤΡΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΝΑ

ΑΝ389539

ΠΕΤΡΙΔΟΥ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ

ΑΝ386748

ΠΕΤΣΑΓΚΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΙ909942

ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ

ΣΟΦΙΑ

ΑΗ912295

ΠΙΤΑΚΟΥΔΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΝ886238

ΠΙΤΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ867240

ΠΙΤΣΑΡΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ712636

ΠΛΑΚΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ238192

ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ

ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ

ΑΝ902181

ΠΛΑΤΗ

ΕΥΓΕΝΙΑ

ΑΜ276787

ΠΛΕΞΙΔΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΑΚ977557

ΠΛΕΞΙΔΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΟ780309

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΟ321227

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ832479

ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ900174

ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ235942

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ189971

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

299129

ΠΟΥΛΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΟ909673

ΠΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ853243

ΠΟΥΛΙΟΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ352208

ΠΟΥΛΙΟΥ

ΕΛΛΗ

ΑΟ260231

ΠΟΥΠΟΥΡΕΤΣΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ906324

ΠΟΥΡΙΚΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ396015

ΠΟΥΣΙΝΗ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ902869

ΠΟΥΤΣΙΚΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΜ841161

ΠΡΑΤΣΑ

ΘΩΜΑΪΣ

ΑΝ372853

ΠΡΟΪΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΟ967736

ΠΥΡΕΤΖΙΔΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ

ΑΝ357097

ΡΑΜΠΟΥΣΗ

ΑΝΝΑ-ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

ΑΙ909820

ΡΑΣΓΕΛΙΔΗΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΟ325612

ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ

ΖΗΣΗΣ

ΑΜ894181

ΡΕΒΕΛΤΖΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ870668

ΡΕΝΤΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΟ274178

ΡΕΤΣΕΛΑ

ΣΟΦΙΑ

ΑΝ826683

ΡΗΓΑΚΗ

ΖΩΗ

ΑΟ353329

ΡΟΒΑ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΝ375072

ΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ393244

ΡΤΒΕΛΙΑΣΒΙΛΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΝ360379

ΣΑΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΑΝ912256

ΣΑΒΒΑΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ769284

ΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΜ916215

ΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΑΟ763068

ΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΟΣ

ΑΝ356642

ΣΑΒΒΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ768519

ΣΑΒΒΙΔΟΥ

ΑΝΝΑ

ΑΝ182926

ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ830527

ΣΑΚΑΡΙΚΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ746294

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΟ410930

ΣΑΛΙΑΚΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ765488

ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΜ283744

ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ

ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΑΝ370140

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΚ892343

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ378747

ΣΑΜΑΡΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ858188

ΣΑΜΨΩΝΙΔΟΥ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΑΝ892560

ΣΑΝΙΔΑΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΗ402141

ΣΑΝΙΚΙΩΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΜ723313

ΣΑΠΙΚΑ

ΜΑΡΚΕΛΛΑ - ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΝ830224

ΣΑΠΟΥΝΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ735656

ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ899484

ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ768150

ΣΑΡΗΠΑΠΑΤΖΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ186267

ΣΑΡΙΛΑΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ744389

ΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΑΟ365689

ΣΑΡΣΕΝΤΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ769726

ΣΑΧΙΝΙΔΟΥ

ΡΑΦΑΗΛΙΑ

ΑΜ707166

ΣΑΧΠΕΚΙΔΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ359446

ΣΑΧΠΕΚΙΔΗΣ

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

298755

ΣΑΧΤΑΡΙΔΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΑΝ767875

ΣΔΡΑΚΑΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΜ725775

ΣΕΒΔΥΝΙΔΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΑΟ270945

ΣΕΛΕΓΓΙΔΗ

ΑΘΗΝΑ

ΑΝ409481

ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΟΥ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΑΝ418820

ΣΕΡΙΦΟΓΛΟΥ

ΧΑΡΟΥΝ

ΑΝ346928

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΟΥ

ΖΩΗ

ΑΝ778965

ΣΙΔΗΡΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ360273

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ708883

ΣΙΡΜΑΝΙΤΣΑΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΜ857025

ΣΙΩΜΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

299120

ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΝ427284

ΣΚΑΡΛΑΤΙΔΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΝ412914

ΣΚΑΡΛΙΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ

ΑΝ827799

ΣΚΟΡΔΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ831642

ΣΚΟΤΑΝΗ

ΒΙΟΛΕΤΑ

ΑΝ333973

ΣΚΟΥΛΟΥΔΑΚΗ

ΒΑΡΒΑΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ

ΑΟ965413

ΣΜΥΡΙΔΟΥ

ΕΥΔΟΞΙΑ

299204

ΣΜΥΡΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ864327

ΣΟΪΛΕΜΕΖΟΓΛΟΥ

ΒΕΝΕΤΙΑ-ΜΑΡΙΑ

ΑΟ770233

ΣΟΪΛΕΜΕΖΟΓΛΟΥ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΝ861515

ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΟ415973

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ202388

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ762932

ΣΤΑΓΓΟΥ

ΡΟΔΟΠΗ ΜΑΡΙΝΑ

ΑΝ708573

ΣΤΑΓΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΜ403872

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ873767

ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΝ902699

ΣΤΑΜΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ765214

ΣΤΑΜΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ328075

ΣΤΑΜΟΥΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΗ420387

ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΝ405337

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΜ859293

ΣΤΑΥΡΟΥ

ΗΛΙΑΣ

ΑΜ421282

ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΙ890942

ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ

ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝ237503

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΝ417124

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΝ374930

ΣΤΙΜΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ871331

ΣΤΟΥΠΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝ911079

ΣΤΡΙΚΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ393333

ΣΤΡΙΤΣΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΟ395727

ΣΥΜΕΛΙΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ915557

ΣΥΡΤΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΝ390424

ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ392216

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΜ896583

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΜ725750

ΤΑΪΡΙΔΗ

ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝ858193

ΤΑΛΙΟΥΡΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ923706

ΤΑΜΠΑΓΚΑΡΙ

ΗΡΑΚΛΗ

ΑΜ406220

ΤΑΠΚΟΣ

ΗΛΙΑΣ

ΑΜ868082

ΤΑΠΚΟΣ

ΤΡΥΦΩΝ

ΑΝ830122

ΤΑΡΕΝΙΔΟΥ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΝ909534

ΤΑΣΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ354487

ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ746469

ΤΑΥΛΑΜΠΟΖΗ

ΝΑΤΑΛΙΑ

ΑΝ351275

ΤΑΦΑΪ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΜ910794

ΤΑΧΙΡΑΪ

ΣΙΛΒΙΑΝ

ΑΜ871196

ΤΕΛΙΔΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ220843

ΤΕΡΖΗ

ΑΝΝΑ

ΑΟ902858

ΤΕΡΖΗ

ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ

ΑΝ911682

ΤΕΡΖΙΔΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ903537

ΤΖΑΓΚΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ822438

ΤΖΑΝΙΔΟΥ

ΟΛΓΑ

ΑΝ463525

ΤΖΑΤΖΑΡΑΚΗΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΑΜ720317

ΤΖΕΛΕΠΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΟ765031

ΤΖΕΠΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ

ΑΟ694128

ΤΖΙΑΜΑΛΙΔΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ406924

ΤΖΙΩΓΑ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ870994

ΤΖΙΩΡΤΖΙΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ411178

ΤΟΖΑΚΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΙΟΣ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΑΝ853384

ΤΟΠΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΟ398766

ΤΟΤΣΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

24205

ΤΡΑΙΚΟΣ

ΑΣΤΕΡΙΟΣ

ΑΝ857169

ΤΡΑΠΑΤΣΑ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΝ189613

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ

ΕΥΘΑΛΙΑ

ΑΜ897143

ΤΡΙΚΑΖΗ

ΟΥΡΑΝΙΑ

ΑΝ824358

ΤΡΥΦΩΝΟΣ

ΟΛΓΑ

ΑΝ395712

ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ

ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ

ΑΜ698170

ΤΣΑΓΚΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΚ451485

ΤΣΑΚΑΛΙΔΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ886578

ΤΣΑΚΑΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ199029

ΤΣΑΚΑΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

298936

ΤΣΑΚΑΛΟΥ

ΣΤΥΛΙΑΝΗ

ΑΝ777122

ΤΣΑΚΙΡΗ

ΣΜΑΡΑΓΔΑ

ΑΜ911447

ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΜ702532

ΤΣΑΚΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΟ403724

ΤΣΑΚΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΙ239213

ΤΣΑΚΩΝΑ

ΕΛΕΝΗ

ΑΝ393364

ΤΣΑΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΜ723914

ΤΣΑΜΤΣΑΡΙΔΟΥ

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑ

ΑΝ902750

ΤΣΑΟΥΣΗ

ΓΛΥΚΕΡΙΑ

ΑΝ759192

ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΜ881510

ΤΣΑΠΡΑΝΤΖΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝ393487

ΤΣΑΡΤΣΑΛΗ

ΧΡΥΣΗ

ΑΝ828178

ΤΣΑΤΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ686874

ΤΣΑΥΛΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ209155

ΤΣΑΦΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ824303

ΤΣΕΜΠΕΡΛΙΔΗΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΑΜ677508

ΤΣΙΑΛΤΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ688781

ΤΣΙΑΠΑΝΙΤΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝ424109

ΤΣΙΑΧΡΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΜ401393

ΤΣΙΓΑΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΝ853089

ΤΣΙΓΙΑΝΝΗ

ΝΙΚΗ

ΑΝ917958

ΤΣΙΚΟΥΛΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΜ857380

ΤΣΙΛΙΓΓΑΡΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΑΜ714189

ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΜ867463

ΤΣΙΜΠΙΝΗ

ΠΕΤΡΟΥΛΑ

ΑΝ757290

ΤΣΙΝΤΣΑΡΗ

ΜΑΡΙΑ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΙ401976

ΤΣΙΟΡΒΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ709918

ΤΣΙΟΥΜΛΕΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΟ404752

ΤΣΙΟΥΠΡΟΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ

ΑΝ359665

ΤΣΙΤΑ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ-ΑΚΥΛΙΝΑ

ΑΙ876716

ΤΣΙΤΣΙΚΩΤΑΣ

ΖΗΣΗΣ

ΑΝ827084

ΤΣΙΩΝΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΑΝ692128

ΤΣΟΛΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΟ402217

ΤΣΟΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΑΝ405333

ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

ΖΩΗ

ΑΝ747049

ΤΣΟΜΠΑΝΟΧΡΗΣΤΟΥ

ΕΙΡΗΝΗ

ΑΟ396932

ΤΣΟΡΑΚΛΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ885750

ΤΣΟΥΓΓΟΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΑΝ335602

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΑΜ725610

ΤΣΟΥΛΦΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ237001

ΤΣΟΥΡΟΥΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΜ297787

ΤΥΛΛΙΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΝ858646

ΦΑΛΑΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΕΥΦΡΑΙΜΙΑ

ΑΝ346646

ΦΑΝΤΙΔΗΣ

ΚΛΕΑΡΧΟΣ

ΑΝ821044

ΦΑΡΜΑΚΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝ404305

ΦΕΡΡΑ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΝ740411

ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΜ914299

ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

299140

ΦΛΩΡΑΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ659750

ΦΛΩΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΑΟ407837

ΦΛΩΡΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΟ260742

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΟ324388

ΦΟΥΡΓΚΑΤΣΙΩΤΗ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΟ737124

ΦΟΥΣΤΑΝΙ

ΚΛΕΪ

ΑΝ406116

ΦΡΑΓΚΙΔΗ

ΜΑΡΙΑ-ΠΑΜΕΛΑ

ΑΝ336087

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΟ326298

ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΕΦΡΑΙΜ

ΑΝ209472

ΧΑΒΔΟΥΛΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΑΝ863942

ΧΑΖΑΡΙΔΗ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ

ΑΝ357123

ΧΑΛΕΠΟΥΔΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΟ956928

ΧΑΛΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

298899

ΧΑΜΑΛΙΔΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΜ914836

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΑΜ877695

ΧΑΡΙΑΔΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΑ

ΑΝ202319

ΧΑΡΤΟΜΑΤΣΙΔΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝ222353

ΧΑΣΑΠΗΣ

ΜΑΞΙΜΟΣ

ΑΝ189490

ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΜ868480

ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

ΑΜ295087

ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΜΑΡΙΑ

ΑΜ916976

ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΜ404409

ΧΑΤΖΗΛΙΑ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ

ΑΜ729818

ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΟ359102

ΧΑΤΖΗΠΛΗ

ΜΑΡΙΑ

ΑΝ359846

ΧΑΤΖΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ764921

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΜ864631

ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΚ931313

ΧΑΤΖΗΣΩΖΟΥ

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΑΜ680271

ΧΗΤΑΣ

ΘΩΜΑΣ

ΑΟ265186

ΧΙΝΤΑΣΕΛΙ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΑΚ442030

ΧΙΩΤΕΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝ375440

ΧΛΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝ825387

ΧΟΛΕΒΑΣ

ΘΩΜΑΣ

298998

ΧΟΝΔΡΟΘΑΝΑΣΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΑΝ423146

ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ

ΑΜ859184

ΧΡΙΣΤΟΒΙΤΣΗ

ΣΩΤΗΡΙΑ

ΑΟ907395

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜ911675

ΧΡΟΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΝ863471

ΧΡΥΣΙΚΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΝΕΚΤΑΡΙΑ

ΑΜ829035

ΨΑΡΡΗΣ

ΘΩΜΑΣ

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr