Νωρίτερα φέτος η ανακοίνωση των Βάσεων 2022

Νωρίτερα φέτος η ημερομηνία ανακοίνωσης των Βάσεων 2022

Βάσεις 2022: Πολύ νωρίτερα σε σχέση με πέρσι στοχεύει το υπουργείο Παιδείας να γνωστοποιήσεις τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022 και των Βάσεων Εισαγωγής 2022.

Όχι μόνο το υπουργείο Παιδείας, αλλά ολόκληρη η κυβέρνηση έχει συντονιστεί φέτος στο στόχο να εκδοθούν νωρίτερα τα αποτελέσματα των Πανελλήνιων Εξετάσεων, ίσως μάλιστα και στα τέλη Ιουλίου (ή τις αρχές Αυγούστου).


Θα συμμετάσχεις στις Πανελλαδικές 2022; Συντονίσου στη σελίδα Πανελλήνιες 2022 - Ενημέρωση Υποψηφίων για να ενημερώνεσαι ΠΡΩΤΟΣ για όλα τα τελευταία νέα που αφορούν τις Πανελλήνιες 2022. Δες την σελίδα πατώντας εδώ.

Κλειδί στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου πλάνου, σύμφωνα με «ΤΑ ΝΕΑ», είναι η ημερομηνία διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων αλλά και των αγωνισμάτων των υποψηφίων για τις σχολές ενστόλων, οι οποίες είναι εκείνες που καθυστερούν κάθε χρόνο τις σχετικές διαδικασίες.

Ειδικότερα, σε σχετικό ερώτημα προς τις υπηρεσίες των συναρμόδιων υπουργείων, η απάντηση ήταν ότι η πρόθεση είναι όλα τα αθλήματα και δοκιμασίες να διεξαχθούν γρηγορότερα. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, οι εμπλεκόμενοι φορείς βρίσκονται εν αναμονή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, που θα υπογραφεί το αργότερο μέχρι τις αρχές Μαρτίου, όπου θα καθορίζονται όλα τα χρονοδιαγράμματα αλλά και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των σωματομετρικών εξετάσεων.

Μέχρι πέρσι, οι δοκιμασίες των υποψηφίων για τις σχολές ενστόλων γίνονταν μέσα στο καλοκαίρι. Ωστόσο, φέτος, αυτό αναμένεται να αλλάξει και όλα δείχνουν ότι οι προκαταρκτικές εξετάσεις που αφορούν αγωνίσματα και πρακτικές δοκιμασίες (για στρατιωτικές, αστυνομικές σχολές) θα διεξαχθούν την άνοιξη.

Ανώτατα στελέχη του υπουργείου Παιδείας που μίλησαν στα «ΝΕΑ» επισημαίνουν ότι «πρόθεση είναι πράγματι φέτος να συντομευθούν οι διαδικασίες και να έχουμε αποτελέσματα γρηγορότερα». Ωστόσο, υπογραμμίζουν ότι για την ώρα τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα.

SOS: Μείνετε Συντονισμένοι στα «Φοιτητικά Νέα» μέσω του www.foititikanea.gr και της κατηγορίας Πανελλήνιες 2022 για να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ για το πρόγραμμα εξετάσεων, την ημερομηνία έναρξης των Πανελληνίων 2022 και για όλα τα τελευταία νέα!

Την ενημερωτική σελίδα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2022 μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2022.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr